Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Johhny! Hát a verdádról nem vágom , hogy ki vagy de biztos!! Száguldoztam?? :) És te meg mit kerestél ott?? Keveset?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 No-no! Testi fenyítés? Az EU-ban ez nem szabványos!!! Hát persze hogy nem!..dekit érdekel,hogy szabványos -e? :) Az a fő, hogy nekünk jó legyen!! :smt081 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 johet a :smt062 , nem kivanok tag lenni tovabbra sem :badgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Hűha, kemény dió.... :smt017 Nehéz lesz meggyőzni..... :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 ....Nehéz lesz meggyőzni..... :!:.... Nem kell senkit győzködni, semmi nem kötelező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Johhny! Hát a verdádról nem vágom , hogy ki vagy de biztos!! Száguldoztam?? :) És te meg mit kerestél ott?? Keveset?? :D Ott dolgozom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 mmmmmmmm! Megjöttél Sziszi?? :smt065 :) Johhny ezt én is sejtettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Jéééé!! Klubtag lettem??? Nahát...! Lássátok nőtlenek! Így kell nősülni!! :D :smt060 Most hogy én már tag vagyok indítványozom, hogy a Sziszit meg verjük meg ha nem akar tag lenni!! :D :fucyc: :blob6: Gepárd te meg susmusoltál volna??!!?? A hátam mögött? Hee?? :boxing: :) A nősüléssel egyetértek. :D A susmusolást meg nem én kezdtem, de remélem nem baj. :lol: :lol: :lol: Sziszit nem kell bántani, majd belép ha akar, vagy ha Vadkerten ott akar lenni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Hát persze, hogy nem baj, hiszen az acconypajtás se bírta ki! :) Hogy??..akkor most ne bántsuk?? nah jó...üsse kavics... :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 .akkor most ne bántsuk?? nah jó...üsse kavics... :smt043 :roll: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Nah lassan minden kecskeméti klubtag csak én nem :) Tök égő :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Várjál! Drukkolunk ám neked is! Szab lépjél be!! Hajrá! Szóljak a nejemnek?, Elintézze neked is?? Csak egy telefonjába kerül az admirálishoz! :) :smt031 Nekem is meglepetés volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Köszi! :D Azért jövő hónapban remélem kigazdálkodom és jó példát mutatok Sziszinek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sziszit nem kell bántani, majd belép ha akar, vagy ha Vadkerten ott akar lenni :twisted: majd talalkozunk a toban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Jófanna nem báncsuk eszt a tyereket!! :) :ANAL: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 majd talalkozunk a toban :) mula-toban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Hagalex !!! Ezek szerint lelőttem a poént!!! :oops: Bocsi nem tudtam, hogy valentin napi meglepi volt!!! :oops: Gratula az asszonynak, :wink: ezentúl vele kell hogy tárgyaljak??? :twisted: Sziszit hagyjátok, :shock: majd belép amikór akar, de kelllene egy erős calibrás is a környéketeken... :wink: Vagy szóljak az asszonyodnak???? :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Hagalex! Hogy is volt ez? Oszd meg velünk a sztorit!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Sziasztok! Eddig háttérben figyeltem a fórumot,de ha valóban érdekel a "hiteles" történet,elmondom.Biztos forrásból( :) )tudom,hogy Hagalex által csak "kedves feleslegének" emlegetett neje közelgő név-,és születésnapjára szerette volna meglepni ezzel a csekélységgel.Mivel nem volt tisztában a dolgok menetével,egy nála okosabb emberhez fordult.aki nagyon készségesen segített . :smt038 (Amit ezúton is mégeccccccer naon szépen köszönök!!!)Persze millenek a nők?A száját persze nem tudta tartani,és idő előtt kikotyogta az ügyletet. :smt021 Na mindegy,azért volt meglepődés,meg ugribugri. :D Csak most lehet gondolkozni az újjab meglepetésen :smilebox: Tényleg,nincs valami jó ötlletetek? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Meglepetés? Például az, hogy a kedves feleség is belép, és megalakítják a "családi szekciót". :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Hm...Családi szekció. :) Nem is rossz ötlet..És akkor esténként tarthatnánk szekció üléseket,mint a NAGYOK..,vagy csak fórumon keresztül értekezhetnénk?Mi lennénk az Opel fórum "Szabó családja".. :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 1. Gepard Astra F sedan, 1.4 16V 2. Warwolf Astra F 1.6 16V 3. Joee Astra F sedan 1.7TD 4. Johnny Astra F 1.7 5. Tomi023 Astra F classic 6. Corsarulez Corsa C12NZ 7. Berlina 8. ujratoltve Astra F 1.7(X17DT) 9. Hagalex Astra G Akkor most így állunk. :roll: Alakul ez szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ehhh! na és ki az a Törner??? :smt061 :smt049 Nna majd adok én neki Szexciót!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ne Pirulj Druszám, nem te lőtted le a poént, megtette ezt a nejem! Tudod nálunk a karácsonyi ajándékozás is november elején szokott kezdődni, mert nem bírjuk ki az ünnepig.... :roll: Én már "gratuláltam neki"!!! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Sziasztok!! SZerintetek Battonya az Kecskemét és környéke?? :) Ha igen akkor szeretnék csatlakozni hozzátok! "leendő MOTE tag" Üdv.KANES. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts