J0hnny Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Tudna valaki mondani nekem egy örzött parkolót a Sziget közelében? Hétfőn este mennék szigetre és leszeretném tenni a kocsit biztosnágos helyre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Tudna valaki mondani nekem egy örzött parkolót a Sziget közelében? Hétfőn este mennék szigetre és leszeretném tenni a kocsit biztosnágos helyre! Margitszigeten van parkoló, bár nem tudom mennyire örzőtt mert még 1szer sem álltam be oda. Nánási úton - római - látttam múltkor 1 örzött parkolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Elég régen írtunk már ide. Még a végén azt hiszi valaki hogy BP-n nincs is Opeles élet. :oops: :oops: Pista! Az ótóleírások kikerültek már a honlapra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 ÉN, mint tőzsgyökös pesti....itt vagyok és figyelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 ....Pista! Az ótóleírások kikerültek már a honlapra? :lol:.... Milyen leírásokra gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Pl a Caravánról valami amit 2 éve ígérgetsz Heminek is... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Milyen leírásokra gondolsz ? Meg amit én is átküldtem anno. Bár annak szerencsére már a fele sem igaz. :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Meg amit én is átküldtem anno. Bár annak szerencsére már a fele sem igaz. :twisted: :twisted: Ha fele sem igaz, akkor írhatnál újat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hogy aztán megint elévüljön, mire kirakod? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hogy aztán megint elévüljön, mire kirakod? :lol: :lol: :lol: Ha 1kicsit kutakodnál az emlékeid között mit mondtam a leírás kapcsán, azt örömmel venném. Ha gyártasz frisset, akkor ki fog kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 mindenkinek az eladó autómról: szóval, persze, hogy Zopel lesz... sokfajta gondolat van, van dizel, van benyás, kicsi, nagy, minden... ez attól függ elviszik e az asztrát. sóval: 1.) Voszi GSI Corsája, de ami ellene szól, hogy méretlileg elég kicsi autó.... 2.) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 meg még: diesel Vectrákat néztem, meg találtam 1 db diesel omegát. szóval az esélyesek: nagyobb benzinesek, de nem a legnagyobb, olyan amit még be lehet vállalni fogyasztásilag, vagy erős diesel. Astra 1.8 bventin, vagy 2.0 diesel. Vectra 1.8 benzin vagy 2.0 diesel de asszem az omegát nem fogom bevállalni pedig nagyon szeretném... majd meglátjuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Megfordult a fejembe, hogy eladnám az Astránkat... ...ez egészen addig eladó, amig a kiszemelt autót el nem adják.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 naaa ! annyira nem tragikus, báj jó autó, de egy ujabbra, szebbre cserlném... ha nem megy el, akkor sincs baj, mert akkor megmarad.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 naaa ! annyira nem tragikus, báj jó autó, de egy ujabbra, szebbre cserlném... ha nem megy el, akkor sincs baj, mert akkor megmarad.... Hát, szép is az a coupe!!! :wink: (Mondjuk a mostani szerintem praktikusabb. De ha van mellette másik kocsi, akkor király!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Hát, szép is az a coupe!!! :wink: (Mondjuk a mostani szerintem praktikusabb. De ha van mellette másik kocsi, akkor király!!)Szerintem jó választás a coupe és praktikus is.Jó nagy csomagtartója van és a látszat ellenére van hely hátul is.A keret nélküli ajtó meg egyszerüen tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 De ha van mellette másik kocsi, akkor király!!) van egy Corsa A ami igazi teherautó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Szerintem jó választás a coupe és praktikus is.Jó nagy csomagtartója van és a látszat ellenére van hely hátul is.A keret nélküli ajtó meg egyszerüen tökéletes. Itt megint elég eltérő vélemények lehetnek, minden csak nézőpont kérdése, kinek mi a fontos. Én például nem szívesen rakosgatnám ki-be a hátsó ülésre a babahordozót az első ajtón keresztül :? . :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Itt megint elég eltérő vélemények lehetnek, minden csak nézőpont kérdése, kinek mi a fontos. Én például nem szívesen rakosgatnám ki-be a hátsó ülésre a babahordozót az első ajtón keresztül :? . :wink: na nekem ilyen gondom nincs.... gyerek nincs, egy darabig nem is lesz, ugyhogy a 2 ajtós autó nem gond :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Szóval így hát.Hát ilyesmi nekem is mefordult már a fejemben, de soxor.Ami visszatart tőle az az, hogy nem tudnám eladni annyiért, amennyit kapni szeretnék érte.Szal akkor inkább marad.A te géped klímás, jól néz ki, szal elég jók az esélyek, de sztem inkább csak tavasszal.Akkor őrülnek meg a népek.Amúgy az a 2. verzió igazán pofás.Szerintem.Uhuhuné nagyon örülne neki! :lol: te pedig Corsázhatnál tovább! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 gyerek nincs, egy darabig nem is lesz, ugyhogy a 2 ajtós autó nem gond :lol: :lol: Így könnyű! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 hát erre nem tudom mit irhatnék, ugy hogy megértsd, és ne bátsalak meg.... én ezt választottam.... :lol: te is választhattad volna ezt :wink: de ha te a gyerkőcnek jobban örülsz, minthogy egy ilyennel kocsizz, akkor te egy teljes életet élsz, és én vagyok egy kretén, aki még nem vágyódik a gyerkőcre....szóval mindenki olyan életet él amilyet választ magának... bár sokszor nem igy van, de ez most nembaj :lol: szóval, remélem érted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 2.) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ezen a coupen mi is agyaltunk csak kicsit sok benne a km :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 hát erre nem tudom mit irhatnék, ugy hogy megértsd, és ne bátsalak meg.... szóval, remélem érted :lol: Értem én! És nem bántasz meg! :wink: Semmi rosszindulatúság nem volt a megjegyzésemben, remélem nem is tűnt úgy! Oda is tettem egy :wink: -t! Úgy van, ahogy írtad: Mindenki egye meg azt, amit főzött! Nekem ízlik, amit főztem, igyaz kicsit korán került bele a hús (:wink:) , de ha később jött volna a gyerek akkor sem vettem volna más kocsit, mert nem engedhettem volna meg magamnak (igaz, ezen a pénzen vehettem volna egy leharcolt sportkocsit is, de minek?). Sőt, a kocsi már előbb megvolt, minthogy megtudtam, hogy apa lettem! Kívánom, hogy majd legyen részetek nektek is egy ilyen kis gyerkőcben! Addig meg kocsikázz olyan kocsival, amilyennel csak akarsz! (Meg utána is!) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 ezen a coupen mi is agyaltunk csak kicsit sok benne a km :? Miért sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Miért sok? nekem sok a 90valahányezer....de én még hiszek a tündérmesékben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts