opelastras Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Most kaptam a hírt, hogy újra megengedik a nagyhatalmúak, hogy mezei regisztráltként beleláthassak, sőt belepofázzak a FÓRUMBA. Szóval akkor próbaképpen leírom ide az idei havi átlagos fogyasztásaimat. Január...8,47l/100 km....1011km Február...8,34................1470 Március...7,93.................1220 Április....7,82..................1939 Május....7,38..................1674 Én meg vagyok elégedve vele. :rolleyes: Miből fakad a folyamatos csökkenés? Az időjárás vagy a vezetési stílus változásából? ;) Vagy a benzinár növekedése és az új adóterhek kényszerítenek erre? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 nekem 7-et eszik vegyesben.(Ha a szemét kinyomom akkor is) volt hogy megjártam Érd-Debrecen-Érd utvonalat 33,5-ből, a 4-esen. sok visszaváltás padlógáz(előzések). És annyi ment bele mert mikor kiálltam akkor állt meg a kocsi. A robeszból szivtam le 1l benyát hogy a kutig kibirja és ott ment rá 32,5. Bár az elő gyujtásom nem az igazi mert fülre állitottam. Nem eszik, megy mint állat, báz zöldkártya levelezős volt, mert terhelve magyas volt a CO-m alapjáraton meg szinte 0. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 JA C16NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Miből fakad a folyamatos csökkenés? Az időjárás vagy a vezetési stílus változásából? <_< Vagy a benzinár növekedése és az új adóterhek kényszerítenek erre? :rolleyes: Semmiféle kényszerítő körülmény nincs, a stílusom évtizedek óta változatlan ( lakott területen óvatosan, max 60, országúton sportosan de nem agresszívan, max 140 előzéskor, autópálya ritkán.) ebből adódóan csak az időjárás és az adott hónap forgalmi viszonyai szabályozzák a fogyasztásomat. Például ha egy 400 km-es kirándulás van az adott hónapban az leviszi az átlagot, ha többször is be kell mennem a Nagy Faluba ügyet intéznem az felviszi az átlagot. Szóval azt hiszem leginkább az időjárás melegedése csökkenti a fogyasztást. Ezt egyébként a BC-n is látom közvetlenül amikor indulok otthonról reggel és figyelem a pillanatnyi fogyasztást. Télen 10 km kell, hogy 5.-ben 90-nél beálljon az elfogadható 5,8 és nyáron ennek elég a fele távolság is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nekem a korábbi parádés fogyasztásom oda van :rolleyes: Valószínűnek tartom hogy a katilázátor el van tömődve korommal na meg az egész rendszer. 6.5-7L és dizel wazzzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 760km - ~36l Kannából mérve,full teli volt(láttam a betöltőcsonkban már a cuccot)és most is addig nyomtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 760km - ~36l Kannából mérve,full teli volt(káttam a betöltőcsonkban már a cuccot)és most is addig nyomtam. permban, headshot, /kban, disable user ez felháborítóan pofátlan érték :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 ez felháborítóan pofátlan érték ;) És még kannából is méri! :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 És még kannából is méri! :rolleyes: <_< :D Bizonyára "Tekszaszi" hordós, a "Juing" társaságtól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Bizonyára "Tekszaszi" hordós, a "Juing" társaságtól. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 :rolleyes::D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 hát ez a kijelző nekem is érdekes <_< tankoltam ma 20 litert és igy a 25ös jelzés alá kúszott be a mutató monjuk eleve többet kellett volna mutatni kicsivel de mindegy :rolleyes: a fura az hogy 40km után már féluton állt az első vonal és a 25 között aztán ujabb 30km után meg már azon ült aztán 80km után még épp lement alá ;) szoval furcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 hát ez a kijelző nekem is érdekes <_< tankoltam ma 20 litert és igy a 25ös jelzés alá kúszott be a mutató monjuk eleve többet kellett volna mutatni kicsivel de mindegy :rolleyes: a fura az hogy 40km után már féluton állt az első vonal és a 25 között aztán ujabb 30km után meg már azon ült aztán 80km után még épp lement alá ;) szoval furcsa Én ezt azzal magyarázom,amit Futó mester mondott: a tank alakja nem éppen ideális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 én meg azzal cáfolom hogy valaki teletankolás után is panaszkodott erre a szakaszos fogyásra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Két dolog: 1. A tank alakja nem kocka, így különböző szinteken különböző gyorsasággal csökken a szintadó jelzése. 2. A műszer egy egyszerű és buta bimetálos szisztéma, ami a környezeti hőmérsékletre is érzékeny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 szóval csak nagyábol jelzi mikor mennyi a cucc:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nos igen. Ilyen téren a Trabantnak van a legpontosabb üzemanyag szintmérője. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nos igen. Ilyen téren a Trabantnak van a legpontosabb üzemanyag szintmérője. <_< 10pontos válasz :rolleyes: Az üzemanyag szintjelző csak hozzávetőlegesen tájékoztató jellegű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 nem terveznek valami ujitást ebbena témában??:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 nem terveznek valami ujitást ebbena témában??:rolleyes: Ez csak egy tájékoztató jellegű műszer. A nagyon pontos mérés a jelenlegi rendszerhez képest nagyságrendileg nagyobb költségráfordítással járna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ez csak egy tájékoztató jellegű műszer. A nagyon pontos mérés a jelenlegi rendszerhez képest nagyságrendileg nagyobb költségráfordítással járna. Tervezni kéne egy belógatós pálcát opelhez,olyat mint amivel a trabi mér! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Főnököm pályaautójában ez úgy van megoldva, hogy két darab nagyon pontos kapacitív elven működő szintmérő van a tankban, ami az AIM komputerre csatlakozik. A komputerben nagyon pontos görbe vehető fel a tényleges szint - szintjeladó értéke tekintetében. ;) Így ha rendesen be van állítva, mindig pontosan mér :rolleyes: Viszont ehhez tartozik egy 30 millás autó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Viszont ehhez tartozik egy 30 millás autó. <_< Apróság!Vedd úgy,hogy az van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Apróság!Vedd úgy,hogy az van! :rolleyes: Tudom, megtanulhatnék igazán már nagyban gondolkodni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 csak 30 milla:O de gondolom meg lehetne azt olcsobban is oldani ha nem is decire pontosan de legalbb literre:D nyomás érzékelő vagy valami olyan ami független attol hogy áll az auto meg stb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts