tomi023 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Szavazhatunk is: Tomi023: fekete Joee: Fekete corsarulez: Fekete !!! VALSZEG MEG TUDOM OLDANI A NICK NEVET !!! írott jellegű betű, aláírás jelleggel a MOTE logóval átellenben, a MOTE Bal A nick jobb oldalra kerülne. ÁRAKAT HOLNAPRA SZÁMOLOK MA MÁR NEM FOG AZ AGYAM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Corsarulez te nálunk vagy sexciós?, :) naaa..lécci!! :D Úgy tűnik, én "kétlaki" leszek, mert igaz, hogy a Corsa szegcióhoz is tartozok, de a kecskemétiek (és környékeiek) is nagyon szimpatikusak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ja, és én is igénylek sapppkát! Szín mindegy. Igaz, a fehér nem menne annyira a szőke hajamhoz..... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Szavazhatunk is: Tomi023: fekete Joee: Fekete corsarulez: Fekete !!! VALSZEG MEG TUDOM OLDANI A NICK NEVET !!! írott jellegű betű, aláírás jelleggel a MOTE logóval átellenben, a MOTE Bal A nick jobb oldalra kerülne. ÁRAKAT HOLNAPRA SZÁMOLOK MA MÁR NEM FOG AZ AGYAM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 !!! VALSZEG MEG TUDOM OLDANI A NICK NEVET !!! nekunk is menne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Szavazhatunk is:Felesleges, legyen akkor fekete és kész. !!! VALSZEG MEG TUDOM OLDANI A NICK NEVET !!! írott jellegű betű, aláírás jelleggel a MOTE logóval átellenben, a MOTE Bal A nick jobb oldalra kerülne. ÁRAKAT HOLNAPRA SZÁMOLOK MA MÁR NEM FOG AZ AGYAM. Az zsír lenne!! Mikor tudnánk matrica ügyben személyesen találkozni? Esetleg csütörtök du felhívhatlak és akkor megbeszéljük? Kellene egy pár egyedit csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Nyugodtan felhívhatsz de tóljuk hétvégére. Felesleges, legyen akkor fekete és kész. Az zsír lenne!! Mikor tudnánk matrica ügyben személyesen találkozni? Esetleg csütörtök du felhívhatlak és akkor megbeszéljük? Kellene egy pár egyedit csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szavazhatunk is: Tomi023: fekete Joee: Fekete corsarulez: Fekete Gepárd: Fekete J0hnny Mnemonic: Fekete !!! VALSZEG MEG TUDOM OLDANI A NICK NEVET !!! írott jellegű betű, aláírás jelleggel a MOTE logóval átellenben, a MOTE Bal A nick jobb oldalra kerülne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tökéletes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Nekem kék kellene, opeljel, meg MOTE, meg nick a leírtak szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Legyen má egyforma legyen fekete megvannak az árak az a baj színekkel, hogy én nem tudok 1 sapit adni mert a gyártó sem ad 1-et. Nekem kék kellene, opeljel, meg MOTE, meg nick a leírtak szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Meggyőztél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tisztelt Urak! A sapka árak: MOTE logo bal oldalt, Opel logo elöl fekete sapka, fehér hímzéssel: 1590.- MOTE logo bal oldalt, Opel logo elöl fekete sapka fehér hímzéssel NICK NÉVVEL EGYEDI KIVITELBEN: 1990.- A nick név írott jellegű betű, mint egy aláírás, a sapka jobb oldalán. Az árak forintban értendők! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az árak forintban értendők! Huh!Már majdnem megőszültem, hogy $ :) :D :lol: :lol: Na de viccet félretéve okés.Részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szavazhatunk is: Tomi023: fekete Joee: Fekete corsarulez: Fekete Gepárd: Fekete J0hnny Mnemonic: Fekete Warwolf: Fekete Na de viccet félretéve okés.Részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tomi023: 1 db Joee:1 db corsarulez 1 db Gepard: 1 db, nickkel ellátva J0hnny Mnemonic: 1 db Warwolf: 1 db HA valakinek esetleg több darab kell, pl barátnő és az Ő nevével kérem jelezze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tomi023: 1 db Joee:1 db corsarulez 1 db Gepard: 1 db, nickkel ellátva J0hnny Mnemonic: 1 db nickkel Warwolf: 1 db HA valakinek esetleg több darab kell, pl barátnő és az Ő nevével kérem jelezze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Szavazhatunk is: Tomi023: fekete Joee: Fekete corsarulez: Fekete Gepárd: Fekete J0hnny Mnemonic: Fekete Warwolf: Fekete Greg: FEKETE - természetesen! :) Tomi023: 1 db Joee:1 db corsarulez 1 db Gepard: 1 db, nickkel ellátva J0hnny Mnemonic: 1 db nickkel Warwolf: 1 db Greg: 1 db nickkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Tomi023: 1 db Joee:1 db (nickkel) corsarulez 1 db Gepard: 1 db, nickkel ellátva J0hnny Mnemonic: 1 db nickkel Warwolf: 1 db Greg: 1 db nickkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Tomi023: 1 db Joee:1 db (nickkel) corsarulez 1 db Gepard: 1 db, nickkel ellátva J0hnny Mnemonic: 1 db nickkel Warwolf: 1 db nickkel Greg: 1 db nickkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Nekem is egy feketét Opel16v nickkel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Gabi! Bukósisakra nehéz hímezni.... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Próbáltad már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Ja és még így is mindig megszúrtam a fejem... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts