Gepard Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Köszönjük szépen! :lol: Én is köszönöm, de egyelőre csak a nyakamba tudom rakni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 BW matrica valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 BW matrica valakinek? Ha lesz kocsim.... De gyanítom, hogy én már idén nem ragasztok fel BW-s matricát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Ha lesz kocsim.... De gyanítom, hogy én már idén nem ragasztok fel BW-s matricát. Ha Feri a héten befejezi és Totoék neki állnak időben szerintem lehetne... Tomi! Holnap este majd kereslek BW matrica ügyben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Tomi! Holnap este majd kereslek BW matrica ügyben! jó de MK elvitte az összeset, megnézem a gyártásban, hogy állnak vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 jó de MK elvitte az összeset, megnézem a gyártásban, hogy állnak vele... Na majd ha nálad lesz Dezső... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Csabi kivágtam a szélvédőmatricád. Ha nem esik gyere erre és feltesszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Csabi kivágtam a szélvédőmatricád. Ha nem esik gyere erre és feltesszük. Na, ez kellemes meglepetés... :D Rendben, ha nem esik, akkor majd megyek.. ha meg addig nem állna el az eső, akkor pénteken legurulunk majd a malomba, míg felragad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Na, ez kellemes meglepetés... :D Rendben, ha nem esik, akkor majd megyek.. ha meg addig nem állna el az eső, akkor pénteken legurulunk majd a malomba, míg felragad... :lol: Kértem én is az "új" gép hátsó szélvédőjére. Valszeg összekötötte a kettőt :lol: Ahogy elnézem lehet mélygarázs lesz belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Kértem én is az "új" gép hátsó szélvédőjére. Valszeg összekötötte a kettőt :lol: Ahogy elnézem lehet mélygarázs lesz belőle :lol: Hát, én már kb 2 hónapja említettem a cserét... :D De a lényeg, hogy jó munkához idő kell :lol: jaja, mélygarázs lesz ebből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 készítenénk új marketing anyagokat. itt a sapka választék: A póló szerintem fehér lehetne. A sárgát nem erőltetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 készítenénk új marketing anyagokat. itt a sapka választék: A póló szerintem fehér lehetne. A sárgát nem erőltetném. Sapkában az alsó sor első, esetleg felső sor második. Pólóban muszáj az egyszínű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 A sapi nem hoz lázba de a poló érdekelne ha lenne valami nagyon lecsó!Ja meg rendszám tábla tartó ha lenne elfekvőbe valahol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 A sapi nem hoz lázba de a poló érdekelne ha lenne valami nagyon lecsó!Ja meg rendszám tábla tartó ha lenne elfekvőbe valahol! Vazze most jár a szád? :huh: :lol: Tegnap Tominál tudtunk volna adni. Persze ha beszélsz vele akkor említsd meg, és fog adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Vazze most jár a szád? :huh: ^_^ Tegnap Tominál tudtunk volna adni. Persze ha beszélsz vele akkor említsd meg, és fog adni. Most bakker mert akkor nem jutott eszembe! :lol: De ha meg nyugtat ma se mondtam pedig beszéltünk telefonon meg találkoztunk is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 készítenénk új marketing anyagokat. itt a sapka választék: A póló szerintem fehér lehetne. A sárgát nem erőltetném. Felsősor 1,2,3, alsó sor 1, 3 ^_^ Tamás, mi a matrica meg a rszkeret ára? Átutaltam a tagdíjat, de persze elfelejtettem előtte megkérdezni, hogy azt is elutaljam... na mindegy, majd megírod :huh: Amúgy egy szürke meg egy homokszínű sapit kérnék :lol: (alsó 1., felső 1.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Gepárd beszéltem Tomival r.keret végett,holnap oda adja neked meg rendezem majd!Egyszer csak........... majd valamikor! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 megvannak a kilincsrugók! 700 Ft/db jöhettek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 megvannak a kilincsrugók! 700 Ft/db jöhettek érte. THX az ügyintézést, ha nem mennék péntekig akkor hozd már meetre magaddal. Azért igyekszek bejutni hamarabb érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 THX az ügyintézést, ha nem mennék péntekig akkor hozd már meetre magaddal. Azért igyekszek bejutni hamarabb érte. de péntek buli is?!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 de péntek buli is?!!! pffff, meglátjuk de most nem igérem 100%-ra még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Tegnap elfelejtettem beírni, hogy most akciósan van lehetőség pólót venni. Sárga, piké, galléros, a régi feliratokkal, 1500FT/db áron. (a sima sárgát anno 2500 körül vettük) Akinek kell az minél előbb jelezze (2010-04-02.ig) !!! (én vagyok a hibás már tegnap este be kellett volna írnom) 1. Gepard 2db xxl, 3 db s 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Most akciósan van lehetőség pólót venni. Sárga, piké, galléros, a régi feliratokkal, 1500FT/db áron. (a sima sárgát anno 2500 körül vettük) Akinek kell az minél előbb jelezze (2010-03 28.ig) !!! 1. Gepard 2db xxl, 3 db s 2. Tomi 2db XL 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Most akciósan van lehetőség pólót venni. Sárga, piké, galléros, a régi feliratokkal, 1500FT/db áron. (a sima sárgát anno 2500 körül vettük) Akinek kell az minél előbb jelezze (2010-03 28.ig) !!! 1. Gepard 2db xxl, 3 db s 2. Tomi 2db XL 3. GSiCsabi 2db L 2db S 4. Viszont a fizetést csak 10.-e környékén tudom garantálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Most akciósan van lehetőség pólót venni. Sárga, piké, galléros, a régi feliratokkal, 1500FT/db áron. (a sima sárgát anno 2500 körül vettük) Akinek kell az minél előbb jelezze (2010-03 28.ig) !!! 1. Gepard 2db xxl, 3 db s 2. Tomi 2db XL 3. GSiCsabi 2db L 2db S 4. Turci 2db m Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts