Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tehát akkor aki eddig még nem írt magáról és az autójáról az legyen szíves tegye meg minél előbb, hogy a kluboldal is életre kelhessen( ha már van).

Fotót is küldhettek, ha nem megy a kicsinyítés akkor én majd átméretezem.

Ha koszos a kocsi az sem gáz, de ha csak magatokról tudtok képet küldeni az is jó, legfeljebb csinálunk egy arcképes galériát is. :)

Az email címemre írhattok, de ha könnyebb akkor jöhet msn-en is az infó.

mistvan@fibermail.hu

:!: :!: Akkor a hétvégi feladat egy fogalmazást írni magatokról és elküldeni. :!: :!:

Persze akinek már van leírása annak nem szükséges, de viszont ha van módosítandó az eddigi szövegen, esetleg képeken akkor azt is tegyétek meg most.

• Hozzászólások 195
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

N a akko' mostan hol is tartózkodol te ujratöltve??

Hartán és Sopronban is...(mikor hol)

Vagy olyan is ,hogy Hartasopron csak itt elválsztottad??? :) :D :lol:

ne mán most nézem ám, hogy a sopron is nagybetűs!! :lol:

Akkor bocsi! :oops: :idea:

...és olyan messziről szexciózol velünk??? (Nem baj ám csak kérdezem!)

Elküldve

Hartán lakom és Sopronba tanulok tehát hétvégén szöntebe mindössze 60km-re vagyok kecsotol meg életem négy évét kecskemétentöltöttem a Kandóba!

Warwolf mondta hogy csatlakozzak hisz Körös sincs messzebb mint Harta!

Elküldve

Oké alakítottam a weblapon... ha van ötlet gyühet... mittom én helyi opelboltok linkejei.. hasonló... mind mind emailban...

Csá

Elküldve

:thumbleft:

Már csak J0hnny képei hiányoznak az alapítók közül.

Illetve Újratöltve és berlina képei és leírásai is felférnének az oldalra, ha lennének.

Elküldve

Én még nem kerülhetek fel mert nem vagyok Mote-tag de vadkert után majd akkor. :) Addira kicsi kocsi is szép lesz! Kipofozom. :)

Elküldve

Hát nem tom... 1 milló kép a weboldalon nem biztos célszerű több okból is:

- tárhely

- átláthatatlanság.

Minden taliról max 50 képet lehet felrakni. max 800x600-ban

EZ a MOTE más oldalaira is vonatkozni fog. Ha lesz időm.... ami most egyere kevesebb... akkor rendesen átalakítom ezt a képes témákat:)))

Üdv

Elküldve
Vélemény az oldalról: szuper!  8) Azt az egyet hiányolom, hogy a képtárban nagyon kevés még a kép! Aki csinált digitképeket a kecskeméti taliról, az valamilyen módon feltölthetné őket oda.  :)  

Pl. nekem is vannak onnan képeim, csak a tar.hu-n:

http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017484#2

Azt az infót kapom, hogy a kért galéria nem létezik.

Elküldve

Mindjárt megkérdek valakit aki okosabb nálam (webügyben). Szerintem bejelentkezett oldalt linkeltem.... Pedig jók a képek! :)

Csak azért bátorkodtam írni a képek felrakását, mert ugyebár az egy "képtár" nevű rovat.

Hmmm, esetleg linkek formájában??

Elküldve
A képek között felfedezni vélem a sajátot is, igazán fotogén az autóm.

Meg van olyan is ahogy Gepárd mutogatja a BC-t.

(megnéztem még egyszer) Tényleg csillog-villog a géped! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.