forumadmin Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tessék beszélni és megoldalani:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Akkor most mar vegleges a "kecskemet.opelclub.hu"? Ha igen csinaltatom a matricat az elso szelvedore. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Ti is rakattok az elso szelvedore matricat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Eddig nem vagy tul bobeszedu ma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Hát nem látod, hogy milyen helyeslően bólogatok? :) :D :lol: Én is előre tervezem felrakni.Úgy mutat is, meg hátul már a clubbos fent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Vazzeg, de jól elvagytok :) Amúgy a matrinya jöhet, valami klassz messziről is olvasható betűtipussal. Ha nem gond Tominak akkor még a nickemet is meg kellene majd kreálni valamilyen formában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Én is arra gondoltam, hogy a hátsó oldalsó ablakokra egy kis matrica formájában felraknám a nicknevemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tisztelt Urak! Örömmel tölt el, hogy megalakultunk. A matricával kapcsolatos dolgokat megoldjuk, mindenképpen egységesnek kellene lennie. A nick nevek lehetnének egyediek. A sapkáról készítek látványtervet és felteszem valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Én mondjuk az első ajtóra gondoltam, sötétszürke-világoszürke átmenettel, vékony (mint pl: century font) betűvel, hátrafelé szűkülő, felfelé emelkedő betűkkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tisztelt Urak! Örömmel tölt el, hogy megalakultunk. A matricával kapcsolatos dolgokat megoldjuk, mindenképpen egységesnek kellene lennie. A nick nevek lehetnének egyediek. A sapkáról készítek látványtervet és felteszem valahova. :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Nekem is kell nick-es vignetta!!!!!! (csak, hogy ne lógjak ki a sorból: :supz: :supz: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Elso szelvedore milyen matricakra gondoltatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Elvileg ilyesmi lenne a sityak Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Nekem teccik, bár nem biztos, hogy a sötét szín a nyári melegben előnyös.Ezért én a kékre szavaznék, vagy ilyesmi.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Nekem volt sötétkék sapim és nem volt meleg nyáron. Ha nem fekete akkor valami Opeles színben lehetne gondolkodni. Tudnotok kell, hogy ezen az áron a készletek végesek tehát viszonylag gyors döntés kellene. A fekete sapiból még bőven van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Corsarulez te nálunk vagy sexciós?, :) naaa..lécci!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Igen, nálunk is bent van, nem csak a Corsaclubban.Így közelebb.Szerintem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 A sapi így jó lessz !!!! Kérjetek árajánlatot és küldjétek el Pü.be. Szerintem mindenféle szinből lehetne csináltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 A háluljára nem lehetne a nickem felírni? Kellene egy fekete és ha van mód rá akkor egy szürke is (jobboldali sor, felülről a második) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Akkor az eslo szelvedo matrica egyforma lesz mindenkinek? Ha igen, mikor csinaltatjuk mar meg es milyet? Mar nagyon szivesen latnam a kocsimon a szekcio nevet :headbang: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 A háluljára nem lehetne a nickem felírni? Kellene egy fekete és ha van mód rá akkor egy szürke is (jobboldali sor, felülről a második) A jobb 2-es vajszínű, a legfelső a középszürke. A nick hímzés mivel egyedi nagyon költséges. A több szín még megoldható, de színenkénti minimális rendelés 50db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 A jobb 2-es vajszínű, a legfelső a középszürke. A nick hímzés mivel egyedi nagyon költséges. A több szín még megoldható, de színenkénti minimális rendelés 50db. Nekem akkor nem kell nickname.(inkabb a gepre koltom a let) :) A szint meg dontse el a tobbseg. Nekem a vajszin es a fekete is egyarant megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts