warwolf Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azért ez nem teljesen igy van. Került bele közben egy 2.0E az 1.8E helyett, és mivel már 2001 óta meg van az autó, mondhatjuk hogy az egy évvel ezelőtti állapotra is ő hozta fel. (Kecsóról hazafelé megállt a vizpumpája, de már újra megy a gépsas.) Tom, köszönte az autókám a dícséretet :lol: Csak a képek v.hogy másról árulkodnak.Az elsőkön még olyan gyárias jellegű, de a mádodikon már eléggé viseletesen nézett ki.Aztán lehet, hogy csak nem a szög, ahonnan fotózva lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Asszem csütörtökön nem GSivel megyek Lurdyhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Asszem csütörtökön nem GSivel megyek Lurdyhoz :lol: Na végre, talán látom már a GTE-t... :lol: (a jó kis hifivel.... :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Na végre, talán látom már a GTE-t... :lol: (a jó kis hifivel.... :D :D ) Ha kijössz látod, de sajna hifi nélkül ezt megigérhetem. Ne légy telhetetlen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Hic nem voltál tegnap :lol: (Vagy csak elmentél korán) Ebédidőben hazavittem a GSit és visszajöttem a GTE-vel mert mindenki beteg a cégnél és így kutyát se zavar ha mostantól kárpitot hekkelek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Hic nem voltál tegnap :lol: (Vagy csak elmentél korán) Ebédidőben hazavittem a GSit és visszajöttem a GTE-vel mert mindenki beteg a cégnél és így kutyát se zavar ha mostantól kárpitot hekkelek :lol: Nem voltam :D Marci beteg, úgyhogy nem tudtam kimenni. Remélem jövő hétre már jobban lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Nem voltam :D Marci beteg, úgyhogy nem tudtam kimenni. Remélem jövő hétre már jobban lesz.... Mindenki beteg...Nálunk is a cégnél az emeleten hatból négyen :lol: Meg anyukám is :D Remélem jövő hétre eltűnik ez a járvány szerűség... De nézzük a jó oldalát, igy tudtam hekkelni a GTE-t munkaidőben :lol: Leszedtem a jobb ajtókárpitot, és a randa kiemelőkeretet rossz helyről. A helyére hanxórórács fog menni, alá meg vmi fekete lap hogy ne látszódjon a lyuk. Amíg nem találok másik kárpitot, ami elég reménytelennek tűnik. Visszatettem szépen a kárpitot, beleillesztve a gumikédert amin az ablak csúszkál le-fel húzásnál.. Közben az ablakemelő karjára a gumibigyót is visszaapplikáltam, és fel-le húztam az ablakot párszor. Nem maradt a kezemben egyszer se, remélem fent marad. Visszatettem a computer fedelét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Úgy tűnik találtam a GTE-nek téli alvóhelyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 ennek,nagyon örülök :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 énis :lol: de a legnagyobb nyertese a GSi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Bazze.. Víz volt a pótkerék alatt :blink: Jó hogy kellett a kesztyűm onnan és észrevettem.. Kiszedtem a gumidugót és kifolyt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Bazze.. Víz volt a pótkerék alatt :blink: Jó hogy kellett a kesztyűm onnan és észrevettem.. Kiszedtem a gumidugót és kifolyt :unsure: Nekem is ez lett a megoldás az állandó csomagtartó beázásnak, még a zöldnél. Ha már kizárni nem tudtam a vizet, akkor menjebb tovább. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Jó hát télre úgyis megy garageba, így hagyni meg suxx lenne mert akkor meg esőben alulról ázna be... Tavasszal lekenegetem a kédereket gumiápolóval hátha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 :nyálcsorgás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 A híres Jagermaister sorozat egyik tagja. Nagyon tetszik és amit itthon árulnak mintha ennek a klónja lenne csak nagyon drága. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 A híres Jagermaister sorozat egyik tagja. Nagyon tetszik és amit itthon árulnak mintha ennek a klónja lenne csak nagyon drága. :blink: Hát drága az relativ.. Új szuzukinál olcsóbb és nem kérdés melyik kéne inkább :unsure: Bizti nem atta még L a srác? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Szerintem nem. A drága az azt jelenti, hogy nincs fölös 1,5 de még 1 misi sem. Tudom megérné mert benne van az a pénz bőven. De ha lesz egyszer akkor biztos elköltöm valami játékra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Há nem rontana rajtad végre lenne egy jó autód :unsure: Avatart cseréld mááá le olyan régen van fent ez a mocsoknagy bömijel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 NEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 NEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Valakinek esetleg? Kár lenne érte ha rossz kezekbe kerülne: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Valakinek esetleg? Kár lenne érte ha rossz kezekbe kerülne: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Már ki lett vesézve asszem a Kadett topicban, nincs alja, ha jól hallottam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ahogy Tom mongya :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Sikerült végre eltenni téli álomra a GTE-t. Opeltomi tanácsa alapján agyig tankoltam benzinnel, kiszedtem az akksit, sőt a fehér indexeket is kioperáltuk Racceval aki még a vérét is áldozta ennél a műveletnél.. Tavasszal aztán majd látjuk mire lesz keret, mit tudunk tenni hogy ne nagypapás legyen a gépsárkány :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Előhoztuk még tegnap. Most mostam le. Király volt hogy másodikra indult. 4 hónap után :rolleyes: http://img1.tar.hu/albert81/img/29606437.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts