Albert Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 -1 hűtő :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Kicsit többet kellen használni ezt a kocsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Kicsit többet kellen használni ezt a kocsit :lol: Attól függetlenül elnyekkenne a hűtő ha elöregszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Mint - gondolom oly sok veteránosnak, így nekem is - idén biztosítót kell váltanom, lévén az Allianznak fel kellett mondania a meglévő szerződéseket. Igenám de én nem emlékeztem rá hogy kaptam felmondást, csak arra hogy vmi levelet kaptam :huh: Na szal körülnéztem otthon a gyújtóskupacban, és már csak a boríték volt meg. A papír meg bent volt a kandallóban :lol: Jó állapotban van :D Jövőre Generali lesz, egy évre 10ezer. Azért ez elég jó ár (mondjuk ha elosztom azzal a 300km-el amit idén tettem meg a kocsival akkor nem annyira :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Mint - gondolom oly sok veteránosnak, így nekem is - idén biztosítót kell váltanom, lévén az Allianznak fel kellett mondania a meglévő szerződéseket. Igenám de én nem emlékeztem rá hogy kaptam felmondást, csak arra hogy vmi levelet kaptam :huh: Na szal körülnéztem otthon a gyújtóskupacban, és már csak a boríték volt meg. A papír meg bent volt a kandallóban :lol: Jó állapotban van :D Jövőre Generali lesz, egy évre 10ezer. Azért ez elég jó ár (mondjuk ha elosztom azzal a 300km-el amit idén tettem meg a kocsival akkor nem annyira :lol: ) nekem a kabrioé a kukában végezte de szerencsére még 2 jármű van ott. szintén Generali és szintén kb 300km-t ment idén....de mostanában nagyon rajtam van h mennék vele csak lejárt a zk. azért a pár kmért amit idén mennék vele nem fogom már megcsináltatni, majd csak jövőre..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 nekem a kabrioé a kukában végezte de szerencsére még 2 jármű van ott. szintén Generali és szintén kb 300km-t ment idén....de mostanában nagyon rajtam van h mennék vele csak lejárt a zk. azért a pár kmért amit idén mennék vele nem fogom már megcsináltatni, majd csak jövőre..... Tegnap faxoltam el a GSi forgalmijának a fénymásolatát hogy legyen zk-m rá mer pont máig érvényes :huh: GTE-n lejárt már vmikor tavasszal, de nem azzal megy az autó, Kecsón is anélkül voltam, gondoltam olcsóbb ha megdumálom a rendőrt mintha megcsináltatom :lol: - dehát gyakorlatilag csak M5 meg M0 volt ott meg nem állítanak meg senkit soha kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Dejópofa ez az ügyfélkapu. Kaptam értesítést h két hónap múlva lejár a GTE műszakija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Dejópofa ez az ügyfélkapu. Kaptam értesítést h két hónap múlva lejár a GTE műszakija :D Érdeklődők ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Érdeklődők ? Nincsenek de annyira már nem is akarom eladni ^_^ szerk: ja volt egy csávó aki hívott hogy hű nagyon megvenné csak nincs rá pénze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nincsenek de annyira már nem is akarom eladni ^_^ szerk: ja volt egy csávó aki hívott hogy hű nagyon megvenné csak nincs rá pénze. :D Hűű nagyon megvenném ha több ajtaja lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nincsenek de annyira már nem is akarom eladni ;) ja volt egy csávó aki hívott hogy hű nagyon megvenné csak nincs rá pénze. :D ^_^ Én is de nagyjából ugyanaz a probléma áll fent :P másképp rég itt vigyorogna a garázsban én meg benne.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Jött egy srác tegnap megnézni, ahhoz képest hogy 9 hónapja nem volt beindítva, pöccre indult a gép :D A fék sincs berohadva, csak meg kellett mozdítani és már mentünk is a benyakútra kereket fújni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Valaki ismeri EZT a GTE-t? Kollégám szemelte ki magának. Albert a tiédet is nézte. Azt mondta,ha ez nem lenne jó valamiért akkor menne megnézni a tiédet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Valaki ismeri EZT a GTE-t? Kollégám szemelte ki magának. Albert a tiédet is nézte. Azt mondta,ha ez nem lenne jó valamiért akkor menne megnézni a tiédet is. Nézze, de ez szebb mint az enyém így első ránézésre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nézze, de ez szebb mint az enyém így első ránézésre <_< Hulyegyerek vett egy pözsót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hulyegyerek vett egy pözsót. <_< Hát azért annál jobb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Azt soha nem értettem, hogy minek valakinek egy olyan autó, ami szép, meg jó, meg erős, de nem megy vele havi 2km-nél többet. Akkor is csak azért hogy meg legyen járatva. :D Fentire itt válaszolva, szóval most csinálják nálunk az utcát, és konkrétan árkot raktak a GTE garázsának kijárata elé. Reggel ha levizsgázott a GSi mehetek balhézni az utcába a kivitelezésvezetővel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Eladtam a GTE-t. Sajnos nem tudtam foglalkozni vele és használni sem, így nem volt értelme birtokolni. Olyan valakihez került, aki épített már szép autót, ebből meg már nem olyan nagyon nehéz, bár azért még van rajta mit csinálni. Úgyhogy már csak a cara1 maradt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Szomorú de legalább szép marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Eladtam a GTE-t. Sajnos nem tudtam foglalkozni vele és használni sem, így nem volt értelme birtokolni. Olyan valakihez került, aki épített már szép autót, ebből meg már nem olyan nagyon nehéz, bár azért még van rajta mit csinálni. Úgyhogy már csak a cara1 maradt. :D Publikus a vételár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Publikus a vételár? :) mivel ismerősnek (úgy hogy Ti is ismer/het/itetek) adtam el ezért sorry de nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 mivel ismerősnek (úgy hogy Ti is ismer/het/itetek) adtam el ezért sorry de nem. Ki Ő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ki Ő ? usernumber: 5727 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 usernumber: 5727 :) Már tudom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BUBUGTE Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Üdvözlöm az Urakat! Akinek lenne 3ajtós GTE-hez ajtó illetve hátsó szép állapotú kárpitja az ne tartsa magában! 5ajtósra való szépekkel rendelkezem így csere is lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts