Speed Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egy kérdés: Ugye létezik egy olyan klubbos matrinya, amit sokan az oldalablakra, ill. a hátsó kisablakra ragasztottunk rá.Szóval olyat nem lehetne csinálni a "mi" logónkkal? Mármint a kecskemet.opelclub.hu-val?Sztem ki lehetne váltani vele az első szélvédőre ragasztott matricát..... :wub:én matrinyámat láttad már? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 én matrinyámat láttad már? :wub: Láttam, és v.mi olyasmire gondolok............ Szebb lenne......szerintem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Láttam, és v.mi olyasmire gondolok............ Szebb lenne......szerintem. :wub: Annál a bazi nagynál, ami kint van Nektek tuti! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Egy kérdés: Ugye létezik egy olyan klubbos matrinya, amit sokan az oldalablakra, ill. a hátsó kisablakra ragasztottunk rá.Szóval olyat nem lehetne csinálni a "mi" logónkkal? Mármint a kecskemet.opelclub.hu-val?Sztem ki lehetne váltani vele az első szélvédőre ragasztott matricát..... :wub: Ez csak rejtunk múlik. Olyan matricát kapsz amilyet szeretnél... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ez csak rejtunk múlik. Olyan matricát kapsz amilyet szeretnél... :P Akkor ezen majd pontosítunk, mert sztem mindenki szeretné kváltani a jelenlegit........ gondolom én...... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Melyikről is van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az első szélvédőn lévő matrinyát kiváltani olyannal, amin a Magazin van reklámozva.Tehát max. akkorába megcsináltatni az emberünkkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nekem semmi bajom az elöl levővel. De ettől még készülhet olyan kicsi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 KÉRDÉS! Mi a helyezet a póló/ing projekttel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Egyelőre alszik a téma. Meg igazán senki sem tudja mi lenne a jobb, egyelőre az ingre van nagyobb esély. De indíthatunk szavazást. 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: fehér ing, rövid egyenes gombolt hajtóka hímzéssel, bal ujján és a bal zseb helyén is, jobb oldalt zseb gomb nélkül, rejtett gombolással, polo nem kell 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: fehér ing, rövid egyenes gombolt hajtóka hímzéssel, bal ujján és a bal zseb helyén is, jobb oldalt zseb gomb nélkül, rejtett gombolással, polo nem kell 6. Corsawolf: Póló (csak lazán) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: fehér ing, rövid egyenes gombolt hajtóka hímzéssel, bal ujján és a bal zseb helyén is, jobb oldalt zseb gomb nélkül, rejtett gombolással, polo nem kell 6. Corsawolf: Póló (csak lazán) :lol: 7. Kacsero: Ing+póló Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Remélem figyelembe vette mindenki,hogy minek mennyi az ára és aszerint dönt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Zoli nem írta, hogy rövid, vagy hosszúujjú inget kér. Részemről rövid legyen. De azt hiszem, hogy ezt majd ráérünk eldönteni a rendelés leadásakor. Na de folytassuk a listát. 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Na de folytassuk a listát. 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló hogy az ing rövid vagy hosszú az mindegy, de jó lenne pl sárga hímezve és évzáróra mehetnénk egységesben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Na de folytassuk a listát. 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló 9. Újratöltve: Ing+ póló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló 9. Újratöltve: Ing+ póló 10. Udi: Ing+póló Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló 9. Újratöltve: Ing+ póló 10. Udi: Ing+póló 11. Corsarulez: póló Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló 9. Újratöltve: Ing+ póló 10. Udi: Ing+póló 11. Corsarulez: póló 12. Endyka: Ing Pénteken megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló 9. Újratöltve: Ing+ póló 10. Udi: Ing+póló 11. Corsarulez: póló 12. Speed: póló - de szerintem legyen hosszú ujjú! Szerintem nagyon klasszak a hosszú ujjú pólók! Én nagyon szeretem őket. Ha jobb idő van, simán fel lehet tűrni az ujját, egyébként pedig akár hűvösebb időben is jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Bocs Speed, de elfoglaltam a 12est!! :lol: Gyorsabb voltam 1 pár msp-el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Márk! Elhiszem,hogy jó a hosszú ujjú poló,de ezeket a cuccokat főleg nyáron,a talikon fogjuk viselni,vagy olyan rendezvényen,ahol inkább a rövid lenne a megfelelőbb! Ha javasolhatom,akkor legyen póló és ing is,így mindenki meg lesz elégedve remélhetőleg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts