Sunyi Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Opel Kadett D eladó. 1.8 motorral (hibátlan), 1.6 papírokkal. Új hengerfej, 5-ös váltó, szervokormány. Recaro belső újrahúzva, új tetőkárpit. Mindene megvan, minden működik. Jelenleg kuplunghibás. Forgalomban van, rendszám nincs, de kiváltható. Karosszériája már nem tökéletes. Eredeti motor is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zs0915 Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 sziasztok! http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1518#overview jó nézegetést :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve Február11, 2017 Megoszt Elküldve Február11, 2017 Sziasztok. Remélem valaki olvassa és tudna segíteni. 1.8 GTE hez keresek új túlméretes dugattyúkat aminek a csapszeg mérete 23mm . Ez a dugattyú fajta a leg ritkább. Fel merült,hogy a hajtókarokat kicserélem a 84 utáni 1.8 i motoréra de annak nem tudom a hosszát csap középtől csap középig,hogy össze tudjam hasonlítani mert ezeknek a csapszeg mérete 21mm és ilyen dugókat még be lehet szerezni. Ha valaki tudna segíteni,hogy hol lehet 23mm-es csapszegű dugókat venni vagy hajtókar méretében,kérem írja meg. Köszönöm üdv. Imbusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabby1994 Elküldve Október15, 2017 Megoszt Elküldve Október15, 2017 Szia! Szakál Metál katalógusát nézted esetleg? Nagyon sok minden van nekik régi nagyblokkos motorokhoz, igaz nem olcsó, de legalább újak és márkásak a termékek. Bontva szinte esélytelen találni, már a Kadett GSi-ből is ritka az újabb 1.8-as motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts