ujjzol Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Meg kell nyomi az UNDO gombot. :) ;) Az meg azért nem lenne jó, mert akkor meg nem ment és fűstölt is, kéken. Sz'al gondolom a fogyi akkor sem volt v.mi csúcs, sőtt ;) De úgyis akarom oda vinni majd' kompresszió, meg csúcsok mérésére, akkor szólok nekik, h nem teljesen jó ez még. Üdv. ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 437km és belefért 44,4 l benya ennek nagyrésze pálya Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 437km és belefért 44,4 l benya ennek nagyrésze pálya Vasárnap 413km-re tankoltam 30.8Lityót, ez 7.45-ös fogyi. Ami érdekes, h ebből 200km pálya, 120-130km sebességgel (Gabi féle BC szerint), 100km főút, 90-100 között, és 100km város. Gyanítom pályán elég sokat eszik 3000-3300-as fordulaton. Legközelebb csak főúton megyek, hátha lemegy 7 alá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Nekem Vípower és Felétől protec-el ismét 7,6 ra jöttem ki ;) Pedig azt hittem a jobb idővel kicsit lejebb megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 630-ra 43.7 ment. Az 6.9x ha jól számoltam. Kb. féltanknál jártam amikor Gabi-féle műszer még 6,1-et jelzett addigi átlagra, utána városban felment 6.8-ra (sok dugó :) ) , és onnan már nem is akart visszább menni. Igaz a végén meg sok rövidtáv volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Létezik az hogy egy 1,6SI 5,5-6,5 között egyen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Létezik az hogy egy 1,6SI 5,5-6,5 között egyen? :) Persze hogy lehet, de egy átlagos 1.6si átlagos használatánál nem valószínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Persze hogy lehet, de egy átlagos 1.6si átlagos használatánál nem valószínű. Azért csodálkozok mert nekem átlagos van és átlagos használat és 7,6-ot eszik :) Sógorom egyik ismerősinek is 1,6SI-je van és azt mondta 6,7 felé még télen se megy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azért csodálkozok mert nekem átlagos van és átlagos használat és 7,6-ot eszik :) Sógorom egyik ismerősinek is 1,6SI-je van és azt mondta 6,7 felé még télen se megy ;) Úgy értettem, hogy a motor mellett rengeteg paramétere van az autónak ami befolyásolja a fogyasztást, nembeszélve a használat módjáról, és az egyes motorok közti különbségekről. Pl: a caravan nehezebb 30-50 kilóval (úgytudom), ennélfogva többet is eszik, mint az 5 ajtós, főleg rövidtávoknál. De lehetne még nagyon sok különbséget hozni más autókhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sógorom egyik ismerősinek is 1,6SI-je van és azt mondta 6,7 felé még télen se megy :) Én is szeretem dícsérni az autómat... szóval szerintem az övé is eszik többet is, csak nem valja be. Tőlem is ha kérdik, mindig azt mondom, hogy 7 alatt, pedig bevallom, de csak neked, egyszer 8 felett is mértem. De soha nem vallanám be, mikor kocsiösszehasonlításról lenne szó... hiába, emberi gyarlóság. De ha meg akarod nyugtatni magad, a hétvégén ültesd be az asszonykádat az autóba, és menjetek el egyet kirándulni, lehetőleg az ország másik felébe, de legalább két-háromszáz kilométert tegyetek meg oda-vissza. Mond azt neki, hogy ez jutalom... nem kell bevallani, hogy ez tulajdonképpen fogyimérés ;) . Ja, ne menjetek nagyvárosba és ne autópályán száguldozzatok. Pl. meg lehet nézni milyen a Balaton magas vízállásnál ;) . Teletank elinduláskor, teletank érkezéskor és GARANTÁLOM, hogy 5.x lesz a fogyi... megnyugodtál, na meg lett egy szép hétvégétek is. Megfontolandó!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Főút, 90-et betartva, nem pattogva. Akkor ehet 6 körül, vagy alatta. De ha van benne pálya, vagy város, akkor felejtő a 7 alatt is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Írtam már egyszer,hogy sokáig Szlovákiában tankoltam,és mindíg mértem a fogyit.Tartósan 6.3-at evett! ;) Én 20km-ről járok melózni,egyharmad város ,kétharmad országút.Országúton 90-100-as tempó,városban sem vigéckedtem.Jó egy éve már nem éri meg kint tankolni,azóta Shell 95-össel járok,a fogyim nem megy 6.8 -alá.A vezetési stílusom nem változott,tehát a magyar benyából többet eszik! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 (edited) Főút, 90-et betartva, nem pattogva. Akkor ehet 6 körül, vagy alatta. De ha van benne pálya, vagy város, akkor felejtő a 7 alatt is. ;) Főút, 90-et betartva, nem pattogva. Akkor ehet 8 körül, vagy alatta. De ha van benne pálya, vagy város, akkor felejtő a 9 alatt is. ;) ;) :) Ja, színtiszta Jet 95-ös!!! MOL -3Ft/l Módosítva Március13, 2006 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Legutóbbi fogyim... 560 km --> 42 Liter benya ==>> 7,5 L / 100 Km ;) Ebben volt egy pesti út, a maga 460 km-ével (oda-vissza), azt elvileg 6,2-vel jártam( BC ). 100 km város ennyit dobott felfelé... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Én is szeretem dícsérni az autómat... szóval szerintem az övé is eszik többet is, csak nem valja be. Tőlem is ha kérdik, mindig azt mondom, hogy 7 alatt, pedig bevallom, de csak neked, egyszer 8 felett is mértem. De soha nem vallanám be, mikor kocsiösszehasonlításról lenne szó... hiába, emberi gyarlóság. De ha meg akarod nyugtatni magad, a hétvégén ültesd be az asszonykádat az autóba, és menjetek el egyet kirándulni, lehetőleg az ország másik felébe, de legalább két-háromszáz kilométert tegyetek meg oda-vissza. Mond azt neki, hogy ez jutalom... nem kell bevallani, hogy ez tulajdonképpen fogyimérés ;) . Ja, ne menjetek nagyvárosba és ne autópályán száguldozzatok. Pl. meg lehet nézni milyen a Balaton magas vízállásnál ;) . Teletank elinduláskor, teletank érkezéskor és GARANTÁLOM, hogy 5.x lesz a fogyi... megnyugodtál, na meg lett egy szép hétvégétek is. Megfontolandó!!!!!! Én majdnem csak hosszútávra használom ;) Annyi város van benne ami útba esik. Egy szülőlátogatás 230km oda vissza 2 hetente megjárom és idáig 7,6 volt a fogyi így.Akkor mi lenne ha városba használnám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 .Jó egy éve már nem éri meg kint tankolni, Neked akkor Győrből már nem éri meg. Én ha Komáromban járok akkor mindíg átmegyek van egy REAL kút a város szélén ott lehet forinttal is fizetni és jól váltanak (6.4). Így legutóbb 248Ft-ért tankoltam és tényleg jobban megy töle a kocsi mint a magyar benyától. Az árkülönbözet már tényleg nem olyan nagy de minősége jobb. Ha a valutaváltóban venném a koronát (7.1) még talán drágább is lenne kint de így még megéri :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Én majdnem csak hosszútávra használom ;) Annyi város van benne ami útba esik. Egy szülőlátogatás 230km oda vissza 2 hetente megjárom és idáig 7,6 volt a fogyi így.Akkor mi lenne ha városba használnám :) Városban 9L tök normális fogyi egy 1.6-os benyás géptől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Városban 9L tök normális fogyi egy 1.6-os benyás géptől. Na jó de akikkel beszéltem és a Népitéleten is 7 lityis átlagokat olvastam.Ha használnám városba akkor nekem igencsak 8 felett lenne az átlag ;) Látod powerupnak is 6,8 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Na jó de akikkel beszéltem és a Népitéleten is 7 lityis átlagokat olvastam.Ha használnám városba akkor nekem igencsak 8 felett lenne az átlag ;) Látod powerupnak is 6,8 :) Ha az vígasztal, nekem a gép eddig full városban bőven benyalta a 8,5-9-et... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Na jó de akikkel beszéltem és a Népitéleten is 7 lityis átlagokat olvastam.Ha használnám városba akkor nekem igencsak 8 felett lenne az átlag Nyugi az enyém is ennyit eszik, városban 8 körül nyáron, most hidegben van amikor 10-et is, országúton pedig a 6-hoz közelít, meg pályán 120-130-as tempónál is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Na jó de akikkel beszéltem és a Népitéleten is 7 lityis átlagokat olvastam.Ha használnám városba akkor nekem igencsak 8 felett lenne az átlag ;) Látod powerupnak is 6,8 :) Leírhatom én is, h 5.5-öt fogyaszt, de attól még nem fog annyit enni. ;) Városban 7 litert egy dízel gép eszik. Vagy egy 1.3-as Suzuki, mert az 780kg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Leírhatom én is, h 5.5-öt fogyaszt, de attól még nem fog annyit enni. :) Városban 7 litert egy dízel gép eszik. Vagy egy 1.3-as Suzuki, mert az 780kg. ;) Az tény, hogy az enyém fogyasztott 5.3 -at. Dokumentálni is tudom: bizonyíték Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Az tény, hogy az enyém fogyasztott 5.3 -at. Dokumentálni is tudom: bizonyíték Akkor 6,79 az átlagod ami nekem 7,6.Mert én teletanktól ürestankig mérem és megint teletank.Nem nézek rövidtávokat.Hanem nagy átlagot ;) Spurit dobok majd én is bele.De ezt még kikocsikázom ami most benne van sima Shell euro95,hogy legyen nagyából viszonyítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Akkor 6,79 az átlagod ami nekem 7,6.Mert én teletanktól ürestankig mérem és megint teletank.Nem nézek rövidtávokat.Hanem nagy átlagot :) most komolyan 10-15 éves, erősen igénybe vett mechanikai szerkezeteket, meg ilyenolyna állapotban lévő kábeleket jeladókat és két különféle embert (vezetési stilus, suly stb) próbálsz meg összehasonlítani?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 most komolyan 10-15 éves, erősen igénybe vett mechanikai szerkezeteket, meg ilyenolyna állapotban lévő kábeleket jeladókat és két különféle embert (vezetési stilus, suly stb) próbálsz meg összehasonlítani?? ;) Nem hasonlítottam mivel ha minden ugyanolyan állapotba lenne és ugyan az a vezetési stilus lenne akkor se lehet egy 1,4 és egy 1,6-ost összehasonlítani.Csak konstatáltam magamban,hogy akkor nem biztos hogy kell panaszkodnom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts