ENDYKA Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Hát persze... :lol: sőt, az adatmodosítás is sikerült, csak a képet nem látom, amit feltöltöttem... :lol: Szerintem csak a tagnyilvántartóba mennek fel a képek..a tagok között hiába keresed, ott maradnak a képek amiket még Dzsoni tett fel-szöveggel 1ütt..
Kacsero Elküldve Október23, 2006 Elküldve Október23, 2006 Szerintem csak a tagnyilvántartóba mennek fel a képek..a tagok között hiába keresed, ott maradnak a képek amiket még Dzsoni tett fel-szöveggel 1ütt.. ND! Én is oda akartam felrakni, nem a TAGOK-hoz! :lol: De akkor sem megy fel! :lol:
tomi023 Elküldve Március16, 2007 Elküldve Március16, 2007 Mostanság annyi autót javítgatunk, hogy a webre feltehetnénk a K.O.M.A. szervizt. hátha pénzt is lehetne keresni vele :blush: de majd meeten pontosítunk, jön Bazsi is! ha nem akkor össze lesz kötve a bajusz...
three Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 sziasztok! kérdezném,hogy a kecskeméti opel klub "üzemel" e még? Az oldalon sok friss dolgokat nem találok fent... Részemről, besegítenék az oldal karbantartásában és foglalkoznék a klub fenntartásában... ha érdekel a segítségem akkor a three@citromail.hu -ra várom a választ üdv laca
warwolf Elküldve Március26, 2007 Elküldve Március26, 2007 sziasztok! kérdezném,hogy a kecskeméti opel klub "üzemel" e még? Az oldalon sok friss dolgokat nem találok fent... Részemről, besegítenék az oldal karbantartásában és foglalkoznék a klub fenntartásában... ha érdekel a segítségem akkor a three@citromail.hu -ra várom a választ üdv laca Asszem erre Gepárd régióvezető Úr! :blush: fog majd válaszolni neked, lévén Ő a "karbantartó" :D
forumadmin Elküldve Május25, 2007 Szerző Elküldve Május25, 2007 Felkerült az új "egységes" dizájn. Ha nem tetsz , vissza állítható a régi. Ja és most már Joomla....frissítve Mambóról.
hemi Elküldve Június28, 2007 Elküldve Június28, 2007 OKé! THX A matrinyámmal majd gyühetne fel egy CD telel kecsó tali képekkel amiket a weblapra szánátok:) Majd, majd, ráér:)
tomi023 Elküldve Június28, 2007 Elküldve Június28, 2007 OKOK Akkor kérem a kartársakat, mindenki írjon ki képeket cdre. Aztán hozza be nekem, majd majd feljut :rolleyes:
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 A kecsói honlapot ki frissíti? Küldenék képet az új ótóról, meg ha lehetne át kellene írni a Nicknevet,meg a kocsi tipust is. :lol: De úgylátom, hogy másét is... :lol:
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Hozzám jöhetnek a képek, és a leírások is.
Kacsero Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Hozzám jöhetnek a képek, és a leírások is. OK. :lol: THX, hamarosan akkor küldök emailt :lol:
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 A kecsói honlapot ki frissíti? Küldenék képet az új ótóról, meg ha lehetne át kellene írni a Nicknevet,meg a kocsi tipust is. :lol: De úgylátom, hogy másét is... :lol: Noshát......... :lol:
Gepard Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Noshát......... :lol: Noshát, te is írhatnál.... Meg Dénes is, meg Mulder is, meg....
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Noshát, te is írhatnál.... Meg Dénes is, meg Mulder is, meg.... Okhaj! :lol:
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Noshát, te is írhatnál.... Meg Dénes is, meg Mulder is, meg.... Igenis főnök ! Értettem :lol:
Kacsero Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Noshát... a kecskeméti honlap eléggé elavult lett... nem kellene valakinek frissíteni? :D
tomi023 Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 namost ez úgy működik, hogy kell valaki aki tud weblapot szerkeszteni...én nem vagy ha van valakinek ötlete, megírja a cikket és elküldi Heminek, ő felteszi vagy XRay is ért hozzá asszem... tehát a kezünkbe kellene venni Csabi te értesz hozzá?
warwolf Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 namost ez úgy működik, hogy kell valaki aki tud weblapot szerkeszteni... Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan....
Kacsero Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan.... Hát, pl.: tagok listáját, képeket... stb... :D
Gepard Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan.... Nomeg, ha a kedves tagok (ebben én is benne vagyok) írnának magukról pár sort, akár képpel illusztrálva, akkor én is tudnék frissíteni az oldalon.
warwolf Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Nomeg, ha a kedves tagok (ebben én is benne vagyok) írnának magukról pár sort, akár képpel illusztrálva, akkor én is tudnék frissíteni az oldalon. Hát ha én írnék pl. abból nagy röhögés lenne! :D
warwolf Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Hát, pl.: tagok listáját, képeket... stb... :D Ez még sztem keskeny....
Recommended Posts