Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Hehhhh!! :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Hátha ha vállalod a kockázatokat és a mellékhatásokat a szexciógyűlésekre!?! Mongyuk szerencsésebb ide csatlakozni mint mondjuk Nemesmedves -hez -be....-nak! :shock: Szerintem szívesen lát a tím többi tagja is! Elnök Úr! Szerinted? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Szerintem, lépjen be a klubba és mindig ahhoz a szekcióhoz tartozik ahova el tud menni!!!!!!! :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 ahha...már vágom miért lettél Klubelnök! :) :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Megfogadom Senátor-Admirális tanácsát . Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Sziasztok!! SZerintetek Battonya az Kecskemét és környéke?? :) Ha igen akkor szeretnék csatlakozni hozzátok! "leendő MOTE tag" Üdv.KANES. Hurrá, egyre többen leszünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ahojj Kedveskéim! Azért írok, mert megkerestek TELO cartársék azzal, hogy alakítják a G Astra sekciót, és számítanának rám.... Ha vállalom akkor az nyilvánvalóan 2ős tagsággal jár....és felveti a dolog problematikáját. Többet is. Persze ezek nem megoldhatalanok egyik sem. Viszont mivel ennek a szekciónak hamarabb lettem tagja (ha nem is alapító brühhühü..) illik kikérni a véleményeteket, mert (remélhetőleg) rám is igényt tartottok a sexcióélet tevékeny megélésben!! :) Szal szerintetek lehetek -e tagja egy másiknak is?!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Én úgy tudom, hogy igen.Amúgy nyugodtan. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Szal szerintetek lehetek -e tagja egy másiknak is?!? Ezt úgy értem, hogy beleegyezéseteket aggyátok -e!! Nem a "jogi" oldalát kérdeztemmm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Corsarulez is két helyen tag, és még sokan mások is. De neked kell eldöntened, hogy időben és pénzben hogy bírod a többfelé rohangálást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Egyetértek az előttem szólókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Igen "elengedünk", de a kecskeméti talikon mindig ott kell lenned, különben utolér a haragunk! :twisted: Igaz, hogy én Corsás is vagyok, de főleg ebben a topicban leledzem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Sziasztok! Találkoztam ma Joee-val... akit persze nem ismerek... és csak valószínűsítem, hogy ő lehetett... az autó alapján következtetek. :wink: Szóval a lényeg... szivesen csatlakoznék a klubbhoz! Van egy takaros kis astrám (szerintem legalábbis az... mármint jópofa). Mi ennek a módja? üdv, Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Már tuti elárasztottak téged privát üzenetekkel (ha mégse, kattints a www.opelklub.hu -ra, ott megtalálod az oldalon, mi a csatlakozás módja), szóval csak annyit akartam mondani: Üdv nálunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Megkeresed szeksönvezírünket akit GEPÁRD -nak hínnak! :P Priviben monnyuk, és Ő elmond mindent amit tudnod kell! De ha ő valamiért nem akarna válaszolni neked akkor Uhuhu, Mélykékpista, sőt még Senátor - Admirális is képes segíteni, csak bátran keressed őket! A Gepi se fut ám el előled! :D :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Ha kibírod 9.-éig akkor már tudok majd konkrétabbat is mondani. Esetleg nincs kedved eljönni velünk Fótra a szekciók találkozójára? Ott be is tudnál lépni és kapnál matricát is meg rendszámtábla keretet is. Persze személyesen is összefuthatunk valamikor és megtárgyalhatjuk a dolgot. 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 :D köszönöm a meghívást... épp az előbb olvasgattam a Fóti hétvégéről. Nem zárkózom el az ötlettől, de biztosat még nem tudok mondani. Jelenleg úgy néz ki, hogy jó. A 2-ai kecskeméti tali viszont akkor elmarad? Mert arra mindenképp elmentem volna. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Igen a másodika így elmarad. Ha nem akarsz kocsival jönni akkor be is társulhat valamelyőnkhöz. Km-ben viszont nem olyan sok, így a többség saját verdával jön. Legalább egymás mellett lesznek a gépek és egy közös fotót is összehozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 De a személyes összefutás ellen sincs kifogásom, köszi az ajánlatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem tudom, hogy mondam-e már, hogy nagyon megörültem Joee-nak, amikor megláttam az autóján a webcímet! :D Mármint, hogy van egy Opel Club Kecskeméten! De komolyan! Korábban már kerestem valami ilyesmit... de akkor nem találtam! Mellesleg - ha nem gáz - már neki is álltam toborozni. Szóltam már két ismerősömnek, akik szintén opelosok (egy astra és egy corsa... a corsa nagyon kemény kis gép! egyedi lökhárítók, disznó módon megültetve... nagy kerék...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem tudom, hogy mondam-e már, hogy nagyon megörültem Joee-nak, amikor megláttam az autóján a webcímet! :D Mármint, hogy van egy Opel Club Kecskeméten! De komolyan! Korábban már kerestem valami ilyesmit... de akkor nem találtam! Mellesleg - ha nem gáz - már neki is álltam toborozni. Szóltam már két ismerősömnek, akik szintén opelosok (egy astra és egy corsa... a corsa nagyon kemény kis gép! egyedi lökhárítók, disznó módon megültetve... nagy kerék...). Ez nem egy fehér, lefalazott kilincsű, egyedi lökhárítós Corsa B? Mindenki hozzon magával legalább 2db Opeles hawert! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Ez nem egy fehér, lefalazott kilincsű, egyedi lökhárítós Corsa B? Mindenki hozzon magával legalább 2db Opeles hawert! :wink: Nem... ez sötét lila... nagyon sötét... de jóóó színű! Elöl neki is tyúkrács van a lökösben, meg a hűtőmaszkban. :P 6 küllős kerekek, olyan feszes első futómű, hogy nem birod megmozdítani! Hiába próbálod megnyomni, olyan mint egy asztal :!: :D Apropó WarWolf! :!: A rácsokat Te raktad be a hűtőmaszkba, vagy úgy csináltattad valakivel? Esetleg új maszkot vettél? Ugyanez a lökhárítónál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Dugár Spoiler Bt. a Katonatelep tábla előtt.Ő volt az elkövető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Egy ASTRA G-s befogattok tagnak? Paks a székhelyem, de szívben bácsmegyei vagyok, mivel ott születtem Kecskeméttől kb. 20-ra egy délebbi városban. Azt ASTRAG szekciónak már tagja vagyok, de úgy tudom ez nem kizáró ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Egy ASTRA G-s befogattok tagnak? Paks a székhelyem, de szívben bácsmegyei vagyok, mivel ott születtem Kecskeméttől kb. 20-ra egy délebbi városban. Azt ASTRAG szekciónak már tagja vagyok, de úgy tudom ez nem kizáró ok. Részünkről semmi akadálya. :wink: Szóval üdv köztünk.Amúgy a távolságról meg csak annyit, hogy Ujratöltve pedig hartai.Az sincs messze tőletek!S, ő is sexciótag! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Részünkről semmi akadálya. :wink: Szóval üdv köztünk. Nagyszerű! Mi kell a hivatalos beavatáshoz? A szekció térképet nem kell módosítani, mert ott a Duna csücskénél biztosan átlóg ennyit.:lol: Amúgy a távolságról meg csak annyit, hogy Ujratöltve pedig hartai.Az sincs messze tőletek!S, ő is sexciótag! :!: Átugrom komppal kicsit balra húzok, már ott is vagyok. Nem értem a paksi hidat, miért Szekszárdnál építették? :lol: Kishazám, Félegyháza is csak 60 lenne ha vinne arra út. Mondjuk az 52-es kicsit kárpótol a kerülőért, már amikor kicsit felújítják. Sokat szoktam ott nyerni a menetidőből. :wink: Szóval, ha lesz szekciótali megyek és bemutatkozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts