kori Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Tényleg királyak a képek, mint a tali volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Frissítés a weboldalon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Frissítés a weboldalon! Hemi!Thx! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Köszönjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Kellene már csinálni egy normális szexciófotót és azt rakni a kezdő oldalra nem? Hemi,ha szépen megkérlek módosítod az adataim,az oldalon? E-mail:J0hnny@fibermail.hu Életkor:81.06.28 Köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Kellene már csinálni egy normális szexciófotót és azt rakni a kezdő oldalra nem? Hemi,ha szépen megkérlek módosítod az adataim,az oldalon? E-mail:J0hnny@fibermail.hu Életkor:81.06.28 Köszi! :wink: ménem csináltacc magadnak opelklub.hu s ímélcímet??? az jobban mutatna neeeemmmmmmm???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ménem csináltacc magadnak opelklub.hu s ímélcímet??? az jobban mutatna neeeemmmmmmm???????? Ha jól emléxem amikor beszálltam a klubba,töltöttem ki ilyen lapot és kértem is! J0hnny@opelklub.hu smtp?pop3? Hátha létezik csak én nem tudok róla! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 pop3 De kérdés, hogy figyelték-e a nevedben a nullát, vagy simán ó-nak nézték. J0hnny nem Johnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 pop3 De kérdés, hogy figyelték-e a nevedben a nullát, vagy simán ó-nak nézték. J0hnny nem Johnny Hát igen,pedig mindig áthúzom!Mindegy,így is van 3 emailcimem,szal elég ez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Hali skacok! J0honny ma láttalak mögém fordultal be a toyota kereskedes után reggel 10 kor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Sajnos "emial" szolgáltatás döcöögs ügyintézéssel folyik ,mert lassan vándorolnak az infók. J0hnny 1-2 napon belül minden javítok és elkészítem az emailcímed. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Sajnos "emial" szolgáltatás döcöögs ügyintézéssel folyik ,mert lassan vándorolnak az infók. J0hnny 1-2 napon belül minden javítok és elkészítem az emailcímed. Üdv :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hemi bá'!!! Az Opelklub/szekciók oldalon még nincs is ott G Astra szekció!!! Csak időhiány, vagy elnéztél valamit?? Bocs hogy ebben a topikban jövök vele,de itt láttalak meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hemi bá'!!! Az Opelklub/szekciók oldalon még nincs is ott G Astra szekció!!! Csak időhiány, vagy elnéztél valamit?? Bocs hogy ebben a topikban jövök vele,de itt láttalak meg! :lol: Sztem te valamit nagyon benéztél! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Aszondod?? :roll: :roll: Ilyen vén szar vok má, hogy nem látom??? :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Aszondod?? :roll: :roll: Ilyen vén szar vok má, hogy nem látom??? :Hangman: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=78 ha 1re gondolunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Akkor nem egyre gondolunk! Én a MOTE hivatalos webcímén nem látom a szekciók között a Gastra szekciót, csak a többit! És nem tom, hogy csak elkerülte a linkelés Hemi figyelmét, vagy csak még nem jutott el addig a melóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Akkor nem egyre gondolunk! Én a MOTE hivatalos webcímén nem látom a szekciók között a Gastra szekciót, csak a többit! És nem tom, hogy csak elkerülte a linkelés Hemi figyelmét, vagy csak még nem jutott el addig a melóban! Ezt mért itt a kecskeméti topikban kérded??? Lehet, hogy a megfelelő szekció topikban megleleld a választ.:lol:)))) Egyébként alig van időm, örülök mostanság, ha a céges dolgaim rendben mennek. Mivel szabadidőm teljesen elmegy más előkészületekre. Ha nem is most, de felkerül majd a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 :roll: :roll: ...öö..azé' itt mert itten láttam a hozzólásod!! De nam azé' kérdeztem ám! :roll: 8) Átmennyek oda is megkérdezni??? :roll: :oops: 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 : Átmennyek oda is megkérdezni??? :roll: :oops: 8) 8) Őőő inkább , ha oda is átmennél el olvasni, hogy mások is kérdezték már:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ..... :roll: mmmegyek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Hello Mivel van a szekcioban egy ket olyan ember aki nem félti mályát és is MOTE tag lettem köszönöm még egyszer nekik!!! Csak szeretnek szolni a webszerkesztő kolégának hogyha ideje engedi a tagok listályáőba engem is soroljonbe! Köszönöm Leirás adatok a webcimemen! Köszi Habár jelenéleg kicsit mashogy nez ki az auto! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Hello Csak szeretnek szolni a webszerkesztő kolégának hogyha ideje engedi a tagok listályáőba engem is soroljonbe! Előtte azért még egy jel.lapot nem ártana kitölteni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Előtte azért még egy jel.lapot nem ártana kitölteni! :wink: megvolt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 megvolt :wink: Akkor bocsika! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts