Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
"ÉVADNYITÓ Kecskemét,Feb 25!!!Mindenki irja a naptárba!" Johnny aláírásából loptam.

én megyek az biztos:) Corsával az is biztos, be is fizetem az is biztos...

• 4 weeks later...
Elküldve
Az lenne a kérdésem hogy szombaton együtt megyünk kecskemétre.Sajnos még nem voltam ilyen találkozon nem tudom mi a szokás.

az a szokás h ki nem tudja mi a szokás mindenkinek fizet egy sört :rolleyes:

Elküldve
komolyra fordítva biztos lesz konvojozás ;)

Ki is találhatnánk ám, hogy hogy legyen!

Először is kezdődhet a szokásos autópálya/nem autópálya vita. :blink:

Meg valami mindenki számára tartható utazósebességet is kijelölhetnénk... :rolleyes:

Meg hogy mikor találkozunk.

Lurdy parkoló az okés, nem?

Elküldve

Ótópálya... egyértelmű... és Hernád Tomiékra nem várunk (bar, ha jól emléxem, nem is jelentkeztek :rolleyes: )

Meg Redlájn miatt még be kell szereznem némi Power-Tape-et :blink: - csak a biztonság kedvéért

Elküldve
Ótópálya... egyértelmű... és Hernád Tomiékra nem várunk (bar, ha jól emléxem, nem is jelentkeztek :rolleyes: )

Meg Redlájn miatt még be kell szereznem némi Power-Tape-et ;) - csak a biztonság kedvéért

Oks akkor ótópálya! :blink:

Én is viszek szerszámokat, nemtom hogy viselik majd a GSi-k ezt a hosszú utat... :D ;)

Elküldve
sacra mikor lenne indulás ? -otópályán :blink:

hozzám befér még 3 ember ha kell...de másnap jövök haza ;)

Hányra kéne leérni?

Szerintem azért a konkrét progik előtt jó lenne körbenyálazni egymás ótóját, az pedig idő. :rolleyes:

Elküldve

Én úgy tudom, viszem Telo-t! :blink:

Meg Redlájn miatt még be kell szereznem némi Power-Tape-et ;) - csak a biztonság kedvéért

Minek az a Tape? Szétesik a géjesi? Vagy a Norbi?

Elküldve
Én úgy tudom, viszem Telo-t! :blink:

Minek az a Tape? Szétesik a géjesi? Vagy a Norbi?

Néha a kerék ki-ki harap egy darabot a doblemezből... ;)

Szóval akkor hányra kéne lemenni? :rolleyes:

Elküldve

hééé mivanitt :rolleyes:

felölem lehet konvojozás, én tuti pályán megyek

Mivel 17.00-ra kellene az étterembe érni és mivel helyismeret nemtudom kinek van ezért kb 15.00 lehetne a tali időpontja a lurdynál. Nem tudjuk milyen idő lesz, ki mennyi késik, és mi lesz a pályán, kecsón mennyi idő alatt érünk oda ilyesmi.

Nah most lehet köpködni :blink:

Elküldve
hééé mivanitt :rolleyes:

felölem lehet konvojozás, én tuti pályán megyek

Mivel 17.00-ra kellene az étterembe érni és mivel helyismeret nemtudom kinek van ezért kb 15.00 lehetne a tali időpontja a lurdynál. Nem tudjuk milyen idő lesz, ki mennyi késik, és mi lesz a pályán, kecsón mennyi idő alatt érünk oda ilyesmi.

Nah most lehet köpködni :blink:

De akkor ott már nem lehet majd kocsibuzulsz, mert nem lesz idő és sötét is lesz.

Vagy az tök mind1?

Elküldve
De akkor ott már nem lehet majd kocsibuzulsz, mert nem lesz idő és sötét is lesz.

Vagy az tök mind1?

Mit akarsz nézni a Kadettomon? Láttad már nem? :rolleyes: :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.