mackosajt Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Szerintem Ő rá gondolt Kiscsikó: Sárga Astra F GSi Caravánja van! Sajnos nem tudom a nevét! :huh: Coupe :lol: mármint a neve. De nagyon sokan fotóztak, valaki jelentkezhetne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 nekem is van ilyen képem illetve: nekem van ilyen képem. másfél mega Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 nekem is van ilyen képem illetve: nekem van ilyen képem. másfél mega Akkor ne tartsd magadban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Frissitettem a tagok listáját és pár tagnak feltettem a verdájáról új képeket! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Kérdés: Van a honlap tetején a kép az autókról, az aszfaltcsíkos részre kellene valami szöbeg, mi legyen az? Ötleteket írjatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Miljen típusú szövegre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Én azt javasoltam, hogy a"kecskemet.opelclub.hu" legyen, de J0hnny szerint ez szokványos. Amit ide kiírunk az minden oldalon fog látszani. Tömör és lényegretörő legyen, és rólunk szóljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Én azt javasoltam, hogy a"kecskemet.opelclub.hu" legyen, de J0hnny szerint ez szokványos. Amit ide kiírunk az minden oldalon fog látszani. Tömör és lényegretörő legyen, és rólunk szóljon! Nem is hogy szokványos,de szerintem oda valami ötletes kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Nem is hogy szokványos,de szerintem oda valami ötletes kellene! pl: Aszfaltszaggatók, lásd a köröket. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Te J0hnny! A honlapon mit csináltál? Nem tudok bemenni Márk, Haga, és Joe leírásába. Ja, meg az aktuálisba sem enged be. Azt írja, hogy checked out J0hnny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Te J0hnny! A honlapon mit csináltál? Nem tudok bemenni Márk, Haga, és Joe leírásába. Ja, meg az aktuálisba sem enged be. Azt írja, hogy checked out J0hnny. Administrátor módban vagy simán? :unsure: Nem állítottam pedig semmin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Ha J. közel megy egy géphez és az nem az övé, akkor ott baj lesz. úgy látom igaz ez a web-re is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Ha J. közel megy egy géphez és az nem az övé, akkor ott baj lesz. úgy látom igaz ez a web-re is :D Megszólalt a hackerek réme! :unsure: Bár neki erre külön embere van vazee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kérem szépen aki hozzáfér a kecskemet.opelclub.hu-hoz, kapja má le a szelidet és tójja föl a szept 30at bitte-danke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Te J0hnny! A honlapon mit csináltál? Nem tudok bemenni Márk, Haga, és Joe leírásába. Ja, meg az aktuálisba sem enged be. Azt írja, hogy checked out J0hnny. Kell egy olyat találni valahol, hogy all check out vagy in, és akkor már be tudsz menni más után... Hú de vágom én ezt a hekkelős részt...:-) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Kell egy olyat találni valahol, hogy all check out vagy in, és akkor már be tudsz menni más után... Hú de vágom én ezt a hekkelős részt...:-) :wub: J0hnny után lehet találni, de olyankor én mindig bezárom. Egyébként ha van már bannercsíkunk a Pályanapra akkor beteszem, csak el kell juttatni hozzám. (na meg akkor mehet Futó Gabihoz is egy, ő is kirakja az oldalára.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nem kellene a kecskeméti weboldalt is frissíteni? :P Még mindíg a szelidi tali van a kezdőlapon, és jobb lenne már, ha a PÁLYA-NAP lenne az elején! :wub: Szerintem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Frissítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Új menüpontként felkerült a kecskemet.opelclub.hu oldalra a tagnyilvántartó. Kérek mindenkit, hogy folyamatosan frissitse az aktuális adataival, amennyiben változás történne azokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Új menüpontként felkerült a kecskemet.opelclub.hu oldalra a tagnyilvántartó. Kérek mindenkit, hogy folyamatosan frissitse az aktuális adataival, amennyiben változás történne azokban. Könnyen felment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Tettem fel én is új képeket a tagnyilvántartóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Könnyen felment? Könnyebb volt, mint gondoltam, azért köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Tettem fel én is új képeket a tagnyilvántartóban. Én is próbáltam képet felrakni, de nekem nem sikerült! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Én is próbáltam képet felrakni, de nekem nem sikerült! :lol: :lol: Rendesen beloginoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Rendesen beloginoltál? Hát persze... :lol: sőt, az adatmodosítás is sikerült, csak a képet nem látom, amit feltöltöttem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts