warwolf Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Na ne offfoljuk it kéééééééreeem! :wink: :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Bocs főnök.... :roll: :? Szóval mi itten éppen ám a sisaksapkadesignhímzésrejtelmeit próbáltuk meg kitárgyalni... :wink: :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Most olyan leszek, mint ti, szóval: Nyugodtan lehet ám itt ilyesmiről beszélni, mert engem is érdekel a téma! :wink: :) :D :lol: :lol: Gyűlik a sapesz megrendelés, de az egységesítés a lényeg.Jó benyomást keltsünk, meg ilyenek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Tomi023: 1 db Joee: 1 db nickkel corsarulez 1 db nickkel Gepard: 1 db, nickkel J0hnny Mnemonic: 1 db nickkel Warwolf: 1 db nickkel Opel16v: 1 db nickkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Tomi023: 1 db Joee: 1 db nickkel corsarulez 1 db nickkel Gepard: 1 db, nickkel J0hnny Mnemonic: 1 db nickkel Warwolf: 1 db nickkel Opel16v: 1 db nickkel SZaB: 1 db nickkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Vettem a megrendeléseket: Joee Corsarulez Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Tomi023 2005.frebruár 11 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Ha készül normális kép a termékről fel kerül a Magazin oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Ha készül normális kép a termékről fel kerül a Magazin oldalra. Mivel valos darab csak jovoheten lesz,igy csak akkor keszulhet kep rola,de ha szukseges a "hirdeteshez" meglesz a kep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Készüljön el az első sorozat és ha már kézzel fogható meghírdetem ígérem! Üdv UI: Írjatok az autóitokról és lüdjetek képet is! Lenne anyag a Kecsekmét oldalra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sapik mindenki nickkel: Joee Corsarulez Gepard + Mrs Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Hemi Tomi023 + Csilla 2005.frebruár 13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Ha lehetséges cstlakoznék még egy sapira! De a nick Helyett : Eleanor felirattal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Joee Corsarulez Gepard + Mrs Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Hemi Tomi023 + Csilla +1 ujratoltve-nek Eleanor nickkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Joee Corsarulez Gepard + Mrs Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Hemi Tomi023 + Csilla +1 ujratoltve-nek Eleanor nickkel! Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Joee Corsarulez Gepard + Mrs Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Hemi Tomi023 + Csilla +1 ujratoltve-nek Eleanor nickkel! Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori De sztem ez azért sokkal több embert érdekelne mint amennyien itt feliratkoztunk, lehet jó lenne a magazin oldalra is felrakni. Persze csak ha nem okoz gondot a lelkes kméti szekciónak az irdatlan mennyiségű sapka legyártatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Vettem az új rendeléseket. A kecskeméti szekciónak nem okoz gondot a sapkák gyártása nagyobb mennyiségben sem. Hemivel már beszéltünk a magazinnnal kapcsolatban és ha ma elkészül az első foto a sapiról akkor felkerülhet. A most leadott rendeléseket ( Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori) igyekszem február 26-án vinni. Joee Corsarulez Gepard + Mrs Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Hemi Tomi023 + Csilla +1 ujratoltve-nek Eleanor nickkel! Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori De sztem ez azért sokkal több embert érdekelne mint amennyien itt feliratkoztunk, lehet jó lenne a magazin oldalra is felrakni. Persze csak ha nem okoz gondot a lelkes kméti szekciónak az irdatlan mennyiségű sapka legyártatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 :smt041 :prayer: :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Hali Nekem 2 db kellene/ 1db AGA nickkel 1db KATA nickkel Joee Corsarulez Gepard + Mrs Gepard Johnny Warwolf Greg Opel16v SZaB Hemi Tomi023 + Csilla +1 ujratoltve-nek Eleanor nickkel! Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori AGA+KATA KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Meglettek a sapkak,egy gyors kep webcammel!!! Holnap lesznek jobb minosegu kepek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 http://kepfeltoltes.hu/050220/DSCN5131.JPG http://kepfeltoltes.hu/050220/DSCN5133.JPG Megkaptam a sapkát én is. Nagyon zsír lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Szerk. Privátban megjött közben a válasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Szerintem is jól sikerültek Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Vazze!!! Nagyon tutin néz ki a sapka! Nem lehet még esetleg csináltatni? Csak azt ne mondjátok, hogy erről már lecsúsztam :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Vazze!!! Nagyon tutin néz ki a sapka! Nem lehet még esetleg csináltatni? Csak azt ne mondjátok, hogy erről már lecsúsztam :!: Ujabb rendeles: Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori AGA+KATI foszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Ujabb rendeles: Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori AGA+KATI knight (nick-es) (ha megoldható én Kecskeméten venném át) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Ujabb rendeles: Senátor-Admirális / Fekete sapi sárga hímzéssel / Kori AGA+KATI knight (nick-es) (ha megoldható én Kecskeméten venném át) foszer / Fekete sapi sárga hímzéssel / Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts