Gepard Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 El van akadva! Felmelegítem kicsit.Köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 helo kérnék egy section matrinyát a hátsómra, az alsó vonalra gondoltam, tehát semmi ívesség :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Sziasztok szeretnék csatlakozni :smt053 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Sziasztok szeretnék csatlakozni :smt053Szia! Üdv a fórumon! Ha gondolod akkor pénteken este összefuthatunk a centrum parkolóban19:30 körül ott szoktunk lenni. Itt vannak az autóink ezeket keresd www.kecskemet.opelclub.hu. Azért akkor, mert a csapat nagyrésze szombaton és vasárnap Balatonszemesen lesz lásd az oldal tetején a bannert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Berlina: kész a szélvédőmatricád, péntek minimeet (23.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Hali... Lenne egy kérdésem....: Az évadnyitóra nem kellene a szekcsönek valami egyen poló, sapek vagy kabát ( Február 25. -e ugye még nem nyár).... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Hali... Lenne egy kérdésem....: Az évadnyitóra nem kellene a szekcsönek valami egyen poló, sapek vagy kabát ( Február 25. -e ugye még nem nyár).... :) Tomi023 a ruházatis! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Van klubos sapink, én viszem! ja, meg klubos nyakbaakasztóskulcstartó is. Azt is viszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Nekem nincsen sapim... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 nekem sics, se kulcstartóm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 nekem sics, se kulcstartóm :) Nekem még opelom sincs... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 nekem sics, se kulcstartóm :) Adjak? A kocsiban van még vagy 10-15 darab, de lassan már kifogyóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hali! Nekem sincs sapim, de ha tudtok nekem félrerakni, akkor előre is megköszönném! :) Február 10.-én otthon leszek, és megyek mini meet-re! Persze ha lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Ötletem , kellene összedobnotok egy saját zászlóra! illetve valami saját Póló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Nem rossz ötlet a zászló... a talikon pl kifüggeszthetnénk a kocsijaink köré a keritésre stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A zászló milyen legyen klub szinten egységes és szekciónként egy része más pl Mo térkép a háttérben...etc. Vagy csak a kecskeméti szekciónak legyen saját lobogója :) Zászlóban is jók vagyunk :D akár ruddal ;) Tervezi valaki? MVOK logót kérek szépen! emailben...pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 De miért is jó a zászló? Nem kevés pénz! Aztán majd évente 2-3 alkalommal kifüggesztjük? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Csak nem lehet olyan drága.... :) Vagyunk egy páran, majd csak összedobjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Tényleg sokan vagyunk ha mindenki bedob 5-800Ft-t abból már igen szép nagy zászlót tudunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 És mindig ha találkozó van a CP-ben, akkor kifüggesztjük a nagy nyárfákra! :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 És mindig ha találkozó van a CP-ben, akkor kifüggesztjük a nagy nyárfákra! :) :D ;) ;) Aztán jön a járőr, és leszedeti velünk, hogy "az mán gyülekezésnek számít" ha zászlózunk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ez most komoly? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 A zászló milyen legyen klub szinten egységes és szekciónként egy része más pl Mo térkép a háttérben...etc. Vagy csak a kecskeméti szekciónak legyen saját lobogója ;) Zászlóban is jók vagyunk ;) akár ruddal :P Rátok bizom:) Jelenleg legyen nektek saját lobogó;) MOTE logo legyen rajta. Tervezi valaki? MVOK logót kérek szépen! emailben...pls Blitz-től kérj légyszi. De miért is jó a zászló? Nem kevés pénz! Aztán majd évente 2-3 alkalommal kifüggesztjük? :) :D Akinek olyan autója van mint neked, annak az élen kellne (az ilyesmiben is) járni.... A klub a közöség építése és nem csak az egyén önigazolása. Neked nem lehet drága, ciki lenne:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Aztán jön a járőr, és leszedeti velünk, hogy "az mán gyülekezésnek számít" ha zászlózunk. ;) Eszembe jutott: :) "Föl zászló és lengeti a szél!A csaták bíbor hajnalán!" :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Helyesen: Vörös zászló leng, lengeti.... a többi stimm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts