J0hnny Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Ok. Kérek (az évadnyitóra vagy jöhet CD postán a klubcímére elöbb is,) találkozonként max 30 képet 800x600-as felbontásban. Ok ok! Már válogatom is! :)
Speed Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Akinek van ötlete, várom:) Pl Speed autója mikor kerül ki:)? :) Összedobok egy anyagot! :D De én szeretném ha felkerülhetne a régi autóm is!
hemi Elküldve Január24, 2006 Elküldve Január24, 2006 Ok ok! Már válogatom is! :D Ok, várom. :) Összedobok egy anyagot! ;) De én szeretném ha felkerülhetne a régi autóm is! Ok, várom ezt is:)
J0hnny Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Hemi,légyszi pü-ben küldj egy emil cimet!Köszi!
warwolf Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 Hemi,légyszi pü-ben küldj egy emil cimet!Köszi! hemi@opelklub.hu
J0hnny Elküldve Január28, 2006 Elküldve Január28, 2006 hemi@opelklub.hu Köszi Hemi! :D Mondjuk elég láma vagyok,hogy ez nem jutott eszembe! :)
Gepard Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Skacok! Elég szegényes a honlapunk, kellenének jó kis írások, linkek, új fotók, új tagok bemutatkozó írásai, stb. Ha már van, akkor egy kicsit szépítgessük!
paja Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Az évadnyitós képeket kiírom lemezre , és oda adom az illetékesnek... :blink: Csak ki az illetékes ? :rolleyes:
warwolf Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Az évadnyitós képeket kiírom lemezre , és oda adom az illetékesnek... ;) Csak ki az illetékes ? :blink: Pl. Gepárd? :rolleyes:
Speed Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Skacok! Elég szegényes a honlapunk, kellenének jó kis írások, linkek, új fotók, új tagok bemutatkozó írásai, stb. Ha már van, akkor egy kicsit szépítgessük! Nekem van egy bemutató cikkem az F Astrámról Heminél... elvileg fel fogja rakni a Magazinra... De azt pl. akár feldobhatnátok a kecskeméti oldalra is... hm? mit gondoltok?
Gepard Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Nekem van egy bemutató cikkem az F Astrámról Heminél... elvileg fel fogja rakni a Magazinra... De azt pl. akár feldobhatnátok a kecskeméti oldalra is... hm? mit gondoltok? Hemit ismerve kikerül oda is.
hemi Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Nekem van egy bemutató cikkem az F Astrámról Heminél... elvileg fel fogja rakni a Magazinra... De azt pl. akár feldobhatnátok a kecskeméti oldalra is... hm? mit gondoltok? Kb váltotunk 3 szor levelet, mért gondolod, hogy "elvileg" ? Azzé, mert nem aznap:)? Fent van. Általában ilyenkor a kecsó oldalt is frissítam, ha van helyi vonatkozás. Várom a többi anyagot.
Speed Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Kb váltotunk 3 szor levelet, mért gondolod, hogy "elvileg" ? Azzé, mert nem aznap:)? Fent van. Általában ilyenkor a kecsó oldalt is frissítam, ha van helyi vonatkozás. Várom a többi anyagot. :rolleyes: Ne haragudj Hemi! Nem akartalak bántani! :blink: Köszönöm, hogy felraktad! Az elvileg-et azért írtam, mert semmit sem tartok biztosnak, amíg az meg nem történik! ;) Ez ilyen óvatosság... vagy mi! :D Szóval nem ellened irányult!
Gepard Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Kicsit frissítettem a weboldalt. A napokban még folytatom majd.
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Kicsit frissítettem a weboldalt. A napokban még folytatom majd. Bocs, hogy belevau, de megint frissíteni kellene, mert már van rajta olyan rész, ami nem aktuális! :lol: (Pl:vadkert) :huh:
J0hnny Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Gepárd,he nem probléma szeretném kipróbálni,hogyan is müködik ez a weblap szerkesztés! Ha sikerül belejönni én szivesen csinálnám!
Gepard Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Bocs, hogy belevau, de megint frissíteni kellene, mert már van rajta olyan rész, ami nem aktuális! :) (Pl:vadkert) :huh: Pár napig még sete suta vagyok addig ki kellene bírni. :lol:
Gepard Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Valakik fényképezgették az autókat amikor kiálltunk a placcra Vadkerten. Kellene a fénykép teljes felbontásban.
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Valakik fényképezgették az autókat amikor kiálltunk a placcra Vadkerten. Kellene a fénykép teljes felbontásban. Én fényképeztem, fentről a kosár palánkról, de nem tudom kinek a gépeivel! Ha jól emléxem akkor az egyik Demó-é volt! :lol: Amikor az autók előtt álltunk, más készítette a fotókat! :huh:
Kiscsávó Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Valakik fényképezgették az autókat amikor kiálltunk a placcra Vadkerten. Kellene a fénykép teljes felbontásban. Asszem Opel16v-nek elég jó volt a gépe, neki adogadtam fel a gépeket sorban.
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Asszem Opel16v-nek elég jó volt a gépe, neki adogadtam fel a gépeket sorban. Köszi az infót! Igy van, ez már akkor volt amikor az autók előtt álltunk! :huh:
Gepard Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Asszem Opel16v-nek elég jó volt a gépe, neki adogadtam fel a gépeket sorban. Gabi sajnos nem volt a vadkerti talin, valakivel kevered. :huh: :lol:
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Gabi sajnos nem volt a vadkerti talin, valakivel kevered. :huh: :lol: Szerintem Ő rá gondolt Kiscsikó: Sárga Astra F GSi Caravánja van! Sajnos nem tudom a nevét! :)
nyuszifül Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Én Npasira emlékszem, szerintem ő fotózgatott mindenki gépével
Recommended Posts