Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát persze... :lol: sőt, az adatmodosítás is sikerült, csak a képet nem látom, amit feltöltöttem... :lol:

Szerintem csak a tagnyilvántartóba mennek fel a képek..a tagok között hiába keresed, ott maradnak a képek amiket még Dzsoni tett fel-szöveggel 1ütt..

• Hozzászólások 195
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Szerintem csak a tagnyilvántartóba mennek fel a képek..a tagok között hiába keresed, ott maradnak a képek amiket még Dzsoni tett fel-szöveggel 1ütt..

ND!

Én is oda akartam felrakni, nem a TAGOK-hoz! :lol:

De akkor sem megy fel! :lol:

• 4 months later...
Elküldve

Mostanság annyi autót javítgatunk, hogy a webre feltehetnénk a K.O.M.A. szervizt.

hátha pénzt is lehetne keresni vele :blush:

de majd meeten pontosítunk, jön Bazsi is! ha nem akkor össze lesz kötve a bajusz...

• 2 weeks later...
Elküldve

sziasztok!

kérdezném,hogy a kecskeméti opel klub "üzemel" e még? Az oldalon sok friss dolgokat nem találok fent... Részemről, besegítenék az oldal karbantartásában és foglalkoznék a klub fenntartásában...

ha érdekel a segítségem akkor a three@citromail.hu -ra várom a választ

üdv laca

Elküldve
sziasztok!

kérdezném,hogy a kecskeméti opel klub "üzemel" e még? Az oldalon sok friss dolgokat nem találok fent... Részemről, besegítenék az oldal karbantartásában és foglalkoznék a klub fenntartásában...

ha érdekel a segítségem akkor a three@citromail.hu -ra várom a választ

üdv laca

Asszem erre Gepárd régióvezető Úr! :blush: fog majd válaszolni neked, lévén Ő a "karbantartó" :D

• 1 month later...
  • 1 month later...
Elküldve
OKé!

THX

A matrinyámmal majd gyühetne fel egy CD telel kecsó tali képekkel amiket a weblapra szánátok:) Majd, majd, ráér:)

• 2 months later...
Elküldve

A kecsói honlapot ki frissíti?

Küldenék képet az új ótóról, meg ha lehetne át kellene írni a Nicknevet,meg a kocsi tipust is. :lol:

De úgylátom, hogy másét is... :lol:

Elküldve
A kecsói honlapot ki frissíti?

Küldenék képet az új ótóról, meg ha lehetne át kellene írni a Nicknevet,meg a kocsi tipust is. :lol:

De úgylátom, hogy másét is... :lol:

Noshát......... :lol:

• 1 year later...
Elküldve

namost ez úgy működik, hogy kell valaki aki tud weblapot szerkeszteni...én nem

vagy ha van valakinek ötlete, megírja a cikket és elküldi Heminek, ő felteszi vagy XRay is ért hozzá asszem...

tehát a kezünkbe kellene venni

Csabi te értesz hozzá?

Elküldve
namost ez úgy működik, hogy kell valaki aki tud weblapot szerkeszteni...

Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan....

Elküldve
Gyanítom, túl sok infó nincs amivel lehetne frissíteni.Max. felrakni az Insigniáról v.mi cikket v.honnan....

Hát, pl.: tagok listáját, képeket... stb... :D

Elküldve

Nomeg, ha a kedves tagok (ebben én is benne vagyok) írnának magukról pár sort, akár képpel illusztrálva, akkor én is tudnék frissíteni az oldalon.

Elküldve
Nomeg, ha a kedves tagok (ebben én is benne vagyok) írnának magukról pár sort, akár képpel illusztrálva, akkor én is tudnék frissíteni az oldalon.

Hát ha én írnék pl. abból nagy röhögés lenne! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.