ENDYKA Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Hát persze... :lol: sőt, az adatmodosítás is sikerült, csak a képet nem látom, amit feltöltöttem... :lol: Szerintem csak a tagnyilvántartóba mennek fel a képek..a tagok között hiába keresed, ott maradnak a képek amiket még Dzsoni tett fel-szöveggel 1ütt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szerintem csak a tagnyilvántartóba mennek fel a képek..a tagok között hiába keresed, ott maradnak a képek amiket még Dzsoni tett fel-szöveggel 1ütt.. ND! Én is oda akartam felrakni, nem a TAGOK-hoz! :lol: De akkor sem megy fel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Mostanság annyi autót javítgatunk, hogy a webre feltehetnénk a K.O.M.A. szervizt. hátha pénzt is lehetne keresni vele :blush: de majd meeten pontosítunk, jön Bazsi is! ha nem akkor össze lesz kötve a bajusz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 sziasztok! kérdezném,hogy a kecskeméti opel klub "üzemel" e még? Az oldalon sok friss dolgokat nem találok fent... Részemről, besegítenék az oldal karbantartásában és foglalkoznék a klub fenntartásában... ha érdekel a segítségem akkor a three@citromail.hu -ra várom a választ üdv laca Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 sziasztok! kérdezném,hogy a kecskeméti opel klub "üzemel" e még? Az oldalon sok friss dolgokat nem találok fent... Részemről, besegítenék az oldal karbantartásában és foglalkoznék a klub fenntartásában... ha érdekel a segítségem akkor a three@citromail.hu -ra várom a választ üdv laca Asszem erre Gepárd régióvezető Úr! :blush: fog majd válaszolni neked, lévén Ő a "karbantartó" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Írtam emailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2007 Felkerült az új "egységes" dizájn. Ha nem tetsz , vissza állítható a régi. Ja és most már Joomla....frissítve Mambóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Mindjárt rá is nézek. Nekem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 OKé! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 OKé! THX A matrinyámmal majd gyühetne fel egy CD telel kecsó tali képekkel amiket a weblapra szánátok:) Majd, majd, ráér:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 OKOK Akkor kérem a kartársakat, mindenki írjon ki képeket cdre. Aztán hozza be nekem, majd majd feljut :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 A kecsói honlapot ki frissíti? Küldenék képet az új ótóról, meg ha lehetne át kellene írni a Nicknevet,meg a kocsi tipust is. :lol: De úgylátom, hogy másét is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Hozzám jöhetnek a képek, és a leírások is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Hozzám jöhetnek a képek, és a leírások is. OK. :lol: THX, hamarosan akkor küldök emailt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 A kecsói honlapot ki frissíti? Küldenék képet az új ótóról, meg ha lehetne át kellene írni a Nicknevet,meg a kocsi tipust is. :lol: De úgylátom, hogy másét is... :lol: Noshát......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Noshát......... :lol: Noshát, te is írhatnál.... Meg Dénes is, meg Mulder is, meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Noshát, te is írhatnál.... Meg Dénes is, meg Mulder is, meg.... Okhaj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Noshát, te is írhatnál.... Meg Dénes is, meg Mulder is, meg.... Igenis főnök ! Értettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Noshát... a kecskeméti honlap eléggé elavult lett... nem kellene valakinek frissíteni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 namost ez úgy működik, hogy kell valaki aki tud weblapot szerkeszteni...én nem vagy ha van valakinek ötlete, megírja a cikket és elküldi Heminek, ő felteszi vagy XRay is ért hozzá asszem... tehát a kezünkbe kellene venni Csabi te értesz hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 namost ez úgy működik, hogy kell valaki aki tud weblapot szerkeszteni... Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan.... Hát, pl.: tagok listáját, képeket... stb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan.... Nomeg, ha a kedves tagok (ebben én is benne vagyok) írnának magukról pár sort, akár képpel illusztrálva, akkor én is tudnék frissíteni az oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Nomeg, ha a kedves tagok (ebben én is benne vagyok) írnának magukról pár sort, akár képpel illusztrálva, akkor én is tudnék frissíteni az oldalon. Hát ha én írnék pl. abból nagy röhögés lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Hát, pl.: tagok listáját, képeket... stb... :D Ez még sztem keskeny.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts