forumadmin Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Pl kinek van kedve szerkeszteni? Segítsünk egy olyan alappal mint a többi szekciónak? milyen legyen:)) STB.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Szerintem minden segítséget szívesen fogadunk, mert úgy gondolom, hogy konkrét elképzelése nagyon egyikőnknek sincsen.Gondolom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Pl kinek van kedve szerkeszteni? Segítsünk egy olyan alappal mint a többi szekciónak? milyen legyen:)) STB.. Igen egy olyan alap megfelelne kezdésnek, és utána ha jönnek az ötletek, fejlesztjük tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Én tudok segíteni a szerkesztésben mert csináltam már ezt az. mondjuk csak Dreamwever-el mert nem igazén vágom a html kodot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Én tudok segíteni a szerkesztésben mert csináltam már ezt az. mondjuk csak Dreamwever-el mert nem igazén vágom a html kodot. Szia! Kellene pár banner FLASH-ban, akkor elválalod:)? Opel Klub Magazinra van kedved Feslő header Flasht tervezni? Na:)) Adjak melót:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 kicsit utána kell néznem a flash-t mert azt már nagyon nagyon régen csináltam! Ja és még logok egy forditással! Képzeld megint kaptam e-mailt hogy jött uj privi és mikor felléptem akkor nem volt semmi pedig 5 e-mail jött!!! Kicsit kezd idegesíteni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 kicsit utána kell néznem a flash-t mert azt már nagyon nagyon régen csináltam! Ja és még logok egy forditással! Képzeld megint kaptam e-mailt hogy jött uj privi és mikor felléptem akkor nem volt semmi pedig 5 e-mail jött!!! Kicsit kezd idegesíteni!!! Probáld meg kikpacsolni a privi üzi értesítést emailban. Aztán 1-2 nap múlva kapcsold vissza. Né meg hátha oksa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Nem tudom mennyire nehez egy ilyen weblapot karbantartani,de nekem van olyan ismerosom,aki tuti tud nagyon jo weblapot gyartani nekunk! Majd beszelek vele elvallalja-e,vagy legalabb segit-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 de jó!! Akkor lehet ebben a topikban is topikolni?? Mint mondottam én csinálok szívesen html oldalakat, de télleg csak alapszinten egyenlőre. (amit a HotMetal 6.0, meg a hozzá hasonló szerkesztők tudnak, illetve Xara -val dolgoztam) szkriptből nem tok linkelni, meg mysql, flashek se igen mennek így első nekifutásra! (hehhe...akkor mi megy??) :) De nagyon lelkes vagyok... Jó lenne látni egy alapot, amiből ki lehet indulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2005 Felapakoltam egy alapot, aki ért minimálisan a HTML-hez az már tudja majd Adminolni. http://kecskemet.opelclub.hu 1. Nem szivesen adok SuperAdmin jogokat, csak általam már ismerten elkötelezett tagokank pl : Warwolf, Gepard 2. Szívesen segítek az általam nagyra tartott Mambo CMS oldal fejlesztgetésében. 3. Ki dolgozok egy egység weboldal strukit a szekcióknak. 4. Dizájnolni meg lehet majd szabadon:)) További infok a MAMBO CMS oldallal: htt://www.mamboserver.hu Ott is megtaláltok, ha kell:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Jó kis alap, ezt tényleg jól lehet majd alakítani, de terészetesen gondolom az alapkép lehet olyan is, amin mi, "alapítók" esetlegesen rajta vagyunk, gépkocsiilag, meg ilyenek! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ezt most kb 25 perc alatt készítettem, olyan lesz mint a többi szekció oldala... csak idő hiányban szenvedek... Lesz Taglista, meg mittom én. Erre mondtam kitalálunk egy egyen srtukit és akko jó lesz. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 okés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Felapakoltam egy alapot, aki ért minimálisan a HTML-hez az már tudja majd Adminolni. http://kecskemet.opelclub.hu Köszi, köszi jó lesz. 1. Nem szivesen adok SuperAdmin jogokat, csak általam már ismerten elkötelezett tagokank pl : Warwolf, Gepard Küldd és majd kezdünk vele valamit. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 A február 26.-án tartandó évnyitón elmondom, hogy leszenek a weblapok és akkó jó lesz:) ja pakoltam fel képtárat, majd lesz magyarverzsőn is, illetve a Tagok menüpont is van:) Na üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Tagok menüpont?Akkor majd újra be kell mutatkozni meg ilyenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Tagok menüpont?Akkor majd újra be kell mutatkozni meg ilyenek? Légyszi írdbe a böngésződbe a kedvenc weboldalad címét: http://kecskemet.opelclub.hu A baloldalon találsz navigációs gombokat:)) Ottan katt a aTagokra... na:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hat igen. En meg nem mutatkoztam be. Sajna nincsenek normalis fotoim a geprol, de hetvegen potolom a hianyossagot. Csak koszosan nem szivesen fotozgatom korbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Az oldalra felpakoltam 2db kinézetett szavaztok melyik tetsz. A Galériát le fogom cserélni, mert nem tetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 szavaztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Úgyszintén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 A szekció vezető úrtól kérnék egy emailt a tagok rövid bemutatkozó írásával és legalább 1-1 db képet az autóikról. Köszönöm. Emailban írhatok mi legyen az oldalatokon, mert nem igazán leszek fórum közel mostanság. Csáó Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Tök jó! Ott vagyok tagnak a szexció weboldalán!!!!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 én meg nem !:evil: :evil: :evil: de még fejlesztés alatt van ezért elnézem mindenkinek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts