J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem most 260Km és még 3/4-re most állt be a mutató. Tesztelgettem már,hogy mennyire pontos a mutató,érdekes módon fél jelzésig nicns gond.Utána elég pontatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem most 260Km és még 3/4-re most állt be a mutató. Tesztelgettem már,hogy mennyire pontos a mutató,érdekes módon fél jelzésig nicns gond.Utána elég pontatlan. Nálam megvan, hogy melyik osztásnál kb. mennyinek kell lennie, hogy a "normális" fogyasztást hozza. Első osztás 180-210km körül, fele 350km körül, alsó 450-500km és innen még van 150km hátra. :) Igazából, hogy mennyire pontos engem nem is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Igazából, hogy mennyire pontos engem nem is érdekel. Annyira engem sem,az a lényeg,hogy első sárga lámpa villanásig kb 800-at eltudok vele menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 nekem szerintem nicns benne ez a sárga pilács, mert volt oylan, hogy egész nap ugy furikáztam, hogy már feküdt induláskor is a mutató, és ide oda kellett menni, de se kitankolni, se villogni nem villogott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 nekem is 1/4 alatt szokott ilyet csinálni lehet, csak meg kéne nézni az úszót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Annyira engem sem,az a lényeg,hogy első sárga lámpa villanásig kb 800-at eltudok vele menni. 800km? Nemrég meg valaki 1000-et írt... Hmm,és nekem nem kellett dízel semmi pénzért :) De ez van,egyszerűen nem bírom elviselni a dízelek hangját. (Tudom,zenét hangosra... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Jóvanna. Lesz ez még (jóval) kevesebb is egyszer. :) Mitől várod ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 800km? Nemrég meg valaki 1000-et írt... Hmm,és nekem nem kellett dízel semmi pénzért :) De ez van,egyszerűen nem bírom elviselni a dízelek hangját. (Tudom,zenét hangosra... :) ) Én is így vagyok vele mióta egyszer 1 hétig hajtottam egy dízel Fiatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Én is így vagyok vele mióta egyszer 1 hétig hajtottam egy dízel Fiatot. Az mondjuk valóban el tudja venni a kedvét az embernek a dieselektől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 nekem szerintem nicns benne ez a sárga pilács, mert volt oylan, hogy egész nap ugy furikáztam, hogy már feküdt induláskor is a mutató, és ide oda kellett menni, de se kitankolni, se villogni nem villogott. Az összeesküvés-elméletem szerint a Classicokból ezt is kispórolták, mert az elmúlt másfél esztendőben nekem sem volt hajlandó (egyszer sem) felvillanni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 800km? Nemrég meg valaki 1000-et írt... Hmm,és nekem nem kellett dízel semmi pénzért :) De ez van,egyszerűen nem bírom elviselni a dízelek hangját. (Tudom,zenét hangosra... :) ) 800 városban full,de városon kivül tényleg 1000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 800 városban full,de városon kivül tényleg 1000. Ne érts félre,én nem vontam kétségbe az 1000-et :) .Csak örülnék,ha én is elmehetnék ennyit egy tank benzinnel :) (a megoldás egy nagyobb tank,mi? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Az összeesküvés-elméletem szerint a Classicokból ezt is kispórolták, mert az elmúlt másfél esztendőben nekem sem volt hajlandó (egyszer sem) felvillanni. Az enyimben világít a sárga ,ha kevés a benzin! Amúgy mióta megvettem(feb 9.)mondjuk jórészt inkább országúti menet volt vele,Pestről haza(230km), Debrecen(oda-vissza 110 km)rokonlátogatás vidéken és csak kevés városi menet én úgy számoltam, hogy így kb.6,5-7 liter körül volt a fogyi .(1,6 16 V) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Az összeesküvés-elméletem szerint a Classicokból ezt is kispórolták, mert az elmúlt másfél esztendőben nekem sem volt hajlandó (egyszer sem) felvillanni. ez jo "összesküvés elmélet" nekem két éve nem hajlandó villanni. bezzeg abba a puritán kijelzőjű Se kombiba volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 ez jo "összesküdés elmélet" nekem két éve nem hajlandó villanni. bezzeg abba a puritán kijelzőjű Se kombiba volt. Ha jól tudom a fordszámmérősökben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ha jól tudom a fordszámmérősökben van. Jah, a régi műszeregységben nekem se volt. Bezzeg a mostaniban is csak pár mp-ig, mikor ráadom a gyujtást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 calssicba van egyáltalán 1,4 eshez fordszámos óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 calssicba van egyáltalán 1,4 eshez fordszámos óra? ??? Nem tom. A nem classicba se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 ja hogy 1,4eshez sose volt fordulatszámmérő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 ja hogy 1,4eshez sose volt fordulatszámmérő :) Talán SE-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 abba bitti mert a kombi is régi és se és abba is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Mitől várod ezt? Üzleti titkokat fecsegjek ki? :) Természetesen súlycsökkentés, légellenálláscsökkentés, hatásfoknövelés (motorra értve), használathoz igazítás, öregedés (jobblábsúlycsökkentés :) ). Kb. Gondolom mostmár sokkal beljebb vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Az enyimben világít a sárga ,ha kevés a benzin! Igen, de az 16 szelepes 1,6-os, gondolom, fordulatszámmérő is van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Igen, de az 16 szelepes 1,6-os, gondolom, fordulatszámmérő is van benne. De van ám! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Én nyáron átlagban hosszabb távon (min.30km-200km) 5,6 liter stabil átlagfogyasztással autózom! Az autó egy Astra F Classic 1.4 NZ. Télen is kijövök 5,8-ból vagy legfeljebb 6,2-6,3 rövidebb távon esetleg hegyes-dombos utakon. A fővárostól messze lakom, ezért enyi az eredmény. Sokat használom a motorféket (nem idióta módjára pl. 70-nél 2-es...), nem állok a gázon, de azért próbálom lendületből tenni a haladást, ezzel a kocsival máshogy nem is megy, csak lendületből. 60LE és 103Nm elég szerény egy ekkora kasztniban, de legalább nem fogyaszt. Bár volt olyan időszakom, hogy nem néztem mit eszik, csak nyomtam,mint a süket, na akkor 7-8 liter átlagban. Summa summárom, ha az emberek felérnék ésszel azt, hogy megfontoltan közlekedjenek, legalább +10-15 évig kitartana a kőolajvagyonunk, és sok kellemes utat tehetnénk meg ebből kedvenc Opelunkkal vagy mással! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts