Hagalex Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Nó fííír vazze!! Nó fíír!! 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Szeretném kérni,hogy e két fotó legyen a szexció honlapjának nyitó oldalán,ha lehet!Az első nagy méretben,a másik kisebbben linkelt képként vagy thumbnail-ként! Köszi! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Oké. A héten biztos kerül sor a modosításokra. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Hát ez nagyon Zsííííír! :smt023 :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Hát ez nagyon Zsííííír! :smt023 :smt003 küldtem ám neked pü-t.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Valamit csináltam.... nézzétek meg aztán szónni mi nem oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Valamit csináltam.... nézzétek meg aztán szónni mi nem oks. Sajnos rossz képet raktam fel,ezen nem Joee van a kocsija előtt,hanem a barátnője,kitudnád majd cserélni,mert a srác nyugtalanul alszik azóta! :lol: A nagy-közös-pózolós képet is belehetne tenni esetleg az országtérkép alá-fölé-mellé? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Most mint Hemi főnöke szólok. Az elkövetkezendő 1,5-2 hónapban nem nagyon lesz ideje, hogy munkaidőben hogy ilyen egetrengetően fontos dolgokkal foglakozzon. szabadidejét pedig teljes mértékig lefoglalja a családi élete... Hát nem tudom, egyelőre barátkozzatok meg a jelenlegi kinézettel. Végülis eddig senkinek nem került pénzébe (csak nekem), szerintem nem is olyan rossz. Köszönöm a megértésetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Most mint Hemi főnöke szólok. Az elkövetkezendő 1,5-2 hónapban nem nagyon lesz ideje, hogy munkaidőben hogy ilyen egetrengetően fontos dolgokkal foglakozzon. szabadidejét pedig teljes mértékig lefoglalja a családi élete... Hát nem tudom, egyelőre barátkozzatok meg a jelenlegi kinézettel. Végülis eddig senkinek nem került pénzébe (csak nekem), szerintem nem is olyan rossz. Köszönöm a megértésetek. Háát!Majd csak megszokjuk v.hogy! :wink: Heminek pedig kitartást!A neheze még hátra van! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Sajnos rossz képet raktam fel,ezen nem Joee van a kocsija előtt,hanem a barátnője,kitudnád majd cserélni,mert a srác nyugtalanul alszik azóta! :lol: Miért? Szétmentek azóta??? Majd kicseréljük , ha 2x ennyien lesztek rajta:)) A nagy-közös-pózolós képet is belehetne tenni esetleg az országtérkép alá-fölé-mellé? :?: Szerintem az már sok lenne, gepard úgy írta nekem mailban, hogy a tagokhoz rakjam.... Most mint Hemi főnöke szólok. Az elkövetkezendő 1,5-2 hónapban nem nagyon lesz ideje, hogy munkaidőben hogy ilyen egetrengetően fontos dolgokkal foglakozzon. szabadidejét pedig teljes mértékig lefoglalja a családi élete... Hát nem tudom, egyelőre barátkozzatok meg a jelenlegi kinézettel. Végülis eddig senkinek nem került pénzébe (csak nekem), szerintem nem is olyan rossz. Köszönöm a megértésetek. Oks:) Háát!Majd csak megszokjuk v.hogy! :wink: Heminek pedig kitartást!A neheze még hátra van! :!: Mirre gondolsz:)? MIlyen neheze:))??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Miért? Szétmentek azóta??? Majd kicseréljük , ha 2x ennyien lesztek rajta:)) Nem mentek szét,csak ilyen egoista,hogy magát akarja látni ott! :lol: Tudom Joee,az én anyámat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Hemi... egy ilyen szekérért... (ami az avatarodban van) bármit odaadnék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Hemi!Gondolok itt majd a saját melódra, a Corsára, meg hát elsősorban a várandós asszonykádra, és a pocaklakótokra!Meg mindenre! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Hemi... egy ilyen szekérért... (ami az avatarodban van) bármit odaadnék... :lol: Úgy látom te még nem vagy fent az oldalon. Küldjél nekem 3-5 db 300x300-as képet az autódról + word(ben) leírást. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Frissítsuk kérem szépen a kecskeméti weblapot! Különös figyelemmel a találkozókra! Évadnyitó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Frissítsuk kérem szépen a kecskeméti weblapot! Különös figyelemmel a találkozókra! Évadnyitó! Megtörtént:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Megtörtént:) ThX. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Paja is bekerült a tagok közzé. http://kecskemet.opelclub.hu/index.php?opt...view&staffid=10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Paja is bekerült a tagok közzé. http://kecskemet.opelclub.hu/index.php?opt...view&staffid=10 Köszi Mester! :) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi Mester! ;) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? Ezt most ugye nem komolyan kérdezted! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi Mester! :) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? Leírni, leírhatod:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi Mester! :) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? De előtte kérdezd meg....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Akinek van ötlete, várom:) Pl Speed autója mikor kerül ki:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Akinek van ötlete, várom:) Pl Speed autója mikor kerül ki:)? Pl lehetne felrakni a gallériába sok-sok képet! A kezdőoldalon a címer alá pedig berakni pár boltot,bontót,ahol opel cuccokat lehet venni! Tagok közé felvenni Pjocot,Udi-t és Morgo-t!Szerválok képeket tőlük és leírást is,aztán elküldöm neked Hemi! Hirtelen ennyi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Pl lehetne felrakni a gallériába sok-sok képet! Ok. Kérek (az évadnyitóra vagy jöhet CD postán a klubcímére elöbb is,) találkozonként max 30 képet 800x600-as felbontásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts