Exian Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Másik: Az igaz, hogy magyarországon a kutakra a MOL szállítja az üzemanyagot? Mindegy hogy hol tankolsz, mindenképp MOL benzinnel mész? Igaz is, meg nem is. Az ÖMV úgytudom a saját német benzinjét teríti, a Shell pedig saját maga finomítja a MOL-ét? Valami ilyesmi... de a többi kút a MOL-tól veszi, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Másik: Az igaz, hogy magyarországon a kutakra a MOL szállítja az üzemanyagot? Mindegy hogy hol tankolsz, mindenképp MOL benzinnel mész? Jaja, mindenki tőle veszi, csak saját maga adalékolja. Kivétel pl a Shell 100-as VPower-je, az nem onnan van, de annyira drága, h eleve nem éri meg... Nekem legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Jaja, mindenki tőle veszi, csak saját maga adalékolja. Kivétel pl a Shell 100-as VPower-je, az nem onnan van, de annyira drága, h eleve nem éri meg... Nekem legalábbis. es a 95vpower mibe kulonbozik a sima95tol? szoval akkor az OMW 95os se mol 95os? regen en mindig OMWt tankoltam. akkor kulonbseg nem volt szerintem mint a vpowernel :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 A Vpower 95 tisztítóadalékos 95. Amúgy ma tankoltam én is: 271 km-re 21.86 liter ez 8.06-os fogyi - pesti utak és elég sok rövidtáv - ilyen hidegben sztem jó, főleg, hogy kint azért néha tolom neki ha jó az út - pl. ma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 A Vpower 95 tisztítóadalékos 95. az mi :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 az mi :S mol95+spuri = vpower95 :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 az mi :S ITT a marketing bullshit :)... én eddig 2x tankoltam és szerintem jó benya, csak kicsit drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ITT a marketing bullshit ;)... én eddig 2x tankoltam és szerintem jó benya, csak kicsit drága... ezeket a marketingszovegeket ugy irjak meg, hogy mar legszivesebben en is ilyet ennek ebedre ;) ha a fele igaz mar jol jartunk ;D kov tankolasra sima 98ast fogok nyomni. meglatjuk mi lesz a kulonbseg. nem tom ez mitol lehet, de miota vpovert tankolok, valami mas szag lesz a garazsba, mikor kiszallok, mint a sima benyanal. :) bar ez kicsit OFF, de amikor nagyon tolom neki, megallok valahol, akkor kiszallas utan a kocsi korul erezheto valami! szag az mi lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Égett gumi? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ITT a marketing bullshit :)... én eddig 2x tankoltam és szerintem jó benya, csak kicsit drága... Nahááát, egyenesen Sumacher tesztelte az F1-es Ferrarival... naháááát...ez csak jóóóó lehet :D ;) ;) :P S hogy ezek az egyéb benzinek milyen rosszak....nahááát. Juuuuj, ha tudtuk volnaaaa eddig... Lehet hogy van benne valami, de ezek a marketingesek milyen jól eladják ;) ;) ;) . Ha minden olyan szuper lenne, mint ahogy a reklámok mondanák, szuper világban élnénk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Nahááát, egyenesen Sumacher tesztelte az F1-es Ferrarival... naháááát...ez csak jóóóó lehet :) :D ;) ;) S hogy ezek az egyéb benzinek milyen rosszak....nahááát. Juuuuj, ha tudtuk volnaaaa eddig... Lehet hogy van benne valami, de ezek a marketingesek milyen jól eladják :P ;) ;) . Ha minden olyan szuper lenne, mint ahogy a reklámok mondanák, szuper világban élnénk... mint ahogyan tőlünk pár ezer km-re nyugatra, közelit is jobban mint nálunk az életszivonal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Érdekes:kb. fél evvel ezelőttig Szlovákiában tankoltam,mert a várostól 10 km a kinti kút,és kb.25FT -al volt olcsóbb.Sokan fikázták a benzint,de nekem nem volt vele gondom soha.Fél éve már nem tankoltam kint,mivel a különbség minimálisra csökkent,a Shell -hez járok,az itt a legolcsóbb a tacskóval együtt.DE az itthoni benyával a legjobb eredményem 6.7-volt,addig a Szlovákkal 6.3 volt stabilan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Nekem most a legutóbb volt a csúcs: 7,99. Bár nem is annyira nekem, mert a feleségem használta többet, főleg rövid utakra. A gyerekeket is ezzel vitte oviba(500 méter) a minuszok miatt, mert azért ők többet érnek mint a 7 literes fogyasztás. Amúgy előtte hosszú távon 6,4 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 bar ez kicsit OFF, de amikor nagyon tolom neki, megallok valahol, akkor kiszallas utan a kocsi korul erezheto valami! szag az mi lehet :) attól füg, hogy h tolod neki. egyenesben nyomod, mig el nem vérzik, vagy váltogatások, kanyarok, fékezések... mondjuk szitu hasonló lehet.. szal lehet, fék(tárcsa-betét, esetleg ha, mint nekem festett a nyereg, az is) aztán kuplung.. vagy szimplán a motoron van némi olaj ami ilyenkor kicsit kezd... égni? nem szó szerint.. és hogy ne legyek off, ez rendesen megnöveli a fogyastrásod is.. már ha tolod neki ;) Ha tovább füzznénk-e szálat, gyere csevegésbe, mert kapunk a fejünkre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Na szóval: 100km pécsi 4-5km-es távok (logikusan hideg motorral) 50km budapesti közlekedés (többnyire tökölés) 520km ótópálya (min. 120-as tempó, de volt végsebességpróba is) és országút Összesen: 670km Ehhez kellett 40liter gázolaj Tehát a fogyasztás: 6 liter/100km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Ahhoz képest, hogy most nem kíméltem úgy mint a múltkor megint lett egy egész jónak mondható fogyasztásom. 7,11 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Ahhoz képest, hogy most nem kíméltem úgy mint a múltkor megint lett egy egész jónak mondható fogyasztásom. 7,11 :D Lehet, h a modernebb befecsi miatt még lejjebb is ment a fogyid, mint a régivel. Ez azért lenne jó, mert anyunak meg tudnám indokolni, h miért kell megcsináltatnom mihamarabb az Si-re váltást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Lehet, h a modernebb befecsi miatt még lejjebb is ment a fogyid, mint a régivel. Ez azért lenne jó, mert anyunak meg tudnám indokolni, h miért kell megcsináltatnom mihamarabb az Si-re váltást. :) Nem hinném hogy jó indok lenne 100ezret költeni azért hogy nyerj pár decit 100km-enként. :D Egyértelműen a teljesítménynövekedés az indok lényegében fogyasztásnövekedés nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Akinek 1,6SI astrája van 92-93-as légyszíves írjon nekem fogyasztási adatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Akinek 1,6SI astrája van 92-93-as légyszíves írjon nekem fogyasztási adatot. Kérdezd Powerup-ot, akár privátban is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Akinek 1,6SI astrája van 92-93-as légyszíves írjon nekem fogyasztási adatot. haveromnak ilyen van 94es. o azt mondja, varosban 10, de ha nyomja, akkor meg tobb. orszagut, palya 6-7-8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 haveromnak ilyen van 94es. o azt mondja, varosban 10, de ha nyomja, akkor meg tobb. orszagut, palya 6-7-8 :) És az 1,4SI? Nekem a 10 lityi nem esne már túl jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 :) És az 1,4SI? Nekem a 10 lityi nem esne már túl jól. Nekem igaz csak ~fél éve van, de eddig nem ment 8 fölé. (8 már volt) Nyugodt autózással 7 körül vagy akár alatta is lehet, mint ahogy az előző pár oldalon volt szó róla. Egyébként szerintem 16se-vel is el lehetne bőven menni kevesebbel, ha már C20NE-khez is írnak 8 litereket. Használat módja és a műszaki állapot nagyban tud befolyásolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 :) És az 1,4SI? Nekem a 10 lityi nem esne már túl jól. o nem fogyasztasra autozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Nekem igaz csak ~fél éve van, de eddig nem ment 8 fölé. (8 már volt) Nyugodt autózással 7 körül vagy akár alatta is lehet, mint ahogy az előző pár oldalon volt szó róla. Egyébként szerintem 16se-vel is el lehetne bőven menni kevesebbel, ha már C20NE-khez is írnak 8 litereket. Használat módja és a műszaki állapot nagyban tud befolyásolni. Köszi :D Azért még várok mind a két tipushoz fogysztást.Az a baj hogy elkezdtem olvasni a topikot de sokan csak a fogysztást írják és a típust nem.Valamint a rengeteg "off" közül elég lassú kiszűrni az értékes információt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts