Gepard Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Tehát akkor aki eddig még nem írt magáról és az autójáról az legyen szíves tegye meg minél előbb, hogy a kluboldal is életre kelhessen( ha már van). Fotót is küldhettek, ha nem megy a kicsinyítés akkor én majd átméretezem. Ha koszos a kocsi az sem gáz, de ha csak magatokról tudtok képet küldeni az is jó, legfeljebb csinálunk egy arcképes galériát is. :) Az email címemre írhattok, de ha könnyebb akkor jöhet msn-en is az infó. mistvan@fibermail.hu :!: :!: Akkor a hétvégi feladat egy fogalmazást írni magatokról és elküldeni. :!: :!: Persze akinek már van leírása annak nem szükséges, de viszont ha van módosítandó az eddigi szövegen, esetleg képeken akkor azt is tegyétek meg most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Képeket mekkora x mekkora méretben kellenek?? :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ok. FŐNÖK!!!! :D :lol: :lol: Ha kések a házi feladattal qakkor késwedelmi dijjat kel fizetni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 N a akko' mostan hol is tartózkodol te ujratöltve?? Hartán és Sopronban is...(mikor hol) Vagy olyan is ,hogy Hartasopron csak itt elválsztottad??? :) :D :lol: ne mán most nézem ám, hogy a sopron is nagybetűs!! :lol: Akkor bocsi! :oops: :idea: ...és olyan messziről szexciózol velünk??? (Nem baj ám csak kérdezem!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Képeket mekkora x mekkora méretben kellenek?? :roll: :) 300*300 pixel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 jujjjjj.. most küldtem el 320x240.... baj???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Hartán lakom és Sopronba tanulok tehát hétvégén szöntebe mindössze 60km-re vagyok kecsotol meg életem négy évét kecskemétentöltöttem a Kandóba! Warwolf mondta hogy csatlakozzak hisz Körös sincs messzebb mint Harta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Jóffan! :) :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Minden tagok kérek minimális adatokat küldjön nekem + 1 képet az autójáról a kecskemét weblapra! hemi@opelklub.hu Mi hiányzik: Tessék MEGNÉZNI AKi nincs fent az is írjon pl Hagalex vagy Berlinea Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hagalexé el van küldve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Oké alakítottam a weblapon... ha van ötlet gyühet... mittom én helyi opelboltok linkejei.. hasonló... mind mind emailban... Csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Nagyon jól alakul a weboldal! :) Én is fogok küldeni leírást meg új képeket! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Picit megint alakult.... pől Tomi leírása, meg egy két apróság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 :thumbleft: Már csak J0hnny képei hiányoznak az alapítók közül. Illetve Újratöltve és berlina képei és leírásai is felférnének az oldalra, ha lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Én még nem kerülhetek fel mert nem vagyok Mote-tag de vadkert után majd akkor. :) Addira kicsi kocsi is szép lesz! Kipofozom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Vélemény az oldalról: szuper! 8) Azt az egyet hiányolom, hogy a képtárban nagyon kevés még a kép! Aki csinált digitképeket a kecskeméti taliról, az valamilyen módon feltölthetné őket oda. :) Pl. nekem is vannak onnan képeim, csak a tar.hu-n: http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017484#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Hát nem tom... 1 milló kép a weboldalon nem biztos célszerű több okból is: - tárhely - átláthatatlanság. Minden taliról max 50 képet lehet felrakni. max 800x600-ban EZ a MOTE más oldalaira is vonatkozni fog. Ha lesz időm.... ami most egyere kevesebb... akkor rendesen átalakítom ezt a képes témákat:))) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Vélemény az oldalról: szuper! 8) Azt az egyet hiányolom, hogy a képtárban nagyon kevés még a kép! Aki csinált digitképeket a kecskeméti taliról, az valamilyen módon feltölthetné őket oda. :) Pl. nekem is vannak onnan képeim, csak a tar.hu-n: http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017484#2 Azt az infót kapom, hogy a kért galéria nem létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Mindjárt megkérdek valakit aki okosabb nálam (webügyben). Szerintem bejelentkezett oldalt linkeltem.... Pedig jók a képek! :) Csak azért bátorkodtam írni a képek felrakását, mert ugyebár az egy "képtár" nevű rovat. Hmmm, esetleg linkek formájában?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Hmmm, esetleg linkek formájában?? Szerintem úgy mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Újabb próba: http://kep.tar.hu/corsarulez/50017484#2 Taliképek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Király!! Egyben nem lehet letölteni? Esetleg emilben is elküldhetnéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A képek között felfedezni vélem a sajátot is, igazán fotogén az autóm. Meg van olyan is ahogy Gepárd mutogatja a BC-t. Újabb próba: http://kep.tar.hu/corsarulez/50017484#2 Taliképek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A képek között felfedezni vélem a sajátot is, igazán fotogén az autóm. Meg van olyan is ahogy Gepárd mutogatja a BC-t. (megnéztem még egyszer) Tényleg csillog-villog a géped! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts