tomi023 Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 Mint arról már mindenki értesült lesz Blitz Weekend az idén is. Ezért szeretném megkérni a kecskeméti cartárskat, hogy a következő hét szerdától vagyis 06.13-tól a Sztár Reklám előtt sorakozzanak fel, hogy a kollégák feltehessék a hátsó szélvédő matricát. opelclub.hu és egyéb matricák pótlására is lesz lehetőség :) Minden egyedi igény a Gabinak tessék jelezi (húgom) a gabikukacsztarreklam.hu-n vagy a hetvenes291nulla856. Természetesen nem kötelező csak jó lenne :) Viszek Dini autójára is :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Srácok, ilyen matricát lehetne venni postán keresztül is? Kecsón most voltam, egy darabig nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Csergőben van Budapesten a Viktornál de ha szeretnéd küldj egy emailt a marketingkukacopelklub.hura neved, címed és tagsági kártyád számával és nyisd ki az ablakod mert küldöm fénypostával a Blitz matricát, vagy a magyar postával :) akkor nem kell ablakot nyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Csergőben van Budapesten a Viktornál de ha szeretnéd küldj egy emailt a marketingkukacopelklub.hura neved, címed és tagsági kártyád számával és nyisd ki az ablakod mert küldöm fénypostával a Blitz matricát, vagy a magyar postával :) akkor nem kell ablakot nyitni. Köszönöm. A kártyámat még nem kaptam meg, néhány hónapja várom :( de elküldöm akkor erre a címre a nevem, címem, az alapján csak be leszek azonosítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Köszönöm. A kártyámat még nem kaptam meg, néhány hónapja várom :( de elküldöm akkor erre a címre a nevem, címem, az alapján csak be leszek azonosítva. utánanézek a kártyádnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Email ment, köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Mint arról már mindenki értesült lesz Blitz Weekend az idén is. Ezért szeretném megkérni a kecskeméti cartárskat, hogy a következő hét szerdától vagyis 06.13-tól a Sztár Reklám előtt sorakozzanak fel, hogy a kollégák feltehessék a hátsó szélvédő matricát. opelclub.hu és egyéb matricák pótlására is lesz lehetőség :) Minden egyedi igény a Gabinak tessék jelezi (húgom) a gabikukacsztarreklam.hu-n vagy a hetvenes291nulla856. Természetesen nem kötelező csak jó lenne :) Viszek Dini autójára is :) Köszi! Nekem kellene 1 matrica, reklámoznám itt németben... viszont csak augusztusban megyek haza,de Turci most 7végén otthon lesz... szvl, ha Ő kihozza, felteszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 A Gabi vág párat Turci menjen be érte és vigyen csokit a Gabinak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts