meriva1.8 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 azért 4.ikben mérik, mert ott elvileg 1:1 az áttétel. és igy jön ki valós érték Nálam speciel 4.-ben 0,88 ami elég távol van az 1-től. Különben nem csak elvileg kell megadni a komputernekaz áttételt, hanem konkrétan is, és akkor az valós értéket mér! :) Azért ehhez az áttételhez a kihajtó végáttételt ne felejtsétek már el hozzászámolni!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Azért ehhez az áttételhez a kihajtó végáttételt ne felejtsétek már el hozzászámolni!!! :D És akkor mit kezdjek vele? (Annyit én is tudok, hogy a teljesítmény milyen képlet alapján számítható.) Mi nem számolunk semmit, az a mérést végző dolga. Ő pedig azt megtette. Én csupán a kocsim teljesítmény mérésének itt közzétett eredményének egyik értelmezési szempontjára merészkedtem eredetileg felhívni a becses figyelmeteket. Azért tettem ide fel, mert ketten kérték. Most pedig egymás után jelentkeznek a tanár urak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 És akkor mit kezdjek vele? (Annyit én is tudok, hogy a teljesítmény milyen képlet alapján számítható.) Mi nem számolunk semmit, az a mérést végző dolga. Ő pedig azt megtette. Én csupán a kocsim teljesítmény mérésének itt közzétett eredményének egyik értelmezési szempontjára merészkedtem eredetileg felhívni a becses figyelmeteket. Azért tettem ide fel, mert ketten kérték. Most pedig egymás után jelentkeznek a tanár urak. :) Szerintem senki nem vonta kétségbe a mérés hitelességét, mintössze a mérés menetéről volt eszmecsere. :D Én pl. köszi hogy felraktad az erdményt, kíváncsi voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 én nem vágom, hogy a teljesítménymérés miért fogyasztás téma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 És akkor mit kezdjek vele? (Annyit én is tudok, hogy a teljesítmény milyen képlet alapján számítható.) Mi nem számolunk semmit, az a mérést végző dolga. Ő pedig azt megtette. Én csupán a kocsim teljesítmény mérésének itt közzétett eredményének egyik értelmezési szempontjára merészkedtem eredetileg felhívni a becses figyelmeteket. Azért tettem ide fel, mert ketten kérték. Most pedig egymás után jelentkeznek a tanár urak. :D Most mit kell sértődösködni??? :) Én csak arra a mondatodra reagáltam, hogy 4.-ben 1:1 az áttétel. S ez nem így van. Közel sem. Dehát nem muszáj megérteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Még egy pozitívum spuriról: Kollégám Astra 95 C14NZ most volt zöldkártyán. Már pár hónapja használja a spurit és most is volt a tankban. Mért eredmény CO 0,00 Mind alapjáraton mind emelt fordulaton. Néztek is rendesen mert már 100ekm felett van a gép. Szóval lehet valami abban a katalizátor hatásban is. Most azért parázik, hogy majd a rendőrök szívóznak vele mert azt hiszik csak poén ez a zöldkártya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Elromlott a müszer ;) :D de hogy ne legyek off. alakúl a 11-11.5-ös fogyi is ;) hideg és rövid táv rulez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 ....Astra 95 C14NZ most volt zöldkártyán. Már pár hónapja használja a spurit és most is volt a tankban. Mért eredmény CO 0,00 Mind alapjáraton mind emelt fordulaton.... 93as C20NE alapjáraton CO = 0 emelt = 0,09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 45liter 580km csak Budapest 7,8lityó/100km. most vpower95öst tettem bele. a havas úton nem volt alkalmam kipróbálni, hogy jobban megy-e. de elindulás könnyedebb vele, mint előtte. meg amúgy mindent könyedebben vesz a motor. ami feltünő, hogy halkabb lett az alapjárat, ha kivülről hallgatom. tök kulturált lett a járása. akkor ezek szerint előtte csattogott a ratyis magyar benyától :) és alacsony fordulaton mérséklődött a ciripelő hang. persze lehet hogy ezt csak bebeszélem magamnak, de hogy kivülről hallgatva finomabb lett, az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 46.5L, 601km, szintén full Bp, VPower95. Ez van, hidegben többet eszik a gép. Lehet, h be kellene spuriznom egy kicsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 46.5L, 601km, szintén full Bp, VPower95. Ez van, hidegben többet eszik a gép. Lehet, h be kellene spuriznom egy kicsit. :) nekem kb fél liter a különbség! szerintem az nem sok. ahhoz képest hogy másoknak +5 liter télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 nekem kb fél liter a különbség! szerintem az nem sok. ahhoz képest hogy másoknak +5 liter télen. Ezen a télen eddíg megvoltam 7.5-ből. Ez a legnagyobb fogyim, bár tavaly volt ez 8 is asszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ti néha kiszálltok a gépből és toljátok zsánklódvándámm módjára? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ti néha kiszálltok a gépből és toljátok zsánklódvándámm módjára? :) Miért kellene kiszállni? Tudni kell vezetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Jöttem megint dicsekedni : teli tankból ott tartok most hogy 285km -ent mentem el és kezdek a pirosba bele érni 1-2 mm mulva.nem is számolok utána ez milyen fogyasztás. Most akkor mi is van ezzel a TEC2 műszerrel? mindenki ajánlotta hogy vigyem arra a vasat de csak egy valaki mondott konkrét helyet?! ha az elsö opel márkakereskedést felhivom ami közel esik hozzám akkor ott is 5-8 Ft ez a vizsgálat vagy ott a szokásos dupla vár rám szerintetek? na ahoj Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Jöttem megint dicsekedni : teli tankból ott tartok most hogy 285km -ent mentem el és kezdek a pirosba bele érni 1-2 mm mulva.nem is számolok utána ez milyen fogyasztás. Most akkor mi is van ezzel a TEC2 műszerrel? mindenki ajánlotta hogy vigyem arra a vasat de csak egy valaki mondott konkrét helyet?! ha az elsö opel márkakereskedést felhivom ami közel esik hozzám akkor ott is 5-8 Ft ez a vizsgálat vagy ott a szokásos dupla vár rám szerintetek? na ahoj Hívj fel pár márkaszervizet és kérdezz rá, ha jól tudom 5e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 41.23L V power 95, és mindezt 443km-re.9.3L/100km.De bevallom őszintén, soxor nem a fogyasztásra autóztam.Csak a feeling kedvéért! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 41.23L V power 95, és mindezt 443km-re.9.3L/100km.De bevallom őszintén, soxor nem a fogyasztásra autóztam.Csak a feeling kedvéért! :) Na, ez már túl is lépte a hasonlóan motorizált kocsikám fogyasztását. Ez van...ha tolod neki, akkor szeret enni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Na, ez már túl is lépte a hasonlóan motorizált kocsikám fogyasztását. Ez van...ha tolod neki, akkor szeret enni! van rajta fogyasztásnövelő tényező.A kipuff!2DB széép kocka véggel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 van rajta fogyasztásnövelő tényező.A kipuff!2DB széép kocka véggel! :) http://img.tar.hu/mackosajt/img/18837079.jpg#3 Nekem is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 http://img.tar.hu/mackosajt/img/18837079.jpg#3 Nekem is! ;) Akkor meg necsodálkozz! :) Hogy a tiéd is ekörüli! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Most akkor mi is van ezzel a TEC2 műszerrel? mindenki ajánlotta hogy vigyem arra a vasat de csak egy valaki mondott konkrét helyet?! ha az elsö opel márkakereskedést felhivom ami közel esik hozzám akkor ott is 5-8 Ft ez a vizsgálat vagy ott a szokásos dupla vár rám szerintetek? Márkaszervizben nem tom mennyi, kérdezd meg uhuhut.. nemtom merre vagy pesten, de esetleg kérdezd meg őket. most nézem, kint van a tech2,meg az ár is.. mondjuk anno nekem 3ezret mondtak.. háát.. igaz én nem annyira bizok bennük.. azt az ingyenes vizsgálatot megcsináltattam, azzal nem volt gond, elég figyelmesek voltak. aztán Sz.Gab szabin volt amikor beütött egy kis gikszer. ki lett cserélve náluk a mocitartó bak.. igaz ez nem az ö hibájuk valszeg, de ratyi lett az utángyártott bak. rezeg a kocsi mint állat.. de diagnosztikát csak nem rontják már el? :) Persze csak ha márkaszerviz jóval drágább.. ha nem, én uhuhuékhoz mennék :D ha olyan a szerelőbrigád,mint a régi helyén, akkor értik a dolgukat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Jol van , Naon szépen köszönöm! ráugrom a témára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 A hétvégén tankoltam, és a fogyaszás 6,4 l/100 km. 1.6-os motor, télen! Meg vagyok elégedve vele. Igaz, hogy nem városi viszonylatban megy a gép, de nem is nagy távolságokon közlekedek vele. (egyhuzamban kb. 20 km). Másik: Az igaz, hogy magyarországon a kutakra a MOL szállítja az üzemanyagot? Mindegy hogy hol tankolsz, mindenképp MOL benzinnel mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 talán az OMW-nek nem de amugy mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts