Guest Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Üdv köztünk. Keresd Gepard - ot. :) Köszönöm szépen! :-) Én is kecskeméti vagyok! :-) PEACE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék én is MOTE Klubtag lenni. Olvastam, hogy 5.000 Ft-ot kell elutalni tagsághoz valamit, hogy Mackósajtnak jelezzem. Utalás előtt lenne 1-2 kérdésem a tagsággal kapcsolatosan. Írtam is neki, még a hét elején, de még nem válaszolt. Esetleg van valaki más is akihez tudnék ezügyben fordulni? Előre is köszönöm a segítségeteket! MOst válaszoltam. ;) "renccerhiba" miatt nem láttam az értesítést az új üzenetről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Üdv köztünk. Keresd Gepard - ot. :) Megtalált, üdv közöttünk! Jó srác lesz, velem már sörözni akar. :D Axxon hozd a söröd! :D Csak ne linkeld a képét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Megtalált, üdv közöttünk! Jó srác lesz, velem már sörözni akar. :D Axxon hozd a söröd! :D Csak ne linkeld a képét! Köszi! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Jó srác lesz, velem már sörözni akar. :D :D :D Akkor ideje egy minitalinak a közeljövőben. ;) Remélem, addigra megjön a kulcsod is, megrendeltük a hét elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Mondjuk most pénteken? Kacseró is itthon lesz. Már régen láttuk. Előre is köszi a kulcsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Mi ráérünk. Kb. mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 És én is jövök az éves tagsággal, de akkor pénteken kp-ban odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts