tomi023 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 na majd megnézem, valahol van mentve pár anyag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan.... Az insigniáról semmi hivatalos sajtóanyag nincs amit ideadnak. Csak nyomtatott formában van prosi. vagy a weben amit találunk. Így azt kellene tenni, hogy amit a weben találunk azt feltesszük... Javaslom, küldjünk képeket mostani autóinkról Gepárdnak és ő kicseréli a tagoknál...a cikkeket meg ennek megfelelően frissítsük. A dátumokat is aktualizáljuk, a talik tervezett időpontja is mehet fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ...ismered az opelt? tudod milyen autókat gyárt?... felejtsd el!...insignia project a cikk hamarosan a kecskemet.opelclub.hu -n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Javaslom, küldjünk képeket mostani autóinkról Gepárdnak és ő kicseréli a tagoknál... Jöhetnek a képek. Meg az írások is. Losi, a te esetedben nem a mostaniról, hanem előzőekről valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Jelentem, készül a frissítés az oldalhoz, de még küzdök a képek feltöltésével. Akinek van újabb leírása a gépsasról az várom emailben, PÜ-ben stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Jelentem, készül a frissítés az oldalhoz, de még küzdök a képek feltöltésével. Akinek van újabb leírása a gépsasról az várom emailben, PÜ-ben stb. ebből én semmit sem látok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ebből én semmit sem látok. Persze, mert amíg nem okés addig nem pipálom ki a publikálás checkboxot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Persze, mert amíg nem okés addig nem pipálom ki a publikálás checkboxot. értem, ma is tanultam valamit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem azt mondtam, hogy látható a változás, csak azt közöltem, hogy dolgozom rajta. Illetve várom az újabb leírásokat a cartársaktól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Illetve várom az újabb leírásokat a cartársaktól. :lol: 7végénél hamarabb sajnos, nem tudom küldeni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 7végénél hamarabb sajnos, nem tudom küldeni... :D Szintén zenész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nincs baj, csak jöjjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nincs baj, csak jöjjön. Elküldtem! :lol: emilkéd érkezett :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Mindjárt megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Szeretnék kérni minden új és régi KÓMA tagot, hogy legyen kedves erre az email címre friss képeket és leírás küldeni az autójáról, hogy kezelésbe tudjam venni a kecskeméti weboldalt. Előre is KÖSZÖNÖM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Szeretnék kérni minden új és régi KÓMA tagot, hogy legyen kedves erre az email címre friss képeket és leírás küldeni az autójáról, hogy kezelésbe tudjam venni a kecskeméti weboldalt. Előre is KÖSZÖNÖM! Oksi Joee majd mond hogy jo ee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 kuldtem én is mailt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 kuldtem én is mailt :D Ha megnézed a hozzászólásomat, már kb két és fél éves. Azóta már a kecskeméti weboldal meg is szűnt, tehát már nem aktuális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 mondjuk azt nem néztem mikor :D:D:D:D:D:D::D jol elvagyok akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 mondjuk azt nem néztem mikor :D:D:D:D:D:D: :D jol elvagyok akkor :D Nem baj, lényeg az igyekezet. :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Nem baj, lényeg az igyekezet. :smartass: persze pár év ide vagy oda :D:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts