J0hnny Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ok. Kérek (az évadnyitóra vagy jöhet CD postán a klubcímére elöbb is,) találkozonként max 30 képet 800x600-as felbontásban. Ok ok! Már válogatom is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Akinek van ötlete, várom:) Pl Speed autója mikor kerül ki:)? :) Összedobok egy anyagot! :D De én szeretném ha felkerülhetne a régi autóm is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Ok ok! Már válogatom is! :D Ok, várom. :) Összedobok egy anyagot! ;) De én szeretném ha felkerülhetne a régi autóm is! Ok, várom ezt is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Hemi,légyszi pü-ben küldj egy emil cimet!Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Hemi,légyszi pü-ben küldj egy emil cimet!Köszi! hemi@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 hemi@opelklub.hu Köszi Hemi! :D Mondjuk elég láma vagyok,hogy ez nem jutott eszembe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Én is kösz.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Skacok! Elég szegényes a honlapunk, kellenének jó kis írások, linkek, új fotók, új tagok bemutatkozó írásai, stb. Ha már van, akkor egy kicsit szépítgessük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Az évadnyitós képeket kiírom lemezre , és oda adom az illetékesnek... :blink: Csak ki az illetékes ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Az évadnyitós képeket kiírom lemezre , és oda adom az illetékesnek... ;) Csak ki az illetékes ? :blink: Pl. Gepárd? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Skacok! Elég szegényes a honlapunk, kellenének jó kis írások, linkek, új fotók, új tagok bemutatkozó írásai, stb. Ha már van, akkor egy kicsit szépítgessük! Nekem van egy bemutató cikkem az F Astrámról Heminél... elvileg fel fogja rakni a Magazinra... De azt pl. akár feldobhatnátok a kecskeméti oldalra is... hm? mit gondoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nekem van egy bemutató cikkem az F Astrámról Heminél... elvileg fel fogja rakni a Magazinra... De azt pl. akár feldobhatnátok a kecskeméti oldalra is... hm? mit gondoltok? Hemit ismerve kikerül oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nekem van egy bemutató cikkem az F Astrámról Heminél... elvileg fel fogja rakni a Magazinra... De azt pl. akár feldobhatnátok a kecskeméti oldalra is... hm? mit gondoltok? Kb váltotunk 3 szor levelet, mért gondolod, hogy "elvileg" ? Azzé, mert nem aznap:)? Fent van. Általában ilyenkor a kecsó oldalt is frissítam, ha van helyi vonatkozás. Várom a többi anyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Kb váltotunk 3 szor levelet, mért gondolod, hogy "elvileg" ? Azzé, mert nem aznap:)? Fent van. Általában ilyenkor a kecsó oldalt is frissítam, ha van helyi vonatkozás. Várom a többi anyagot. :rolleyes: Ne haragudj Hemi! Nem akartalak bántani! :blink: Köszönöm, hogy felraktad! Az elvileg-et azért írtam, mert semmit sem tartok biztosnak, amíg az meg nem történik! ;) Ez ilyen óvatosság... vagy mi! :D Szóval nem ellened irányult! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Kicsit frissítettem a weboldalt. A napokban még folytatom majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Kicsit frissítettem a weboldalt. A napokban még folytatom majd. Bocs, hogy belevau, de megint frissíteni kellene, mert már van rajta olyan rész, ami nem aktuális! :lol: (Pl:vadkert) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Gepárd,he nem probléma szeretném kipróbálni,hogyan is müködik ez a weblap szerkesztés! Ha sikerül belejönni én szivesen csinálnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Bocs, hogy belevau, de megint frissíteni kellene, mert már van rajta olyan rész, ami nem aktuális! :) (Pl:vadkert) :huh: Pár napig még sete suta vagyok addig ki kellene bírni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Valakik fényképezgették az autókat amikor kiálltunk a placcra Vadkerten. Kellene a fénykép teljes felbontásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Valakik fényképezgették az autókat amikor kiálltunk a placcra Vadkerten. Kellene a fénykép teljes felbontásban. Én fényképeztem, fentről a kosár palánkról, de nem tudom kinek a gépeivel! Ha jól emléxem akkor az egyik Demó-é volt! :lol: Amikor az autók előtt álltunk, más készítette a fotókat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Valakik fényképezgették az autókat amikor kiálltunk a placcra Vadkerten. Kellene a fénykép teljes felbontásban. Asszem Opel16v-nek elég jó volt a gépe, neki adogadtam fel a gépeket sorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Asszem Opel16v-nek elég jó volt a gépe, neki adogadtam fel a gépeket sorban. Köszi az infót! Igy van, ez már akkor volt amikor az autók előtt álltunk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Asszem Opel16v-nek elég jó volt a gépe, neki adogadtam fel a gépeket sorban. Gabi sajnos nem volt a vadkerti talin, valakivel kevered. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Gabi sajnos nem volt a vadkerti talin, valakivel kevered. :huh: :lol: Szerintem Ő rá gondolt Kiscsikó: Sárga Astra F GSi Caravánja van! Sajnos nem tudom a nevét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Én Npasira emlékszem, szerintem ő fotózgatott mindenki gépével Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts