Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nagyon beindult ez a biznic :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nagyon teccik a sapi! Mingyá hívom Tomi023-at! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Bár én még csak képről láttam :!: ,de tényleg szuper a sapi! Con gratulation a gyártónak :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hali Kijavítottam a rendelésem, 1db AGA nickkel 1db Kata nickkel Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Naggggyon király! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Este már ebben alszom :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Este már ebben alszom :) :) Szerintem Joee is abban aludt, azért van az ágyon fotózva. :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nem aaludtam benne, de azért páran megnézték ma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nem aaludtam benne, de azért páran megnézték ma. :) Jaja,rajtam is megnézték rendesen autosboltban és ott,ahol üléshuzatott néztem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Mikor lehet ehez a sapihoz hozzá jutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Akkor a következő kör: Senátor-Admirális (sárga hímzés) Foszer (sárga Hímzés) Kori AGA Kata Knight Az 50db sapka le van hímezve MOTE-s ra, csak a név hiányzik róluk. Ha szerdáig megkapok mondjuk kb 30 rendelést akkor az elkészülhet február 26-ra. Továbbá kérek mindenkit, hogy figyeljen a kisbetű, nagybetű ékezet dologra a listán szereplők ellenőrizzék a neveiket! A sapik kecskeméti átvétele nem gond, hisz én is itt vagyok. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Mikor lehet ehez a sapihoz hozzá jutni? Ezt tomi023 tudja,mivel ö gyártja! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Tomi! A munkahelyemről akartalak felhívni holnap (ott ingyé van a telefonálás :) ), de akkor most itt megkérdem, hogy mi úton-módon érhetne el hozzám a sityak! Mármostanmár nagyon kíváncsi vagyok rá és szeretném birtokolni! :wink: Aprópici gond: Kiskőrösön leledzem és a köv. két hétben csak nagy nehézségek árán juthatnék el Kecs-re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Több megoldás is lehetséges: Posta Felteszem egy kiskörösi buszra szombaton pesten vagy mindketten elindulunk szembe kocsival Tomi! A munkahelyemről akartalak felhívni holnap (ott ingyé van a telefonálás :) ), de akkor most itt megkérdem, hogy mi úton-módon érhetne el hozzám a sityak! Mármostanmár nagyon kíváncsi vagyok rá és szeretném birtokolni! :wink: Aprópici gond: Kiskőrösön leledzem és a köv. két hétben csak nagy nehézségek árán juthatnék el Kecs-re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Tomi! A munkahelyemről akartalak felhívni holnap (ott ingyé van a telefonálás :) ), de akkor most itt megkérdem, hogy mi úton-módon érhetne el hozzám a sityak! Mármostanmár nagyon kíváncsi vagyok rá és szeretném birtokolni! :wink: Aprópici gond: Kiskőrösön leledzem és a köv. két hétben csak nagy nehézségek árán juthatnék el Kecs-re. :) Esetleg Warwolf be tud segíteni, de most az ágyat nyomja mert lázas. De én nem akarok senkit sem ajánlgatni, és más idejét sem szeretném beosztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Esetleg Warwolf be tud segíteni, de most az ágyat nyomja mert lázas.... :) Mielőbbi jobbhulást kívánok neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Esetleg Warwolf be tud segíteni, de most az ágyat nyomja mert lázas. De én nem akarok senkit sem ajánlgatni, és más idejét sem szeretném beosztani. Részemről nincs akadálya, már úgy néz ki, hogy megint életben maradok+ Ujratöltve sapeszát is le kell vinem vagy Hartára, vagy Kiskőrösre.Edit, akkor a hétvégéig egyeztetünk.Vagy a hétvégén.Mondjuk előtte beszélnem kellene Tomival is! :wink: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 én sapim én sapim, megyek én körösre ha drga uristen is ugy akrja ja ésah lesz addigra hengerfejem mert ha nem akkor kicsit szét fog vágni az ideg :evil:! DE LESZ SAPI 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Bekerült a sapi a shopba: Opel Klub Magazin ruházat Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Bekerült a sapi a shopba: Opel Klub Magazin ruházat :prayer: :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Köszönöm! Bekerült a sapi a shopba: Opel Klub Magazin ruházat Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Szia Warwolf! Ha működik a sapiszállítás beszéljünk, mert szombatig itthon vagyok de szombat dutántól már nem. 20/383-16-84 A dolog úgy fest, hogy anyukám vasárnap kecelen lesz, és odáig le tudja vinni a sapikat ha ez segítség. Részemről nincs akadálya, már úgy néz ki, hogy megint életben maradok+ Ujratöltve sapeszát is le kell vinem vagy Hartára, vagy Kiskőrösre.Edit, akkor a hétvégéig egyeztetünk.Vagy a hétvégén.Mondjuk előtte beszélnem kellene Tomival is! :wink: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Sziasztok! Én már úgy meg vagyok keverve,hogy azt sem tudom,hogy van-e sapkánk,vagy nincs? :oops: Mert,ha van ugye az a baj,ha meg nincs akkor az :) Szóval hova is menjünk Hagalex sapijáért?Emberek!!!!!!!!!!!!!!Tud róla VALAKI? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Hagalex: Hívd fel tomi023-at és megdumáljátok mikor jó mindkettőtöknek és már birtokba is veheted a hőn áhított sapeszt! :) Kettővel feljebb ott a száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Sziasztok! Én már úgy meg vagyok keverve,hogy azt sem tudom,hogy van-e sapkánk,vagy nincs? :oops: Mert,ha van ugye az a baj,ha meg nincs akkor az :) Szóval hova is menjünk Hagalex sapijáért?Emberek!!!!!!!!!!!!!!Tud róla VALAKI? :roll: Jajj ezt én írtam,csak rossz névvel léptem be!! :oops: :roll: :banghead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts