opel16v Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Pííísta! Szlalom az! :) Egyébként sajnálattal tudatom, hogy nem indulok a szlalompartyn, mert kicsit elhúzódik a versenyparipán az újboli motor hacacáré, most éppen szét van húzva a blokk. ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Ez nem hangzik valami bíztatón... ;) :) ;)
Tom Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Pííísta! Szlalom az! :) Egyébként sajnálattal tudatom, hogy nem indulok a szlalompartyn, mert kicsit elhúzódik a versenyparipán az újboli motor hacacáré, most éppen szét van húzva a blokk. ;) Lehet már tudni, hogy mi a hiba oka? "Csak" gyűrű?
redline Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Pííísta! Szlalom az! :) Egyébként sajnálattal tudatom, hogy nem indulok a szlalompartyn, mert kicsit elhúzódik a versenyparipán az újboli motor hacacáré, most éppen szét van húzva a blokk. ;) hát ez tényleg rossz hir de legalább nézőként kijössz? többiek, ti nem gurultok ki? mindig nagy móka ;)
opel16v Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Nézőként ki fogok menni, szinte biztos. ;) És javaslom aki érez magában kis késztetést, ne habozzon nevezni! Jó alkalom kipróbálni az igazi racsingot! Nem ám mindig csak gyorsulgatni! :) A motornak a gyűrű a baja, ez szinte biztos. De még pár okosság lesz csinálva Patyi Laci értékes infói alapján, hogy eltüntessük az ecotec motor gyári hiányosságait az olajlevezetés területén. ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 És akkor mikorra lesz megint hadbafogható? :)
opel16v Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Remélhetőleg jövő héten már újra járóképes lesz. :)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Az jóóóóó... Nem lett volna érdemes még így elindulni a rakparton, és után a a projekt? :)
opel16v Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Nem, mert ha bármi gebasz van, nem végzünk Ózdra. Április 15-16. ;) No meg nem akartam volna füstmérgezést okozni 5000 embernek. :)
Gelko Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 vasárnap balcsira akartam menni....nemtom mi lesz :)
Albert Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 A szombati menjünk Érdre buliról volna szó. Loreeval ledumáltam, hogy Pólustól indulunk fél tizkor, és M3-on bemegyünk Hungáriára, és onnan Lurdy. Ott Dinyvel futunk össze, és megyünk tovább ki Érdre. SárgaGSi Zoli is remélem jön valahogy, ha másnem Lurdytól. Másvalaki a pénteken bulizós szombat reggel nem kapkodós csapathoz csatlakozik esetleg?
sárgaGSI Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 A szombati menjünk Érdre buliról volna szó. Loreeval ledumáltam, hogy Pólustól indulunk fél tizkor, és M3-on bemegyünk Hungáriára, és onnan Lurdy. Ott Dinyvel futunk össze, és megyünk tovább ki Érdre. SárgaGSi Zoli is remélem jön valahogy, ha másnem Lurdytól. Másvalaki a pénteken bulizós szombat reggel nem kapkodós csapathoz csatlakozik esetleg? ja ki kéne nézni de holnap tom meg h tok-e menni vagy de.... Jól következtetek h 10 körülre értek Lurdyhoz????
loree_gsi16v Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 ja ki kéne nézni de holnap tom meg h tok-e menni vagy de.... Jól következtetek h 10 körülre értek Lurdyhoz???? Je, ha nem lesz valami gebasz, de rajtam nem múlik nem szoktam késni, ja és lehet jön még velem egy két astra. én kb. 8:15 felé indulok.
Albert Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Loree lehet inkább arra hajlanék hogy legyen a tali csak a Lurdyban 10-kor. Miccólsz? Pici kerülő lenne nekem a Pólus ugyanis. Amúgy a GSi topikba irt hozzászólásodat egyazegyben betettem Kadettklubba remélem nem baj, de pont ezt kérdezte Kadett GSi-vel járó Jánoska, aki itt is gyakran fórumozik. Üdv
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Loree lehet inkább arra hajlanék hogy legyen a tali csak a Lurdyban 10-kor. Miccólsz? Pici kerülő lenne nekem a Pólus ugyanis. Amúgy a GSi topikba irt hozzászólásodat egyazegyben betettem Kadettklubba remélem nem baj, de pont ezt kérdezte Kadett GSi-vel járó Jánoska, aki itt is gyakran fórumozik. Üdv OK legyen a Lurdynál 10-kor. A hozzászólást nyugodtan rakd be és egyáltalán nem baj.
cseke Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! Hosszú idő után újra le tudtam ülni egy kicsit fórumozni! Milyen tali lesz holnap és hol? A rendezvény naptárban egri talit írnak, de semmi pontosat nem találtam róla... :blink: ÜDV.: CSEKE
cseke Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Közben kiderítettem, hogy érdi tali lesz holnap, úgyhogy akkor oda megyek! Bár Eger csak két lépés lett volna... :blink: Eger környékéről indul valaki holnap reggel, vagy délelőtt??
Tom Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szia! Sajnos csak Érden lesz most tali, de az is jó lesz, gyere, szívesen látunk. :blink:
istifiú Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Senator-os van valaki Pécelről esetleg? Jó lenne összefutni itt valakivel. :blink:
Gelko Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Senator-os van valaki Pécelről esetleg? Jó lenne összefutni itt valakivel. :blink: Tatabányairól és esztergomiról tudok ....
Dini Elküldve Május25, 2006 Elküldve Május25, 2006 hello! Egy jó ism. autóvásárlásban gondolkodik és meg kéne nézni és feltenni néhány kellemetlen kérdést az eladónak, h valójában milyen is ez az autó, meg mi a saját véleményetek? Ha véletlen vmelyikötök jár arraés megtekintené azt megköszönném! Köszi Erről van szó: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024
Albert Elküldve Május26, 2006 Elküldve Május26, 2006 hello! Egy jó ism. autóvásárlásban gondolkodik és meg kéne nézni és feltenni néhány kellemetlen kérdést az eladónak, h valójában milyen is ez az autó, meg mi a saját véleményetek? Ha véletlen vmelyikötök jár arraés megtekintené azt megköszönném! Köszi Erről van szó: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez egy kereskedés, nehezen hozod zavarba az eladót, max elhajt a vérbe. Annyi hogy 4kilóért sokat nem kő várni, láccik az elején hogy olyan állapotban lehet mint a GSim, de a dízel sokat kibír. Lutri.
Gelko Elküldve Június21, 2006 Elküldve Június21, 2006 ezekről a calibra ülésekről beszéltem múltkor a lurdynál sztetek ? elvileg nem szakadt.... ami nem annyira szimpi h kék de a műszerfalam is az :huh:
NeedForSpeed Elküldve Június29, 2006 Elküldve Június29, 2006 Szerintem vegyél bele manta recaro-t. Haveromnak is az volt az asconájában.
Recommended Posts