leslie Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 ÁLMODIK A NYOMOR! 200 km 22 l, sírhatnékom támadt! Napi 3-4 km, az kb 2x 2km. Miért nem sétálsz? Nekem eszembe nem jutna 2km-ert kocsival megtenni, 10-15 perc séta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 ÁLMODIK A NYOMOR! 200 km 22 l, sírhatnékom támadt! Ha ez napi 2-3 km és csak varos, akkor azért rossznak sem mondható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Ha ez napi 2-3 km és csak varos, akkor azért rossznak sem mondható. Hát jah modasz valamit ;) Be se melegszik a motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Napi 3-4 km, az kb 2x 2km. Miért nem sétálsz? Nekem eszembe nem jutna 2km-ert kocsival megtenni, 10-15 perc séta. Én is valami alternatív megoldáson gondolkodnék, amikor például az időjárás is vagy egyéb körülmények megengedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Pl. tökjó lenne ha hibrid lenne az Astra :) Hétfőn pl. kb. 25 perc alatt tettem meg 2 kilométert a Kőbányai úton, akkor üdvös lett volna benyomni, hogy csak elektronikus hajtást kérek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Napi 3-4 km, az kb 2x 2km. Miért nem sétálsz? Nekem eszembe nem jutna 2km-ert kocsival megtenni, 10-15 perc séta. Mert kell a munkámhoz az autó. Ebben az időszakban nem kellet sehova sem mennem. Hasonló körülmények között sem fogyasztott még enyit. Igazából 9 felett csak idén jártam. Akkor meg a fals levegő miatt. (Gondolom én) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor most térjünk vissza srácok az eredeti témához. A sétáról, már eleget tudunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor most térjünk vissza srácok az eredeti témához. A sétáról, már eleget tudunk. :) Szóval sok az a 11 liter (FOGYASZTÁS). Még ha 2 km is az egyben levezett táv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ha beüt a jóidő, akkor is nézd meg a fogyit, a hideg nekem is csinált 11 körüli fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 350km 26,2Liter benya 7,4L :) Tettem most bele spurit remélem még csökken egy kicsit.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Na, most, hogy melegebb van, meg mentem több hosszútávot, kezd alakulni a fogyasztás :) 440km van benne az utolsó tankolás óta (46.3L), és még a legalsó (12.5L?) jelzés felett van a mutató. Így talán 600km is belemegy, de már 550nek is örülnék, ami még mindig kevés, ill. sok fogyasztás, de a rövidtávok most is megvannak. Na majd meglátjuk mi lesz a következő tankolásnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Na bakker 8.2l 100-ra , ezt csinálja utánnam valaki :) Kár hogy itt nem lehet anyázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Na bakker 8.2l 100-ra , ezt csinálja utánnam valaki :) Kár hogy itt nem lehet anyázni. Jelentem: nekem is pontosan ennyi a két legutóbbi teli tankos átlagom! Én örülök neki! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Jelentem: nekem is pontosan ennyi a két legutóbbi teli tankos átlagom! Én örülök neki! ;) :D ;) 2.0 nál én is örvendeznék. De most :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én stabilan tartom a 6.8-at! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szóval sok az a 11 liter (FOGYASZTÁS). Még ha 2 km is az egyben levezett táv. Most meg voltam Bp-n. Csak város, órákig sorbanállás. Jelentősen kevesebb lesz.Előző 200km-nél az 1/2 és 3/4 között volt a mutató, most meg 190 km után 3/4 felett van még.Különbség: másodszor nem hideg motorral jártam. Pedig mindkettő város. Érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Most meg voltam Bp-n. Csak város, órákig sorbanállás. Jelentősen kevesebb lesz.Előző 200km-nél az 1/2 és 3/4 között volt a mutató, most meg 190 km után 3/4 felett van még.Különbség: másodszor nem hideg motorral jártam. Pedig mindkettő város. Érdekes... Én szóltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hogy is van ez? Ha nem mozdul a benzin szint mutató a pöcökről, akkor van benne 4-5L? Vmi ilyet olvastam, de jó lenne tutira menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hogy is van ez? Ha nem mozdul a benzin szint mutató a pöcökről, akkor van benne 4-5L? Vmi ilyet olvastam, de jó lenne tutira menni. :) Nekem az a tapasztalatom, hogy főképpen hidegben igaz. Én mentem kifeküdt mutatóval kétszer is még kb. 20-30 kilométert, és mikor ezután teletank, akkor 49 litret tudtam belegyurni. De a felelösséget nem vállalom, ha ott maradsz a forgalom közepében. ;) Legalább egy flakon benzint vigyél magaddal... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hogy is van ez? Ha nem mozdul a benzin szint mutató a pöcökről, akkor van benne 4-5L? Vmi ilyet olvastam, de jó lenne tutira menni. :) Amikor leér begurulsz egy benzinkútra és telenyomod. Amennyi híján 50 annyi maradt benne. Azért célszerű 1-2 liter biztonsági tartalékot számítani hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Van egy 5L-es kannácska a puttonyban. :) Most van benne 640km, és most van a piros alján. Asszem még hazamegyek vele, az ~22km, és tankolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hogy is van ez? Ha nem mozdul a benzin szint mutató a pöcökről, akkor van benne 4-5L? Vmi ilyet olvastam, de jó lenne tutira menni. ;) Nehogy úgy járj vele, mint én: mikor vettem a kocsit, a kereskedésből elindulva néztem, hogy a mutató a piros rész tetejénél van, mondom ezzel akár még haza is érek (~40km), erre 2 kereszteződéssel odébb megállt a kocsi ;) Nagy nehezen lefordultam vele jobbra egy mellékutcába. El kellett gyalogolnom egy benyakútig, kérni kannában benzint, vissza a kocsihoz, aztán a benzinkúthoz érve tankolni bele. Azóta nem hiszek a műszernek, sosem várom meg, hogy a pirosig leérjen a mutató, bár most az új műszerfallal még nem tettem próbát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Én szóltam... :) Még ez sem az igazi. De már jobb. Szal 198 km 18 liter. Kb. 9 liter fogyi.Elején nagyon kormos volt a kipufogó vége is. Bele raktam Winn's injectortisztítót.Jobban is ment tőle. Közben vettem Spurit 1960-ért. Következő tantól azt fogom használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Van egy 5L-es kannácska a puttonyban. :) Most van benne 640km, és most van a piros alján. Asszem még hazamegyek vele, az ~22km, és tankolok. Arról nem is beszélve ha szárazrafut az AC akár tönkre is mehet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 No és ugye egy meredek emelkedő is bekavarhat ilyenkor - szóval szerintem sem jó ötlet így játszadozni az AC-val - nekem eddig a max. 45.5 liter volt amit tankoltam, de általában jóval előtte tankolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts