Gepard Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Tehát akkor aki eddig még nem írt magáról és az autójáról az legyen szíves tegye meg minél előbb, hogy a kluboldal is életre kelhessen( ha már van). Fotót is küldhettek, ha nem megy a kicsinyítés akkor én majd átméretezem. Ha koszos a kocsi az sem gáz, de ha csak magatokról tudtok képet küldeni az is jó, legfeljebb csinálunk egy arcképes galériát is. :) Az email címemre írhattok, de ha könnyebb akkor jöhet msn-en is az infó. mistvan@fibermail.hu :!: :!: Akkor a hétvégi feladat egy fogalmazást írni magatokról és elküldeni. :!: :!: Persze akinek már van leírása annak nem szükséges, de viszont ha van módosítandó az eddigi szövegen, esetleg képeken akkor azt is tegyétek meg most.
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Képeket mekkora x mekkora méretben kellenek?? :roll: :)
Dini Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Ok. FŐNÖK!!!! :D :lol: :lol: Ha kések a házi feladattal qakkor késwedelmi dijjat kel fizetni? :)
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 N a akko' mostan hol is tartózkodol te ujratöltve?? Hartán és Sopronban is...(mikor hol) Vagy olyan is ,hogy Hartasopron csak itt elválsztottad??? :) :D :lol: ne mán most nézem ám, hogy a sopron is nagybetűs!! :lol: Akkor bocsi! :oops: :idea: ...és olyan messziről szexciózol velünk??? (Nem baj ám csak kérdezem!)
Gepard Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Képeket mekkora x mekkora méretben kellenek?? :roll: :) 300*300 pixel
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 jujjjjj.. most küldtem el 320x240.... baj???? :roll:
Dini Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Hartán lakom és Sopronba tanulok tehát hétvégén szöntebe mindössze 60km-re vagyok kecsotol meg életem négy évét kecskemétentöltöttem a Kandóba! Warwolf mondta hogy csatlakozzak hisz Körös sincs messzebb mint Harta!
hemi Elküldve Február22, 2005 Elküldve Február22, 2005 Minden tagok kérek minimális adatokat küldjön nekem + 1 képet az autójáról a kecskemét weblapra! hemi@opelklub.hu Mi hiányzik: Tessék MEGNÉZNI AKi nincs fent az is írjon pl Hagalex vagy Berlinea Üdv
hemi Elküldve Február22, 2005 Elküldve Február22, 2005 Oké alakítottam a weblapon... ha van ötlet gyühet... mittom én helyi opelboltok linkejei.. hasonló... mind mind emailban... Csá
corsarulez Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Nagyon jól alakul a weboldal! :) Én is fogok küldeni leírást meg új képeket! 8)
hemi Elküldve Március1, 2005 Elküldve Március1, 2005 Picit megint alakult.... pől Tomi leírása, meg egy két apróság.
Gepard Elküldve Március1, 2005 Elküldve Március1, 2005 :thumbleft: Már csak J0hnny képei hiányoznak az alapítók közül. Illetve Újratöltve és berlina képei és leírásai is felférnének az oldalra, ha lennének.
Dini Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Én még nem kerülhetek fel mert nem vagyok Mote-tag de vadkert után majd akkor. :) Addira kicsi kocsi is szép lesz! Kipofozom. :)
corsarulez Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Vélemény az oldalról: szuper! 8) Azt az egyet hiányolom, hogy a képtárban nagyon kevés még a kép! Aki csinált digitképeket a kecskeméti taliról, az valamilyen módon feltölthetné őket oda. :) Pl. nekem is vannak onnan képeim, csak a tar.hu-n: http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017484#2
hemi Elküldve Március2, 2005 Elküldve Március2, 2005 Hát nem tom... 1 milló kép a weboldalon nem biztos célszerű több okból is: - tárhely - átláthatatlanság. Minden taliról max 50 képet lehet felrakni. max 800x600-ban EZ a MOTE más oldalaira is vonatkozni fog. Ha lesz időm.... ami most egyere kevesebb... akkor rendesen átalakítom ezt a képes témákat:))) Üdv
Gepard Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Vélemény az oldalról: szuper! 8) Azt az egyet hiányolom, hogy a képtárban nagyon kevés még a kép! Aki csinált digitképeket a kecskeméti taliról, az valamilyen módon feltölthetné őket oda. :) Pl. nekem is vannak onnan képeim, csak a tar.hu-n: http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017484#2 Azt az infót kapom, hogy a kért galéria nem létezik.
corsarulez Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Mindjárt megkérdek valakit aki okosabb nálam (webügyben). Szerintem bejelentkezett oldalt linkeltem.... Pedig jók a képek! :) Csak azért bátorkodtam írni a képek felrakását, mert ugyebár az egy "képtár" nevű rovat. Hmmm, esetleg linkek formájában??
Gepard Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Hmmm, esetleg linkek formájában?? Szerintem úgy mehet.
corsarulez Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Újabb próba: http://kep.tar.hu/corsarulez/50017484#2 Taliképek.
Gepard Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 Király!! Egyben nem lehet letölteni? Esetleg emilben is elküldhetnéd.
tomi023 Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 A képek között felfedezni vélem a sajátot is, igazán fotogén az autóm. Meg van olyan is ahogy Gepárd mutogatja a BC-t. Újabb próba: http://kep.tar.hu/corsarulez/50017484#2 Taliképek.
corsarulez Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 A képek között felfedezni vélem a sajátot is, igazán fotogén az autóm. Meg van olyan is ahogy Gepárd mutogatja a BC-t. (megnéztem még egyszer) Tényleg csillog-villog a géped! :)
Recommended Posts