tomi023 Elküldve Június9, 2012 Elküldve Június9, 2012 Mint arról már mindenki értesült lesz Blitz Weekend az idén is. Ezért szeretném megkérni a kecskeméti cartárskat, hogy a következő hét szerdától vagyis 06.13-tól a Sztár Reklám előtt sorakozzanak fel, hogy a kollégák feltehessék a hátsó szélvédő matricát. opelclub.hu és egyéb matricák pótlására is lesz lehetőség :) Minden egyedi igény a Gabinak tessék jelezi (húgom) a gabikukacsztarreklam.hu-n vagy a hetvenes291nulla856. Természetesen nem kötelező csak jó lenne :) Viszek Dini autójára is :) Köszi!
Gabibácsi Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Srácok, ilyen matricát lehetne venni postán keresztül is? Kecsón most voltam, egy darabig nem megyek.
tomi023 Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Csergőben van Budapesten a Viktornál de ha szeretnéd küldj egy emailt a marketingkukacopelklub.hura neved, címed és tagsági kártyád számával és nyisd ki az ablakod mert küldöm fénypostával a Blitz matricát, vagy a magyar postával :) akkor nem kell ablakot nyitni.
Gabibácsi Elküldve Június19, 2012 Elküldve Június19, 2012 Csergőben van Budapesten a Viktornál de ha szeretnéd küldj egy emailt a marketingkukacopelklub.hura neved, címed és tagsági kártyád számával és nyisd ki az ablakod mert küldöm fénypostával a Blitz matricát, vagy a magyar postával :) akkor nem kell ablakot nyitni. Köszönöm. A kártyámat még nem kaptam meg, néhány hónapja várom :( de elküldöm akkor erre a címre a nevem, címem, az alapján csak be leszek azonosítva.
tomi023 Elküldve Június19, 2012 Elküldve Június19, 2012 Köszönöm. A kártyámat még nem kaptam meg, néhány hónapja várom :( de elküldöm akkor erre a címre a nevem, címem, az alapján csak be leszek azonosítva. utánanézek a kártyádnak is.
Kacsero Elküldve Június29, 2012 Elküldve Június29, 2012 Mint arról már mindenki értesült lesz Blitz Weekend az idén is. Ezért szeretném megkérni a kecskeméti cartárskat, hogy a következő hét szerdától vagyis 06.13-tól a Sztár Reklám előtt sorakozzanak fel, hogy a kollégák feltehessék a hátsó szélvédő matricát. opelclub.hu és egyéb matricák pótlására is lesz lehetőség :) Minden egyedi igény a Gabinak tessék jelezi (húgom) a gabikukacsztarreklam.hu-n vagy a hetvenes291nulla856. Természetesen nem kötelező csak jó lenne :) Viszek Dini autójára is :) Köszi! Nekem kellene 1 matrica, reklámoznám itt németben... viszont csak augusztusban megyek haza,de Turci most 7végén otthon lesz... szvl, ha Ő kihozza, felteszem... :D
tomi023 Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 A Gabi vág párat Turci menjen be érte és vigyen csokit a Gabinak :)
Recommended Posts