Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 :blink: Most még csak röhöx... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ;) Most még csak röhöx... :rolleyes: ;) télleg Anti ha golfal jöttök maradjatok már le egy picit a sortól :blink: ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 vagy hozod vagy jösz busszal :rolleyes: igyekszem, de minek? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sokáig baxtattok a Golf lesz a felvezetőautó... :rolleyes: De Cabrióval megyünk... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 az egy dolgo h nagyon jól megy az az 1.4 de kérdés h meddig :blink: nehogy széthajtsd.... Hát egyelőre döcög. Tudom hihetetlenül hangzik, de azért nem mindig tolom neki. Igyekszem megbecsülni. :rolleyes: Viszont ha menni kell, akkor nincs mese... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sokáig baxtattok a Golf lesz a felvezetőautó... :blink: De Cabrióval megyünk... ;) Cabrio Golffal? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Na igen, a kettesbe váltás ugye csak időveszteség, ezért marad az egyesben tilt... ;) Cabrio Golffal? :rolleyes: Hüle... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nos nekem már kezd sok lenni a vezetés, lehet megkérnék vkit hogy esetleg vigyen le. Azon múlik csak hogy meg tudom-e oldani hogy itthon maradjon / hazakerüljön a verdám szombaton. Egy biztos: mocskos bkvval nem vagyok hajlandó utazni, öreg vagyok én má ahhoz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Beugorhatsz. Öregségről meg még beszéélgetünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nos nekem már kezd sok lenni a vezetés, lehet megkérnék vkit hogy esetleg vigyen le. Azon múlik csak hogy meg tudom-e oldani hogy itthon maradjon / hazakerüljön a verdám szombaton. Egy biztos: mocskos bkvval nem vagyok hajlandó utazni, öreg vagyok én má ahhoz :rolleyes: Ha mást nem, de egy Polus-Lurdy transzportot szívesen biztosítok. Szeritem úgyis elég lesz belőlem annyi egy napra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Jól hangzik ez a Pólus - Lurdy Lurdy - Kecsó fuvar Megálmodom mi legyen, Köszi :blink: Esetleg valaki hazahoz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Elvileg szombatra ide már nem havat ígérnek, csak borult időt. De vasárnapra már havazás is várható, viszont akkor meg már nem kell sietni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Elvileg szombatra ide már nem havat ígérnek, csak borult időt. De vasárnapra már havazás is várható, viszont akkor meg már nem kell sietni. Most még itt is süt a nap, pedig a hét elején már szerda estére és csütörtökre is havazást és - pár fokot ígértek. Reméljük megtisztel minket ennyivel az időjárás, hogy kibírja a szombatot hó nélkül. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Most még itt is süt a nap, pedig a hét elején már szerda estére és csütörtökre is havazást és - pár fokot ígértek. Reméljük megtisztel minket ennyivel az időjárás, hogy kibírja a szombatot hó nélkül. :rolleyes: meg a vasárnapot meg az elkövetkező hónapokat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 meg a vasárnapot meg az elkövetkező hónapokat ;) Ennyire azért ne legyünk telhetetlenek... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ennyire azért ne legyünk telhetetlenek... ;) :rolleyes: na jó az eső eshet de csak éjszaka és csak kicsit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 na jó az eső eshet de csak éjszaka és csak kicsit ;) Ez így részemről is rendben van. :rolleyes: :blink: Ha mire felkelek felszárad, akkor okés a dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 na jó az eső eshet de csak éjszaka és csak kicsit :blink: Ez akkor szokott lenni amikor az ember kocsit mos. Olyankor a kicsi esőnek sem tudok örülni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ez akkor szokott lenni amikor az ember kocsit mos. Olyankor a kicsi esőnek sem tudok örülni. :rolleyes: Nekem nem esik be az eső a garázsba... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ez akkor szokott lenni amikor az ember kocsit mos. Olyankor a kicsi esőnek sem tudok örülni. :rolleyes: hétfőn megvolt a kocsimosás is meg az eső is és nem örültem mert menetközben kapott el :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nekem nem esik be az eső a garázsba... :blink: Hát az enyémbe sajna igen. De a lakótelepen nem tudok építeni, eladni meg nem akrnak jó helyen, nyomott áron. Szal meg vagyok lőve ilyen téren. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 matrica felnyalva a kocsi meg tiszta kosz de csakazért sem mosatom le :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 dejohogy le volt mosva a kocsi szép utunk lesz.... tökönlövöm magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Szép csendben jelezném, hogy vasárnap szalomparty :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Szép csendben jelezném, hogy vasárnap szalomparty :) tényleg, ha a hemi nem irja el is felejtettem volna ;) gyülekező lurdyban 8kor mint 3 éve mindig? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts