tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nem baj, ha én is feliratkozom? Blitz matrica lista: 8, Hening Adj egy postacímet és elküldöm, vagy adjam a traileres kollégának? akivel múltkor taliztál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Rendszám project: Van levágva horganyzott lemezem, pár db ez nem esik ki a clubos keretből és könnyen bele megy mint nekem. Erre meg tudom csinállni az egyedi rendszámokat. mindenki írja meg milyet szeretne. Javaslom az EU-s fehér fényvisszaverőst, de lehet magyar zászlós is, vagy teljesen egyedi. pl.: TOMI 023 eu-s fehér fényvisszaverő 1db STEFAN magyar fehér fényvisszaverő 1db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 1. GEPARD magyar, fehér, fényvisszaverő 2db 2. STEFAN magyar, fehér, fényvisszaverő 2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ... STEFAN magyar fehér fényvisszaverő 1db Az 1db alatt az 1 párat érted? Ha nem, akkor nekem 2db kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 A magyar, nemzeti lobogóval és fekete H betűvel készül mint a kocsin, az EUs kék alapon sárga csillaggal, és fehér H betűvel. a db az darab , a pár az két darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ára? mert egy pár érdekelne. EU-s, ha már a valódi is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 jah az ár egységes 2.200 Ft/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 jah az ár egységes 2.200 Ft/db. akkor 4400 /pár? :rolleyes: feléből mennyit engedsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 akkor 4400 /pár? :rolleyes: feléből mennyit engedsz? ;) ha kell elkészítem nem fémből, nem fényvisszaverősre ami nem ilyen drága. de azt nem is garantálom, hogy kiállsz a napra és nem deformálódik el. Az én ajánlatom egy tartós, és szép megoldás, akit érdekelt láthatta az enyémet. Van levágva lemezem, ami nem esik ki a clubos keretből, és könnyű kibe rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 hatenem érted a dolgot. no, ha legközelebb összefutunk, akkor előtte majd szólok, mert jóóó lenne. Addig nem írnám biztosra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 hatenem érted a dolgot. Hívd fel, Tominál ez a netes dolog nem mindig tiszta. ;) :rolleyes: Jut eszembe, a nem fényvisszaverős mennyivel kóstál kevesebbet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 1. GEPARD magyar, fehér, fényvisszaverős 2db 2. STEFAN magyar, fehér, fényvisszaverős 2db 3, GSiCsabi eu-s, fehér, fényvisszaverős 2 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 holnap elkezdem a gyártást Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Köszönöm Tomi023 nak a matricát. Most szolt a párom, hogy milyen "csőbombát" várok Kecskemétről. :lol: Mondtam, csak a zsinort ne piszlálja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Köszönöm Tomi023 nak a matricát. Most szolt a párom, hogy milyen "csőbombát" várok Kecskemétről. :lol: Mondtam, csak a zsinort ne piszlálja. :lol: bizony érdekes csomag a végén nyílik Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 1. GEPARD magyar, fehér, fényvisszaverős 2db 2. STEFAN magyar, fehér, fényvisszaverős 2db 3, GSiCsabi eu-s, fehér, fényvisszaverős 2 db készen vannak a rendszámok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 készen vannak a rendszámok. Köszönjük szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 készen vannak a rendszámok. THX... jó lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Köszönjük szépen! :lol: Johnnyinál van majd vedd fel vele a kapcsolatot köv. héten Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 készen vannak a rendszámok. THX... jó lett :lol: Vagyis, csak majdnem lett jó... elírás törpént... :lol: 3, GSiCsabi eu-s, fehér, fényvisszaverős 2 db én meg ilyet kaptam : GSiCSABI Lehet orvosolni a hibát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Vagyis, csak majdnem lett jó... elírás törpént... :lol: én meg ilyet kaptam : GSiCSABI Lehet orvosolni a hibát? :lol: a GSi ki i betűjére gondolsz? az direkt volt :lol: de átírom neked ha kell hozd arra valamikor és megcsinálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 a GSi ki i betűjére gondolsz? az direkt volt :lol: de átírom neked ha kell hozd arra valamikor és megcsinálom nem nem... pont hogy azt jól írtad, hanem a CSABI-t írtad teljesen naggyal... :lol: Most nem kötözködök, csak én úgy gondoltam, hogy úgy kellene a táblán is lennie, ahogy a nick nevem van a fórumon :lol: de ha nagy meló átírni, akkor maradhat ám így... csak érdeklődés volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Most nem kötözködök, Csabi Barátom! semmi baj, megoldjuk de egy pár percet várni kell rá :lol: hozd be és átjavítom: GSiCsabi -ra természetesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Csabi Barátom! semmi baj, megoldjuk de egy pár percet várni kell rá :lol: hozd be és átjavítom: GSiCsabi -ra természetesen :lol: De tényleg nem kötözködés.... :lol: De köszi, ha megoldható :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 De tényleg nem kötözködés.... :lol: De köszi, ha megoldható :lol: :lol: De tényleg nem gond De tényleg nem veszem kötözködésnek De tényleg csak dobd be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts