Gelko Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Szerintem vegyél bele manta recaro-t. Haveromnak is az volt az asconájában. azt akartam csak nem találtam megfelelőt...és szakadt vételére+felújításra most nem volt keret... -meg is vettem a calibra üléseket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 OFF (de SOS): Budapestről le kellene hoznom egy csomagot. kb: 90x70x30 cm-es táska. Azt szeretném kérdezni, át tudja venni valaki és le tudja hozni Kecskemétre vagy Szegedre amikor jön Veterán talira? Péntek délig kellene átvenni! Nekem nagyon fontos! 20/383-16-84 Ezer köszi! Bocs az OFF-ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Budapest Rallye Prólóg érdekel valakit holnap ? Rendhagyó helyszín : városligeti műjégpálya OB : 17:.00, EK : 18:00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Budapest Rallye Prólóg érdekel valakit holnap ? Rendhagyó helyszín : városligeti műjégpálya OB : 17:.00, EK : 18:00 Tény h qrvajó lesz, szétdriftelik a Csolnakázótavat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Asszem nekem izgatja a fantáziámat. Csak még nemtom hogy jutok oda addig, mert akkor végzek elvileg a melóval. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 ....Csak még nemtom hogy jutok oda addig, mert akkor végzek elvileg a melóval. :).... Ne viccelj mánnn. Nélküled szerintem el sem kezdik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 A versenyautóval megyek, tán akkor nem kell sokat késniük... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 A versenyautóval megyek, tán akkor nem kell sokat késniük... :) Persze-persze. Biztos mindeki előreenged majd a dugóban, egy hasonló mondat kiséretében : "fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú1 versenyautó, biztos a prológra megy !" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 valahogy úgy... :unsure: sőt, lehet egy rendőr még el is kísér és sok sikert kíván. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 ....sőt, lehet egy rendőr még el is kísér és sok sikert kíván. :).... Mondjuk az nem mindegy hova kisér :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Lehet, hogy mi is kinézünk... :unsure: Majd holnap jól megbeszéljük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Budapest Rallye Prólóg érdekel valakit holnap ? Rendhagyó helyszín : városligeti műjégpálya OB : 17:.00, EK : 18:00 este megdumáljuk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Helyzetjelentés: Le van paravánozva a környék, kívülről nem lehet látni majd semmit. A jegy 2200Ft, de kilóméteres a sor. Asszem ha ki is megyek, max azt nézem majd, ahogy az Andrássyn jönnek az autók... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Helyzetjelentés: Le van paravánozva a környék, kívülről nem lehet látni majd semmit. A jegy 2200Ft, de kilóméteres a sor. Asszem ha ki is megyek, max azt nézem majd, ahogy az Andrássyn jönnek az autók... :lol: hát b+ én láttam a műsort.....de a nem hivatalos verziót elfejeltettem, hogy most van ez a banzáj és negyed6kor elindultam hazafelé.....akkor esett le, hogy mivan amikor a 3. gyujtásproblémás matricás autó ment el mellettem (olyan fur volt az alapjárat mindben :D :) :D ) miközben én 10m-t megtettem 12 perc alatt :unsure: :) :D ki lehet az az észlény aki PÉNTEK délután ötre tervez ilyesmit a város egyik legofrgalamsabb pontjára ami a NYÁR miatt tele van turistabuszokkal???? szegény japók nem értették mi ez a sok Micu, azt hitték ilyen komoly a driftkultura nálunk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Kint voltunk. Bár az IQ bajnokság megint ment a biztonsági őrök között, a prológért asszem érdemes volt mégis bemenni borsos árért. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 A mai nap: http://albert81.atw.hu/lurdydp.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Nem ma tortént, de hátha... Szemtanút, szemtanúkat keresek! Tehát, 2006.07.07.-én, kb 14:30 körül, az Üllői úton, a 132-es szám előtt, koccantam a Blazerrel (foto1, foto2, foto3). Az Euro Park felől haladtam befelé a város felé. Az eset a Ferihegyi gyorsforgalmi kezdete, és az Ecseri út között történt, kb a táv közepén, talán kicsit közelebb a gyorforgalmi elejéhez. Szóval haladtam a Blazerrel, és belémkoccant hátulról egy világos színű Fiat Punto. Ha valaki látta az esetet, kérem jelentkezzen (PÜ, vagy dugo kukac opelklub pont hu, vagy 30/555-4089) Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 mértél kbit/sec-et? az jól jönne, mert valamit tenni akarok, hogy a havi 40ezer Ft-os vonalam, ami garantáltan legalább (MINIMUM) 512 kbit/sec-es kéne legyen ilyen tetű mostmár napok óta. még az lehet, hogy sokan lógtak a vonalamon, de ezt logból megnézem, és egyébként nem hiszem, mert most nincsenek olyan ügyfeleim fent, akik nagyon foglalnák a sávot. megnéztem a szerződésem, és 256 kbit/sec a minimum :lol: :lol:, most éppen 400 kbit/sec-cel jön, és elég gyors, de ennél még mindig gyorsabban szokott jönni! Nos:) Letöltés a www.timeslip.hu -ról Letöltés a Voszi serverről. Anyi még, hogy nálad még várnom kellett vagy 2 percet még elkezdte. Kb 1,4-el kezdte és MAX 9,5 -ig mrnt fel. Remélem valamelyest addddd távvvvpontotttt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 1,4 ... 9,5 kbit/sec az tragikus... aznap végig annyi volt. egyszerűen nem értem, hogy jönnek ehhez? fogalmam sincs mit lehetne tenni. fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. köszi az adatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 1,4 ... 9,5 kbit/sec az tragikus... aznap végig annyi volt. egyszerűen nem értem, hogy jönnek ehhez? fogalmam sincs mit lehetne tenni. fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. köszi az adatokat! Én az egész céget most léptettem át más szolgáltatóhoz, mert ugyanez volt a bajunk. (datanet(t-com)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
macska Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Sziasztok! Nehéz így sok év után újra köszönni, de öröm, hogy ismerősöket látok!!;)) Talán még van aki emlékszik rám... - előre is elnézést kérek, hogy nem igazán tudtam, hova is írjak..így újra.. kemény fejtörést okozott a megfelelő topic megtalálása :D De ha van aki még emlékszik rám ..talán-talán.. most sok név eszembe jut / mélykék, Jóska, uhuhu, Senátor, opel16v- megláttalak, ezért itt kezdtem:), manta, hemi, atommanó. és elnézést azoktól, akit nem soroltam.. memória:(... Másik, ami "jól esett", hogy simán megtaláltam magam a fórumon ;) hát ez tényleg tök jó volt. S még az avatarom is megvan:) Azt hittem, már az opel fórumot is keresgélnem kell :lol:, de !!!!!!! hurrá!!! ÉL és LÉTEZIK! sőt, ahogy látom, sok-sok Opelessel bővült:) Nos, nem ragozom tovább, itt vagyok.. :D és próbálok maradni;) Ezúton is elnézést kérek mélykéktől hogy "az autóim" cikk leadása előtt eltűntem az éterből... de megvan mindkettő még :D /meg másik 2, de az más fajba tartozik:) Sajna, már klubtag nem vagyok, de szeretnék.. újra..ha nem-e lehetne-e :lol: Szóval jár a szám ,mert most vigyori vagyok, mert örülök Nektek :P macska Link to comment Megosztás: More sharing options...
macska Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 .. most sok név eszembe jut .... és elnézést azoktól, akit nem soroltam.. memória:(... és Zorro16V , hogy felejthetném, ki első (s most utolsó) volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Szia, üdv újra itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosm5 Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Sziasztok! Van egy viszonylag egyszerűnek tűnő problémám, de azért gondoltam megkérdezem. Valami gond van a távirányítóval /a záré ;) / Nem reagál semmire, így marad a "mechanikai" zárás :blink: Ez inkább csak azért furcsa, mert új az autó és ilyenkor még nem vár problémákat az ember. Lehet, hogy csak egy síma elemcsere de az is lehet, hogy nem :unsure: Valakinek volt már ilyen gondja? Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Sziasztok! Van egy viszonylag egyszerűnek tűnő problémám, de azért gondoltam megkérdezem. Valami gond van a távirányítóval /a záré ;) / Nem reagál semmire, így marad a "mechanikai" zárás :blink: Ez inkább csak azért furcsa, mert új az autó és ilyenkor még nem vár problémákat az ember. Lehet, hogy csak egy síma elemcsere de az is lehet, hogy nem :unsure: Valakinek volt már ilyen gondja? Ákos Ha új a kocsi vidd vissza gariba oda ahol vetted... Mi az bömi avatar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts