conquistador Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 1500 f/p 1.2XE 90 1.4XE 108 1.6XE 122 1.6NZ?(85LE) 118 1,4NZ ???de max nyom.2800-nál 102Nm Szia npasi! Bocsi, hogy javítok, de az 1.4 NZ-s 2600 f/p- 103-at tud és ez jelentős különbség! :rolleyes: Szép Napot Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dattila Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 MOST TANKOLTAM. ELÉGEDETT VAGYOK A FOGYASZTÁSSAL ! : NAPI 19 KM A MELÓHELYIG , UTÁNA HAZAFELE UGYANEZ A TÁV 1997-es ASTRA F CAR. X16SZR 7.33 LITER/100KM Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 MOST TANKOLTAM. ELÉGEDETT VAGYOK A FOGYASZTÁSSAL ! : NAPI 19 KM A MELÓHELYIG , UTÁNA HAZAFELE UGYANEZ A TÁV 1997-es ASTRA F CAR. X16SZR 7.33 LITER/100KM Ez valóban nem rossz fogyasztás :rolleyes: De legközelebb légyszi ne kiabálj (kisebtűkkel plz.) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 MOST TANKOLTAM. ELÉGEDETT VAGYOK A FOGYASZTÁSSAL ! : NAPI 19 KM A MELÓHELYIG , UTÁNA HAZAFELE UGYANEZ A TÁV 1997-es ASTRA F CAR. X16SZR 7.33 LITER/100KM Az nem rossz milyen benzin? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Az nem rossz milyen benzin? :rolleyes: Nekem azért rossz a szájízem mikor 7 felett fogyaszt... mint pl. legutóbb is....na de "cserébe" nem is megy hiába nyomom a szemét - c14nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Most tankoltam 438 km 43,8 Liter!!!!! Kéne valamit tennem! Gond van a motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Most tankoltam 438 km 43,8 Liter!!!!! Kéne valamit tennem! Gond van a motorral. Eddig mennyi volt? Volt-e változás az utolsó tankolásod óta a szokásos útvonalhoz képest (több város, hegyvidék, stb) ha igen, akkor nem kell egyből ráugrani a motorra. Ha ez régóta és folyamatosan növekszik, akkor nem árt egy kis motordiagnosztika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Most tankoltam 438 km 43,8 Liter!!!!! Kéne valamit tennem! Gond van a motorral. Csak városban, télen, egy 10 éves mocitól ez gyári adat. Viccen kívül. X14XE GYÁRI (azaz gyári) fogyija városban 8.8. Innetől kezdve szerintem nincs sok vita. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Csak városban, télen, egy 10 éves mocitól ez gyári adat. Viccen kívül. X14XE GYÁRI (azaz gyári) fogyija városban 8.8. Innetől kezdve szerintem nincs sok vita. :rolleyes: Nekem a múltkor volt 11.3 is, de most kicsivel jobb idő van, és 9-10 közé várom. Szal a 10 lityi nem gáz, főleg, ha nagyrésze város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szal a 10 lityi nem gáz, főleg, ha nagyrésze város. 1.4-től sztem az. Nekem fix 7.5, kivéve az utolsó elötti, amikor fórumos tanácsra 1 hetet 2500-ig pörgettem, mert akkor egyből felment 7.8-ra. Az előző már megint 7.5 lett. És ez is tél, és csak város. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Most tankoltam 438 km 43,8 Liter!!!!! Kéne valamit tennem! Gond van a motorral. Szó szerint értem, hogy gond van a motorral. Lásd: motor topic. Ennyi még akkor sem volt, mikor 3 hengerrel jártam. Előző 9,15 volt. Változás: nincs -10 fok, fordulat magasabb tartományban 2000-3000. 2004 decemberben 7 alatt evett, azóta folyamatosan növekszik. Még nyáron is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Utolsó két tankom 6,8x-es. Igaz nagyrészt hosszabb távok, de azért benne volt a lágymányosi lezárásánál az 1 órás araszolás is. Gabi műszere be lett kalibrálva, és ugyan még nem tökéletesen pontos, de arra vonatkoztatva időszakosan még ennél is 3-4 decivel alacsonyabb értékeket tud hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Most én is félek picit, hogy sok lesz a fogyasztásom... telitank volt. Ennyire teli talán nem is létezik :rolleyes: :blink: teljesen üres tankra töltöttem kannából 4.5 litert, majd rögtön elgurulva kútra, belement még 47.5! Ez ha jól számolom több, mint 50L, pedig akkora elvileg a tank ;) Na szóval most 450km van benne, és már a piros sáv és az első csík között vagyok, szóval talán van benne még 10-12L. Az is igaz, hogy annyiból még elmegyek 170km körül, de akkor is 8 felett fog kijönni. De az megintcsak igaz, hogy egy kb 100km-es országúti távot leszámítva 100% város, nagyrészt 5km alatti távokkal, úgyhogy nemtudom, talán még normális ez az érték. Na de majd meglátjuk egész pontosan, ha belemegy a következő teletank. Csak teljesen pontosan nemtudom majd kiszámítani, hiszen nemtudom, hogy pontosan mennyi ment a tankba, az első kattanás után még jó 10szer kattant, tényleg nagyon telenyomtam :D De csak azért, mert zavart, hogy amikor az első kattanásig nyomom csak, akkor a szintjelző műszer az 50L-es és az utána következő első csík közé áll be. Most is hogy több, mint 50L ment bele, még mostsem állt teljesen függőlegesen az a fránya mutató ;) Most is lejebb volt 1-2 miliméterrel. Ennyit a műszer pontosságáról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Most én is félek picit, hogy sok lesz a fogyasztásom... telitank volt. Ennyire teli talán nem is létezik :blink: ;) teljesen üres tankra töltöttem kannából 4.5 litert, majd rögtön elgurulva kútra, belement még 47.5! Ez ha jól számolom több, mint 50L, pedig akkora elvileg a tank :D Na szóval most 450km van benne, és már a piros sáv és az első csík között vagyok, szóval talán van benne még 10-12L. Az is igaz, hogy annyiból még elmegyek 170km körül, de akkor is 8 felett fog kijönni. De az megintcsak igaz, hogy egy kb 100km-es országúti távot leszámítva 100% város, nagyrészt 5km alatti távokkal, úgyhogy nemtudom, talán még normális ez az érték. Na de majd meglátjuk egész pontosan, ha belemegy a következő teletank. Csak teljesen pontosan nemtudom majd kiszámítani, hiszen nemtudom, hogy pontosan mennyi ment a tankba, az első kattanás után még jó 10szer kattant, tényleg nagyon telenyomtam ;) Csak a telitanknál figyelj, hogy nehogy úgy járj, mint Ivannorbi.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Csak a telitanknál figyelj, hogy nehogy úgy járj, mint Ivannorbi.. :rolleyes: Éspedig? Hogyjárt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Most én is félek picit, hogy sok lesz a fogyasztásom... telitank volt. Ennyire teli talán nem is létezik :rolleyes: :blink: teljesen üres tankra töltöttem kannából 4.5 litert, majd rögtön elgurulva kútra, belement még 47.5! Ez ha jól számolom több, mint 50L, pedig akkora elvileg a tank ;) Na szóval most 450km van benne, és már a piros sáv és az első csík között vagyok, szóval talán van benne még 10-12L. Az is igaz, hogy annyiból még elmegyek 170km körül, de akkor is 8 felett fog kijönni. De az megintcsak igaz, hogy egy kb 100km-es országúti távot leszámítva 100% város, nagyrészt 5km alatti távokkal, úgyhogy nemtudom, talán még normális ez az érték. Na de majd meglátjuk egész pontosan, ha belemegy a következő teletank. Csak teljesen pontosan nemtudom majd kiszámítani, hiszen nemtudom, hogy pontosan mennyi ment a tankba, az első kattanás után még jó 10szer kattant, tényleg nagyon telenyomtam :D De csak azért, mert zavart, hogy amikor az első kattanásig nyomom csak, akkor a szintjelző műszer az 50L-es és az utána következő első csík közé áll be. Most is hogy több, mint 50L ment bele, még mostsem állt teljesen függőlegesen az a fránya mutató ;) Most is lejebb volt 1-2 miliméterrel. Ennyit a műszer pontosságáról... Első kattanásnál abba kell hagyni. Kell az a légtér a tágulás miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Első kattanásnál abba kell hagyni. Kell az a légtér a tágulás miatt! Igen, mostmár én is tudom, legközelebb úgy fogom csinálni. Max mindig ugyanannál a kútnál, ugyanannál a kútfejnél fogok tankolni, akkor talán tudok mérni egy kb pontos fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igen, mostmár én is tudom, legközelebb úgy fogom csinálni. Max mindig ugyanannál a kútnál, ugyanannál a kútfejnél fogok tankolni, akkor talán tudok mérni egy kb pontos fogyasztást. Egyetértek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én is kiváncsian várom a következő fogyit jó lenne ha kicsit közelebb lenne a 7-hez :blink: Bár ha kell a proteces kúra akkor ezt nem fogom megtudni ,de valamelyik nap még egy alapjárati tisztítást beütemezek. Lehet csak jövő hétvége lesz belőle ;) Éspedig? Hogyjárt? Erre én is kiváncsi vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szó szerint értem, hogy gond van a motorral. Lásd: motor topic. Ennyi még akkor sem volt, mikor 3 hengerrel jártam. Előző 9,15 volt. Változás: nincs -10 fok, fordulat magasabb tartományban 2000-3000. 2004 decemberben 7 alatt evett, azóta folyamatosan növekszik. Még nyáron is. Akkor marad a motordiagnosztika, vagy első körben magad próbálod lellenőrizni amit a lehetőséged enged. Pl gyertyák állapota, légyszűrő. Ja, el ne felejtsem, hogyan áll az akkumulátorod? Jó ha a nyugalmi feszültsége legalább 12,8V, ha nem, és csak mondjuk 12,2 ráadásul rövid utakra használod az is tehet róla bizonyos mértékig. Én rendszeresen figyelem, és ha kell rátöltök. Nézd meg a motor testvezetékét is nincs-e lerongyolódva, vagy a csatlakozások korrodálva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Akkor marad a motordiagnosztika, vagy első körben magad próbálod lellenőrizni amit a lehetőséged enged. Pl gyertyák állapota, légyszűrő. Ja, el ne felejtsem, hogyan áll az akkumulátorod? Jó ha a nyugalmi feszültsége legalább 12,8V, ha nem, és csak mondjuk 12,2 ráadásul rövid utakra használod az is tehet róla bizonyos mértékig. Én rendszeresen figyelem, és ha kell rátöltök. Nézd meg a motor testvezetékét is nincs-e lerongyolódva, vagy a csatlakozások korrodálva! Ezek rendben. Most szereztem gyári gyújtókábeleket. Kiváncsi leszek a reggeli leállásra. Na meg a fogyasztásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Első kattanásnál abba kell hagyni. Kell az a légtér a tágulás miatt! Ettől én is félek, nekem 2x kattan, és utána még csepegtetem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 az első kattanás után még jó 10szer kattant, tényleg nagyon telenyomtam :rolleyes: De csak azért, mert zavart, hogy amikor az első kattanásig nyomom csak, akkor a szintjelző műszer az 50L-es és az utána következő első csík közé áll be. Most is hogy több, mint 50L ment bele, még mostsem állt teljesen függőlegesen az a fránya mutató :blink: Most is lejebb volt 1-2 miliméterrel. Ennyit a műszer pontosságáról... Akkor neked a műszerrel vagy a jeladóval van bajod, én mindig csak egy kattanásig tankolom és akkor is szépen 52-re áll be. Szal nézd meg hogy egy kattanásnál hol van és akkor tudsz viszonyítani, hogy mennyit csal - persze simán lehet hogy nem lineáris a csalás és akkor mind1. A lényeg, hogy ennyire akkor sem szabad teletölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ezek rendben. Most szereztem gyári gyújtókábeleket. Kiváncsi leszek a reggeli leállásra. Na meg a fogyasztásra. Gumi nyomás? Én annóóó a ferde hátúval körbe 2,1-el jártam ami egy picit több mint az egy szemályes előírás és kevesebb mint a terhelt, de így legalább lustasági alapon nem változtattam a terheléstől függően. Nekem bevált. Volt, hogy nem figyeltem a gumi nyomást 1-2 hónapig, és lement 1,8-ra. A fogyim rögtön felment fél literrel! Ebből (is) észre lehet venni a gumi nyomás problémát. Igaz én nem mértem a fogyit állandóan, viszont számlák és megtett kilométer alapján havi és éves átlagot tudok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Gumi nyomás? Én annóóó a ferde hátúval körbe 2,1-el jártam ami egy picit több mint az egy szemályes előírás és kevesebb mint a terhelt, de így legalább lustasági alapon nem változtattam a terheléstől függően. Nekem bevált. Volt, hogy nem figyeltem a gumi nyomást 1-2 hónapig, és lement 1,8-ra. A fogyim rögtön felment fél literrel! Ebből (is) észre lehet venni a gumi nyomás problémát. Igaz én nem mértem a fogyit állandóan, viszont számlák és megtett kilométer alapján havi és éves átlagot tudok. :rolleyes: Na az is lehet befolyásoló. Október óta nem volt ellenőrizve. Bár nem látom laposnak a gumikat. Viszont nekem az autó hideg motornál, mikor meg kell állnom, leáll. Utánna meg kicsit dadogva, erőlködve megy egy darabig. Aztán meg minden rendben. Szerintem ennek az oka is benne van a fogyasztásomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts