Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Csütörtökön szóltak - 1 hete - h. le van gyártva, és hozzák haza.

Eddig úgy néz ki, hogy az átadás csúszik az ünnepek közöttre. Sajnos a szalonnak mindenképp igyekeznie kel, hogy idén meglegyen, mivel a jövő évi változtatások miatt alaphangon 5%-ot buknának rajta :lol:

Elküldve

Eddig úgy néz ki, hogy az átadás csúszik az ünnepek közöttre. Sajnos a szalonnak mindenképp igyekeznie kel, hogy idén meglegyen, mivel a jövő évi változtatások miatt alaphangon 5%-ot buknának rajta :lol:

Az neked csak jó, ha nekik is érdekük... :lol:

Elküldve

azért ez elég muhahaha..... :lol: :lol: ;)

a a baj, hogy még mindig a merkúros-dacias időket éljük...bazz bemegy egy arc az utcáról, meg veszi a tipus egyik legdurvább változatát csomo extra szirszarral, a nekik legjobb konstrukcióban (hitel) és még pöcskörölnek vele ilyeneken......nah ezért nem vettem én se opc turbót, se gtc turbót....velem ezt ne akarják már eljáccani :D

(most jól ráijesztettem az egész opel southeast-re meg az összemárkakereskedőre)

Elküldve

Ez van, ha egy felkapott típust az elején akarsz venni. :lol:

Egy év múlva már dobják utánad a kulcsot azon nyomban. :lol:

Egyébként meg mit panaszkodsz, egy Maseratira hónapokat is várnak

a kedves vevők! :lol:

Elküldve
Az neked csak jó, ha nekik is érdekük... :lol:

Én így néztem az autómat kéthónapig kerítésen keresztül, és februárban meg is kaphattam. Ugye emlékszel? Igaz ez vidéki kereskedő! Két jó dolog van benne: 2006-os lesz az autó! A régi áron.

Elküldve
azért ez elég muhahaha..... :) :) :lol:

a a baj, hogy még mindig a merkúros-dacias időket éljük...bazz bemegy egy arc az utcáról, meg veszi a tipus egyik legdurvább változatát csomo extra szirszarral, a nekik legjobb konstrukcióban (hitel) és még pöcskörölnek vele ilyeneken......nah ezért nem vettem én se opc turbót, se gtc turbót....velem ezt ne akarják már eljáccani :D

(most jól ráijesztettem az egész opel southeast-re meg az összemárkakereskedőre)

Redi !

neked van jó véleményed vmiről ? vagy csak a világgal állsz harcban ? :blink:

Elküldve
Redi !

neked van jó véleményed vmiről ? vagy csak a világgal állsz harcban ? :blink:

persze, hogy van

nagyon sok dolgot szeretek

de majd ha megöregszel te is ilyen leszel...de ne legyen igazam, nem akarok rosszat neked :)

Elküldve
persze, hogy van

nagyon sok dolgot szeretek

de majd ha megöregszel te is ilyen leszel...de ne legyen igazam, nem akarok rosszat neked :blink:

minden tömeggyilkos így kezdi :)

ja és megvan a Naga-Utazás a koponyám körül DVD ? :)

Elküldve

Budapesti Opelosok nem terveznek vmi közös szilveszteri-előszilveszteri programot? :blink: Nyuszifül pl feljönne, ha lenne vmi ilyesmi... :)

Elküldve

Javítok, legyen inkább január végén egy utószilveszteri buli. Nyuszifül is csak akkor tudna több napra feljönni, aminek több értelme van. Már talán késő is szervezkedni szilveszterre, valószínű sokaknak megvan már a szilveszteri programjuk...

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok! Kicsit kotnyeleskednék itt. A kecsói évadnyitóval van kis gondom. A problem az, hogy addigra még nem hiszem, hogy kész lesz a kicsike. A környékről csak Fpepét tudtam, hogy tag, ő viszont nem megy. Szóval tudom, hogy kicsit korai még, de majd beférek valakihez? Pestig levonatoznék, ott meg valahol majdcsak összefutnék valakivel valahol... Előre is kösz.

Elküldve
persze.

valakihez biztosan be fogsz férni. remélhetőleg sokan megyünbk arrafelé :lol:

tudom h hülye vagyok de mikor is lesz ? :o :) :D :) :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.