J0hnny Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Azért ilyen kis mennyiségü tankolásnál nagy lehet a hibaszázalék. Minimum 45-48 literrel kellene számolgatni. Csurig tankoltam,tehát láttam az üa szintet a betöltőcsőben! Aztán mentem kb 200Km-t és megcsináltam ugyanezt!Szerintem ez aránylag pontos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Végre sikerült: 6,91 Ha nem tolnám szinte minden gyorsításnál 5-6000-ig, akkor biztosan menne lejjebb is. Bár most több volt a hosszútáv, mint általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 680/47,4= 6,97 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 626km - 40.6L -> 6.48l/100km. Kicsit több, mint szokott, de ezt betudom a hidegnek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 némi járatással reggel,hogy melegedjen... Azt olvastam valahol nemrég, hogy jobb inkább elindulni óvatosan, mivel akkor hamarabb melegszik, s mivel tulajdonképpen attól kopik a motor, hogy hidegen jár (ami miatt nem optimális a kenés) ezért ha alapjáraton járatod akkor tovább működteted hidegen. Aztán lehet, hogy ennek így nem túl sok értelme van, mivel tulajdonképpen ha mész vele akkor ugyan rövidebb ideig lesz hideg, de nagyobb fordulaton használod tehát a dugattyú végülis kb. hasonló mérékű mozgást végez a hidegben. A kezelési könyv egyébként azt hiszem azt javasolja, hogy nagy hidegben járasd fél percig, egyébként viszont lehet indulni rögtön, persze nyilván óvatosan. Erről egyébként érdekelne a véleményetek, bár talán a motor topicban lenne a helye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Addig mindenképpen érdemes alapjáraton járatni, amíg az olaj el nem éri a viszkozítását. Ez a régi olajoknál elég sokáig tartott, a mai jó minőségű olajoknál azonban elég hamar megtörténik. Nekem a metabonddal ilyen 0-10 fok közötti időben elég fél-1perc (elég jól meg tudom határozni, mivel a hidrotőkék már eléggé kopottak, azokon lehet hallani, ha már kap megfelelő olajnyomást). Utána már el lehet indulni, de azt figyelembe kell venni, hogy az olaj a viszkozítását 75 fokos állapot után kell elérje, és az illesztések is lazábbak a motorban a hőtágulás előtt. Tehát óvatosban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Köszi a leírást! Metabond van ugye nálam is, úgyhogy akkor ehhez tudom is tartani magam :unsure: Na de hogy ne csak off legyek: Fogyi most legutóbb 7.03, amiben az országúti részek nagyrészt 3 személlyel voltak és volt benne jócskán dugó is - szerintem egész jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Reggel induláskor én is szoktam kicsit járatni, hogy melegedjen. Ha tovább nem is, de addig mindenképp amíg az előlapot felrakom, telefont helyreteszem, bekapcsolom az övet stb... ez kb fél és 3 perc között változik attól függően, hogy kell-e kívülről is takarítani. Mire elérünk a gyerekkel a suliig 3.ik fölé nem is kell váltanom, és szinte alapjáraton megyek addig. Suli előtt laáll és gyereket bekísér, majd ki a kocsihoz. Ilyenkor az a tapasztalat, hogy amíg áll a parkolóban addig a hőmérséklet egyenletesebben átjárja a motort (megváltozik a kivül hideg, belül meleg vas aránya) , és rövidebb úton lesz üzemmeleg, mintha simán a melóhelyig mennék otthonról. Azon még nem gondolkodtam, hogy mindez a fogyit mennyire befolyásolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 655/45,79= 6,99 De vissza lett rakva a nyári, így már nehezen lesz 7 alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 418 km egy teli tankkal....ebből 260 km autópálya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 418 km egy teli tankkal....ebből 260 km autópálya 52 literes tank? :unsure: :huh: bár akkor inkább síró szmájli kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 418 km egy teli tankkal....ebből 260 km autópálya Jézusom!Nekem ennek a pont a fele a full város télen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Jézusom!Nekem ennek a pont a fele a full város télen! :unsure: ez alig több pár decivel mint 10 lityi....ez most nem is annyira vészes :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 ez alig több pár decivel mint 10 lityi....ez most nem is annyira vészes :unsure: 12,4. :huh: Ahhoz képest hogy fele autópálya volt, nem kevés, feltéve hogy nem 200-al mentél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Cali 10 normál, tolós 15. :unsure: Phase 3-mal normálban szeritnem csökkeni fog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 12,4. :unsure: Ahhoz képest hogy fele autópálya volt, nem kevés, feltéve hogy nem 200-al mentél. :huh: azért nem számoltam ki pontosan, mert lent van a kocsiban a blokk....de a bc vmi 10.6-9 körüli mutatott és eddig elég pontosan számolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Cali 10 normál, tolós 15. :unsure: Phase 3-mal normálban szeritnem csökkeni fog. :huh: Nem lenne elég a Phase 2? :lol: Talán tartósabb lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Nem lenne elég a Phase 2? :huh: Talán tartósabb lenne! Alacsonyabb nyomáson elvileg tartósabb... Elvileg... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Shell 95-622km/41.02L=6.59l/100km.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Euroringestül 7,5. Kezd zavarni ez a nagy fogyi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Csak hogy mégjobban zavarjon. Nekem 11.9 :blush: Nem tom mért, de elég sokat csipeget a kis drága...lehet a rövid távok miatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Csak hogy mégjobban zavarjon. Nekem 11.9 :blush: Nem tom mért, de elég sokat csipeget a kis drága...lehet a rövid távok miatt.. Pont a fele az enyém ennek! :D Bár lóerőben is a fele vagyok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Shell '95-629km/41.1l=6.53 l/100km..... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hogy ti milyen számokat irogattok ide. ;) Ezekről én nem is álmodozok. Amig astrám volt, X16XEL caravan, nem evett 7.5 nél többet. Hosszutávon 6.5. Na ezek a számok nekem már történelem. Azért ilyenkor picit irigykedek ám. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 bocs, hogy beleugatok, de még mindig én vagyok a csúcstartó: 18l / 100km ;) mert nekem fontos, hogy a sejkek jól éljenel... :blush: Dubaiban díszpolgál leszek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts