tomi023 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 akkor azt is jó lenne megmondani mi a picsát írjak rá! mert értem én a kritikát csak nem szeretem, de tudod mit nem is érdekel. akinek fontos majd törődik vele a baszogatásom helyett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 akkor azt is jó lenne megmondani mi a picsát írjak rá! mert értem én a kritikát csak nem szeretem, de tudod mit nem is érdekel. akinek fontos majd törődik vele a baszogatásom helyett! Jajj, ne hisztizz már... :) :D Szerintem senki nem baszogatott, csak annyit írtam, hogy ha még rájön a nyomatás ára, akkor azt is tudni kéne, hogy mennyi... De ha így érzed, akkor leszarom, és nem kell a póló... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Hát ti betegek vagytok! B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Hát ti betegek vagytok! B) :D :) jah beütött a kankó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 azzal legyünk tisztába, hogy a 2600 Ft csak a póló, a nyomat vagy címer még nincs benne mert nem tudom mi lesz rajta. van lehetőség ráhímezni a Kecskemét címert. A múltkor azt beszéltük, hogy a függőleges csíkon www.opelforum.hu felirat, az ujján kmét címer, elöl balra (szív felett) a szokásos, hátul opel logo. Vagy rosszul emlékszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 szia TOMI 023.ugy hallottam hogy foglalkozol matrica gyártással.én gyálon lakom és 1 y17tdi-m van karaván . na most az érdekelne hogy mibe fájna 2 olyan felirat hogy/OPEL egyik oldal ASTRA 17 DTI székely magyar rovásirással. vagy matrica vagy olyan mint az eredeti kromos vagy a rovás betüsor valamilyen szinbe. köszi a választ .az auto fehér , a felirat meg erösen kopásálló lenne.az elsö szélvédöre felülre napellenzöként sötét alap de valamennyire átlátszo középre a fenti felirat szint, rovásirással. A napell. messziröl olvashato legyen, már annak aki ezt az irásmodot ismeri .pü-ben el tudom küldeni a képét a betüknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 szia TOMI 023. húha, ez ám a kérés B) persze meg tudjuk csinálni, semmi akadálya. küld el az anyagot a marketingkukacopelklubponthu címre. azon én olvasok és pontosítunk. üdv: Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 húha, ez ám a kérés B) persze meg tudjuk csinálni, semmi akadálya. küld el az anyagot a marketingkukacopelklubponthu címre. azon én olvasok és pontosítunk. üdv: Tomi OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 szia TOMI 023.ugy hallottam hogy foglalkozol matrica gyártással.én gyálon lakom és 1 y17tdi-m van karaván . na most az érdekelne hogy mibe fájna 2 olyan felirat hogy/OPEL egyik oldal ASTRA 17 DTI székely magyar rovásirással. vagy matrica vagy olyan mint az eredeti kromos vagy a rovás betüsor valamilyen szinbe. köszi a választ .az auto fehér , a felirat meg erösen kopásálló lenne.az elsö szélvédöre felülre napellenzöként sötét alap de valamennyire átlátszo középre a fenti felirat szint, rovásirással. A napell. messziröl olvashato legyen, már annak aki ezt az irásmodot ismeri .pü-ben el tudom küldeni a képét a betüknek. szia TOMI023. MIKOR KAPOM MEG A VÁLASZT PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 szia TOMI023. MIKOR KAPOM MEG A VÁLASZT PÜ. őőőő megnézem mit is felejtettem el megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 nem jött meg az email-ed a marketing@opelklub.hu küld el megint légyszíves! és tessék rugdosni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 nem jött meg az email-ed a marketing@opelklub.hu küld el megint légyszíves! és tessék rugdosni! szavadon foglak Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 szavadon foglak láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 szeretnék én is kapni ha lehet opeles klubb matricát szélvédöre vagy kasznire mindegy Csongrádi vagyok nem messze Kecskeméttöl :P vagy olyan fotokat amin vannak ilyenek és meg tudom csináltatni én is ... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 A Mote levelezési címén péntektől átvehető a patrica, 1db www.opelclub.hu és 2db Mote matrica jár minden klubtagnak. 6000 Kecskemét Jókai u. 22/a (Sztár Reklám iroda) Ha több kell, nem baj de ahány matricát visztek pluszban annyi év "hűségnyilatkozat" a klub felé :) Gepárd eltudja postázni ha valaki azt szeretné. Minden matrica fehér színű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 A Mote levelezési címén péntektől átvehető a patrica, 1db www.opelclub.hu és 2db Mote matrica jár minden klubtagnak. 6000 Kecskemét Jókai u. 22/a (Sztár Reklám iroda) Ha több kell, nem baj de ahány matricát visztek pluszban annyi év "hűségnyilatkozat" a klub felé :) Gepárd eltudja postázni ha valaki azt szeretné. Minden matrica fehér színű. Akkor pénteken tudunk személyesen is találkozni? Megbeszélhetnénk a többit is amit pü.ben küldtem, meg mást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Szerintem én csak szombaton megyek haza, addig Gabi bent van az irodában, vele is tudod intézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Akkor pénteken tudunk személyesen is találkozni? Megbeszélhetnénk a többit is amit pü.ben küldtem, meg mást is. Van nálam egy klubkártyád, pénteken odaadnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Szerintem én csak szombaton megyek haza, addig Gabi bent van az irodában, vele is tudod intézni. Hu cartárs! Ascona c 2 hátsó ajtó + 2 hátsó sárvédő fóliázása mennyi lenne Ft ban? Milyen színekből lehet választani? Igazából ascona bordó kellene. E539 a gyári színkód kiindulásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Hu cartárs! Ascona c 2 hátsó ajtó + 2 hátsó sárvédő fóliázása mennyi lenne Ft ban? Milyen színekből lehet választani? Igazából ascona bordó kellene. E539 a gyári színkód kiindulásnak. 100ezerből kapsz vissza :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 100ezerből kapsz vissza :evilgrin: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Hu cartárs! Ascona c 2 hátsó ajtó + 2 hátsó sárvédő fóliázása mennyi lenne Ft ban? Milyen színekből lehet választani? Igazából ascona bordó kellene. E539 a gyári színkód kiindulásnak. van fehér fekete és talán E539-es bordó de ennek utána kell néznem. hozzál valamit ami ilyen színű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 van fehér fekete és talán E539-es bordó de ennek utána kell néznem. hozzál valamit ami ilyen színű. kb árat . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 ugye te sem tudod mennyibe kerül egy autó? majd ha tudom mit csinálunk, akkor tudom megmondani mennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 kb árat . 100.000 És kapsz vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts