tomi023 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Joee kért még egy L-est magának. Ezeket megrendeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Akkor eddig 13 db pólót rendeltem. Kellene még min. 15db rendelés!!! Tehát közelíteni kéne a 30db-ot. Akkor tudunk jó árakat. Én máris rendelek még 1db L-est, így már 14db Kérek mindenkit, gondolja át és adja le a rendelését mert az életben nem leszek kész vele... THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Akkor eddig 13 db pólót rendeltem. Kellene még min. 15db rendelés!!! Tehát közelíteni kéne a 30db-ot. Akkor tudunk jó árakat. Én máris rendelek még 1db L-est, így már 14db Kérek mindenkit, gondolja át és adja le a rendelését mert az életben nem leszek kész vele... THX vazze... 1X élünk, kérek még 1-et... :D ;) :lol: de ez legyen M-es :blush: szóval: Kacsero 2 db L, és 1 db M bittedanke Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 vazze... 1X élünk, kérek még 1-et... :D ;) :lol: de ez legyen M-es :blush: szóval: Kacsero 2 db L, és 1 db M bittedanke Az M-est hova húzod fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Az M-est hova húzod fel? :blush: szeretnéd tudni mi? :D ;) :lol: amúgy ajiba lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Nekem is kell 1 db L-es....kitudja mi lesz még... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Poló és ing is lesz? Ha igen nekem mind a 2-ből lehetne 1-1 XL-es.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Most egyelőre csak póló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 vazze... 1X élünk, kérek még 1-et... :D ;) :lol: de ez legyen M-es :blush: szóval: Kacsero 2 db L, és 1 db M bittedanke Csabi te már kértél 1db L és 2db L-est hogy is szeretnéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Pénteken oda is adom a pénzt rá! Mennyi lesz majd? THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 én pénteken nem leszek, de pénzt csak akkor veszek át ha kész a termék. egyébként nem galláros póló van ha az is jó, meg olcsóbb is, azzal nincs méret és dbszám gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Szerintem a galléros(tenisz ing) a nyerő, jobban kombinálható! Az összetételéről van valami infó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Csabi te már kértél 1db L és 2db L-est hogy is szeretnéd? Részben igazad van,de akkor javítok: Kacsero: 1 db L, 1 db M (eredeti), és 2 db L (Gepárd ötletes) :D Remélem így már jó... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 én pénteken nem leszek, de pénzt csak akkor veszek át ha kész a termék. egyébként nem galláros póló van ha az is jó, meg olcsóbb is, azzal nincs méret és dbszám gond. Nekem8, de inkabb a galler nelkuli a nyero :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nekem8, de inkabb a galler nelkuli a nyero :blush: Ekkor rendelt darabszám mellett :D valszeg csak a gallér nélküli lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 :blush: póló nekem is kellene, ha lehet még.. De igazából semmit nem tudok róla, milyen színűlehet? + miben tér el a Gepádötletes a másiktól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Akkor így fog kinézni: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu És szerintem inkább kerek nyakú lesz. és sárga és fekete nyomattal és hamar kész lesz. PJOC: Mekkora kell és hány db? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Szerintem ez a legjobb variáció.....esetleg lehet még baseball sapit rendelni? Ami nekem van az már nagyon viseltes csak szereléshez merem felvenni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Szerintem ez a legjobb variáció.....esetleg lehet még baseball sapit rendelni? Ami nekem van az már nagyon viseltes csak szereléshez merem felvenni. :blush: Asszem az utolsó darabot Csabi vitte el, de megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Ekkor rendelt darabszám mellett :D valszeg csak a gallér nélküli lesz. Minden rosszban van valami jó! Én örülni fogok neki :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 Azért én az ujjára kérek kecskeméti címert. Csak azért mondom, mert a képről lemaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 Azért én az ujjára kérek kecskeméti címert. Csak azért mondom, mert a képről lemaradt. Egyedi kéréseknek helye nincs! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Mintha nem én lennék az egyetlen aki ilyet kért. Hé, te nem Bácsalmáson vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 De és ide is elhúzták a drótot :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 És szerintem inkább kerek nyakú lesz. és sárga és fekete nyomattal és hamar kész lesz. PJOC: Mekkora kell és hány db? OK Akkor ebből kellene 2 db. :blush: méret?? Adidasból az XL, nemtudom látni kellene azt a pólót Fehér nem lesz? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts