Speed Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 És mindig ha találkozó van a CP-ben, akkor kifüggesztjük a nagy nyárfákra! :) :D ;) ;) Ezt nem gondolod Te sem komolyan! :P Akinek olyan autója van mint neked, annak az élen kellne (az ilyesmiben is) járni.... A klub a közöség építése és nem csak az egyén önigazolása. Neked nem lehet drága, ciki lenne:) 1. nem tudom mi köze ehhez az autómnak 2. az, hogy nekem mi drága és mi nem úgy gondolom, hogy az én dolgom és nem a Tiéd! Nem hiszem, hogy abban a helyzetben vagy, hogy megítéld bármelyikőnk anyagi helyzetét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ezt nem gondolod Te sem komolyan! :) 1. nem tudom mi köze ehhez az autómnak 2. az, hogy nekem mi drága és mi nem úgy gondolom, hogy az én dolgom és nem a Tiéd! Nem hiszem, hogy abban a helyzetben vagy, hogy megítéld bármelyikőnk anyagi helyzetét! Látom megsétődtél, pedig én a következőre gondoltam a célzásommal: Az autódnak annyi közze van, hogy (mivel nem kisértékű és) nagyon fanolod, gondoltam fontosnak tartod a helyi összetartozást is. Amelyet pl egy egyedi zászló jelent. Én ilyen, vagyok. Ezért létezhet pl a MOTE. Sokan ilyen hülyek vagyunk:) Nekem aztán tök mind1 lehetne, hogy van-e zászlótok:)), elhiheted Egyébként nem gondoltam, hogy hanyat vág az összeg. Mindenki olyen helyzetben van amilyenben. Ha Én úgy akarom itélkezem:), ahogy te is. Ezzel nem tudsz mint kezdeni, ahogy Én sem. Mint minden ember vitatkozhatsz a másikkal. Aztán, hogy mennyire van ennek valóság alapja az tök mindegy, vállalom a felelőséget a teteimért. Ahogy mindenki más. Ha úgy gondolod, vedd ezt elnézést kérésnek. Befejeztem az OFF-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Talán kicsit túl reagáltam én is a dolgot... de ez nálam egy érzékeny téma! :) Természetesen fontosnak tartom az "együvé tartozást"! ;) Igyekszem is minél gyakrabban találkozni a többiekkel s igyekszem - ahogy az munka, a suli és a magánélet engedi lehetőleg minél aktívabb is lenni. Az autom nagy értéke... hm. ca. 2,6-2,8mio között ér jelenleg... nem vagyok egyedül ilyen értékű autóval... vagyunk még páran! :P Hogy fanolom? ;) Valóban bele szerettem! :D ;) Persze, jó ötlet a zászló... de azért ésszel kell majd használni! ;) u.i.: Köszi a választ Hemi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Tervezi valaki? MVOK logót kérek szépen! emailben...pls Szerintem nem kell rá MVOK logó. Nincs közöttetek egy veterános sem. Szóval ennyi szuverenitás kell a veteránosoknak, az sem jó, ha a köztudatban összeolvad a két klub. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Szerintem nem kell rá MVOK logó. Nincs közöttetek egy veterános sem. Szóval ennyi szuverenitás kell a veteránosoknak, az sem jó, ha a köztudatban összeolvad a két klub. Osztom a véleményt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Berlina nem MVOK-os? (amúgy én is meglepődtem, hogy miért is kellene az MVOK logo...?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Berlina nem MVOK-os? (amúgy én is meglepődtem, hogy miért is kellene az MVOK logo...?) Én úgy tudom, hogy MOMC-os, de majd ő úgyis elmondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 nem vagyok MVOK tag akkor már 3 klubban lennék tag, pedig csak egy autóm van... :D ezekben a klubokban se halmozom annyira a részvételt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Azt hiszem a pólót ill kellene folytatni :) Természetesen minden megoldható akár szita akár színes kép. De a szita sokkal tartósabb. ja és szebb is. Javasolnám az egy szín nyomást és valami normális minőségű anyagot. pl Duna kötöttáru NO CHINA! Wolfi kiválóan jellemez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 az jutott eszembe, hogy a póló helyett legyen inkább rövidujjú ing valóban többe kerül, de mégiscsak elegánsabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Támogatom az inget Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Póló és ing....akinek nem inge....... :) :) :( Szerintem mindkettő jó ötlet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Kmét.OK.Hu-s öltöny, v. smoking esetleg? :) Amúgy részemről is oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Van egy klassz HVB-s pólóm. Galléros póló (ilyen tenisz póló szerű) és diszkréten van az ujjára nyomva a szöveg. Megmutatom. Egy mintának jó lehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Egy pöpec ing nekem is jobban tetszene,mégis csak egyedibb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 A poló, amit mutatni akarok, ingszerű. Csak azért mutatnám meg, mert hasonlóan lehetne egy inget is igényesen dekorozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 A teniszing valóban jó ötlet, hisz imigyen emeli az amúgy sem semmi Kecsói Club fényét!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Csak 1 a baj, Vadkertre nem lessz meg..... :) Hacsak nem történik valami csoda.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Csak 1 a baj, Vadkertre nem lessz meg..... :) Hacsak nem történik valami csoda.... :( Hogy szokta Tomi023 mondani: A csodát azonnal teljesítjük,a lehetetlenre kicsit még várni kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 ez nagyon lehetetlennek tűnik :) inkább ing mint tenisz póló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Skacok ! érdekel valakit Kacsero féle sárga OPEL-es póló ? Tudna kintről hozni, nem olcsó kb. 25 € Több darab esetén a szállítás olcsóbb.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Skacok ! érdekel valakit Kacsero féle sárga OPEL-es póló ? Tudna kintről hozni, nem olcsó kb. 25 € Több darab esetén a szállítás olcsóbb.... :( Ezt az infót pontosítanám, hogy a póló ára áfástól ~21 euró! És megnézhetitek az opel.de/opelshop-ban! :) Vagy aki volt pénteken a vadkerti talin az láthatta rajtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 De azon vasalt a jel és nem szitázott ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 De azon vasalt a jel és nem szitázott ugye? Igen, de azt Te is láttad, mert az volt rajtam vadkerten! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Egy kérdés: Ugye létezik egy olyan klubbos matrinya, amit sokan az oldalablakra, ill. a hátsó kisablakra ragasztottunk rá.Szóval olyat nem lehetne csinálni a "mi" logónkkal? Mármint a kecskemet.opelclub.hu-val?Sztem ki lehetne váltani vele az első szélvédőre ragasztott matricát..... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts