Gepard Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 1. Gepard: ing+polo 2. Timi: polo 3. J0hnny: ing 4. Paja: Ing+polo 5. berlina: ing 6. Corsawolf: Póló 7. Kacsero: Ing+póló 8. Tomi023: ing+póló 9. Újratöltve: Ing+ póló 10. Udi: Ing+póló 11. Corsarulez: póló 12. Endyka: Ing 13. Speed: póló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 ezért ha lehetne, ide be kellene írni, hogy kb., melyikenk mi lenne az ára... :lol: Lehet, hogy segít a döntésben, de egyetértek JOhnnyval, hogy akár legyen mindkettő! :D Részemről mindkettőt igenyélnék, ha lesz rá lehetőség... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Az ár sokmindentől függ! Milyen alapanyagra akarjuk,mekkora/háyn darab és hányszínű mintát akarunk hímeztetni stb! Ezért irtam,hogy érdemes ezt is figyelembe venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Az ár sokmindentől függ! Milyen alapanyagra akarjuk,mekkora/háyn darab és hányszínű mintát akarunk hímeztetni stb! Ezért irtam,hogy érdemes ezt is figyelembe venni! Javasolnám a 100% pamutot. A Nylon-os cuccba belerohad az ember. Színben a fehér bár kényes, mindenhez kiválóan konbinálható! Akár lehetne rövid és hosszú ujjas ing is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Akkor abbna egyet értünk, hogy a póló jó lesz nyárra az ing pedig a talikra mint az évzáró. Ha Speed szeretne hosszú ujjú pólót akkor vegye meg és meghímezzük vagy megszitázzuk a tübbivel szívesen. Az árakat csak tájékoztatásul: pl: fehér poló 100% pamut fehér besz ára: kb 1300Ft a szitázás 10db esetén két oldalon nyomva egy színnel kb 600.-/póló Az ingek besz ára kb 2500-5000Ft. A pontosítást akár pénteken megejthetjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Köszi, Tomi! Így már kicsit jobban lehet látni az árakat, és lehet kalkulálni... :lol: Sztem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Akkor abbna egyet értünk, hogy a póló jó lesz nyárra az ing pedig a talikra mint az évzáró. Ha Speed szeretne hosszú ujjú pólót akkor vegye meg és meghímezzük vagy megszitázzuk a tübbivel szívesen. Az árakat csak tájékoztatásul: pl: fehér poló 100% pamut fehér besz ára: kb 1300Ft a szitázás 10db esetén két oldalon nyomva egy színnel kb 600.-/póló Az ingek besz ára kb 2500-5000Ft. A pontosítást akár pénteken megejthetjük. Csak halkan kérdem,hogy az éves szeksönpénzből lehet ezt finnanszírozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Csak halkan kérdem,hogy az éves szeksönpénzből lehet ezt finnanszírozni? :lol: csak halkan súgom, hogy sztem, NEM! :lol: Ha utánna számolsz, akkor az majdnem egy póló ára... :D Szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 csak halkan súgom, hogy sztem, NEM! :lol: Ha utánna számolsz, akkor az majdnem egy póló ára... :D Szerintem Ok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 El kell döntenünk, mit szertnénk és a finanszírozást is! Szerintem valamilyen százalékos arányban elosztható lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 El kell döntenünk, mit szertnénk és a finanszírozást is! Szerintem valamilyen százalékos arányban elosztható lenne. Szerintem is. Legalábbis aki befizette annak mindenképpen jár. De gondolom aki kér pólót azok közül mindenki hozzájárult a csapatunk épüléséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Joee Bácsi hozzon főkönyvet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Ing és póló mellé szerelő overált nem lehet kérni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Joee Bácsi hozzon főkönyvet :lol: Joee bácsi nem tud menni, de ha anyagi jellegű kérdés van hívjatok! Telefonon elérhető leszek. Évi szeksönpénz ugyebár 3000 ft, ha inget nemis, de a polót biztosan fedezné. Véleményem szerint kaphatna mindenki aki fizettett egy polót, és az inge pedig lehetne önköltséges. (Ez csak az én véleményem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Véleményem szerint kaphatna mindenki aki fizettett egy polót, és az inge pedig lehetne önköltséges. (Ez csak az én véleményem) Ez így teljesen oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Véleményem szerint kaphatna mindenki aki fizettett egy polót, és az inge pedig lehetne önköltséges. Szerintem is ez lenne a legkorrektebb! :lol: Én támogatom a javaslatot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Tomi! Ingproject hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 ing project el van akadva. Kb ott tartunk, hogy sárga vagy szürke ing és a gallérjára egy "OPEL" a zsebére pedig az Opelclub Kecskemét Bele kellene húzni mert így az évadnyitóra sem lesz kész :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Kb ott tartunk, hogy sárga vagy szürke ing... Jajj zsenikém, sárgában egyeztünk meg. A többi stimm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 akkójóvanakkó sááárga:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Van egy varroda itt Kecskeméten és 2100.-ért ad sárga tenisz pólót. Sajnos inget nem varr :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Van egy varroda itt Kecskeméten és 2100.-ért ad sárga tenisz pólót. Sajnos inget nem varr :blink: Nekem van pesten egy rohanagykrbe kartyam esetleg ott meg lehetne nezni! a masik meg hogy van ismim himződében is! :unsure: Ha esetleg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Akkor nézzük meg az ingek árait a cég nevét és kérjünk egy mintahímzést ha kell a szükséges file-okat adom! Én beszélek a kecskeméti KOMA varrodással hétfőn és megmutatom neki a pulcsit, Hátha tudna hozzá nadrágot meg ilyet olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Pénteken tárgyalok a varrodával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Pénteken tárgyalok a varrodával! Halad ez... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts