J0hnny Elküldve Június11, 2005 Elküldve Június11, 2005 Szeretném kérni,hogy e két fotó legyen a szexció honlapjának nyitó oldalán,ha lehet!Az első nagy méretben,a másik kisebbben linkelt képként vagy thumbnail-ként! Köszi! :prayer:
hemi Elküldve Június12, 2005 Elküldve Június12, 2005 Oké. A héten biztos kerül sor a modosításokra. Üdv
uhuhu Elküldve Június12, 2005 Elküldve Június12, 2005 Hát ez nagyon Zsííííír! :smt023 :smt003 küldtem ám neked pü-t....
hemi Elküldve Június17, 2005 Elküldve Június17, 2005 Valamit csináltam.... nézzétek meg aztán szónni mi nem oks.
J0hnny Elküldve Június17, 2005 Elküldve Június17, 2005 Valamit csináltam.... nézzétek meg aztán szónni mi nem oks. Sajnos rossz képet raktam fel,ezen nem Joee van a kocsija előtt,hanem a barátnője,kitudnád majd cserélni,mert a srác nyugtalanul alszik azóta! :lol: A nagy-közös-pózolós képet is belehetne tenni esetleg az országtérkép alá-fölé-mellé? :?:
Dark Angel Elküldve Június17, 2005 Elküldve Június17, 2005 Most mint Hemi főnöke szólok. Az elkövetkezendő 1,5-2 hónapban nem nagyon lesz ideje, hogy munkaidőben hogy ilyen egetrengetően fontos dolgokkal foglakozzon. szabadidejét pedig teljes mértékig lefoglalja a családi élete... Hát nem tudom, egyelőre barátkozzatok meg a jelenlegi kinézettel. Végülis eddig senkinek nem került pénzébe (csak nekem), szerintem nem is olyan rossz. Köszönöm a megértésetek.
warwolf Elküldve Június17, 2005 Elküldve Június17, 2005 Most mint Hemi főnöke szólok. Az elkövetkezendő 1,5-2 hónapban nem nagyon lesz ideje, hogy munkaidőben hogy ilyen egetrengetően fontos dolgokkal foglakozzon. szabadidejét pedig teljes mértékig lefoglalja a családi élete... Hát nem tudom, egyelőre barátkozzatok meg a jelenlegi kinézettel. Végülis eddig senkinek nem került pénzébe (csak nekem), szerintem nem is olyan rossz. Köszönöm a megértésetek. Háát!Majd csak megszokjuk v.hogy! :wink: Heminek pedig kitartást!A neheze még hátra van! :!:
hemi Elküldve Június18, 2005 Elküldve Június18, 2005 Sajnos rossz képet raktam fel,ezen nem Joee van a kocsija előtt,hanem a barátnője,kitudnád majd cserélni,mert a srác nyugtalanul alszik azóta! :lol: Miért? Szétmentek azóta??? Majd kicseréljük , ha 2x ennyien lesztek rajta:)) A nagy-közös-pózolós képet is belehetne tenni esetleg az országtérkép alá-fölé-mellé? :?: Szerintem az már sok lenne, gepard úgy írta nekem mailban, hogy a tagokhoz rakjam.... Most mint Hemi főnöke szólok. Az elkövetkezendő 1,5-2 hónapban nem nagyon lesz ideje, hogy munkaidőben hogy ilyen egetrengetően fontos dolgokkal foglakozzon. szabadidejét pedig teljes mértékig lefoglalja a családi élete... Hát nem tudom, egyelőre barátkozzatok meg a jelenlegi kinézettel. Végülis eddig senkinek nem került pénzébe (csak nekem), szerintem nem is olyan rossz. Köszönöm a megértésetek. Oks:) Háát!Majd csak megszokjuk v.hogy! :wink: Heminek pedig kitartást!A neheze még hátra van! :!: Mirre gondolsz:)? MIlyen neheze:))???
J0hnny Elküldve Június18, 2005 Elküldve Június18, 2005 Miért? Szétmentek azóta??? Majd kicseréljük , ha 2x ennyien lesztek rajta:)) Nem mentek szét,csak ilyen egoista,hogy magát akarja látni ott! :lol: Tudom Joee,az én anyámat! ;)
Speed Elküldve Június18, 2005 Elküldve Június18, 2005 Hemi... egy ilyen szekérért... (ami az avatarodban van) bármit odaadnék... :lol:
warwolf Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Hemi!Gondolok itt majd a saját melódra, a Corsára, meg hát elsősorban a várandós asszonykádra, és a pocaklakótokra!Meg mindenre! :wink:
hemi Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Hemi... egy ilyen szekérért... (ami az avatarodban van) bármit odaadnék... :lol: Úgy látom te még nem vagy fent az oldalon. Küldjél nekem 3-5 db 300x300-as képet az autódról + word(ben) leírást. Üdv
tomi023 Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Frissítsuk kérem szépen a kecskeméti weblapot! Különös figyelemmel a találkozókra! Évadnyitó!
hemi Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 Frissítsuk kérem szépen a kecskeméti weblapot! Különös figyelemmel a találkozókra! Évadnyitó! Megtörtént:)
hemi Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Paja is bekerült a tagok közzé. http://kecskemet.opelclub.hu/index.php?opt...view&staffid=10
J0hnny Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Paja is bekerült a tagok közzé. http://kecskemet.opelclub.hu/index.php?opt...view&staffid=10 Köszi Mester! :) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk?
warwolf Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Köszi Mester! ;) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? Ezt most ugye nem komolyan kérdezted! :D :)
hemi Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Köszi Mester! :) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? Leírni, leírhatod:))
Gepard Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Köszi Mester! :) Ha bármi ötlet felmerül leirhatjuk? De előtte kérdezd meg.......
hemi Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Akinek van ötlete, várom:) Pl Speed autója mikor kerül ki:)?
J0hnny Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Akinek van ötlete, várom:) Pl Speed autója mikor kerül ki:)? Pl lehetne felrakni a gallériába sok-sok képet! A kezdőoldalon a címer alá pedig berakni pár boltot,bontót,ahol opel cuccokat lehet venni! Tagok közé felvenni Pjocot,Udi-t és Morgo-t!Szerválok képeket tőlük és leírást is,aztán elküldöm neked Hemi! Hirtelen ennyi! :)
hemi Elküldve Január21, 2006 Elküldve Január21, 2006 Pl lehetne felrakni a gallériába sok-sok képet! Ok. Kérek (az évadnyitóra vagy jöhet CD postán a klubcímére elöbb is,) találkozonként max 30 képet 800x600-as felbontásban.
Recommended Posts