Tiv. Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Én kérek elnézést, tudom pofátlan voltam és még tagdíjra sem telik... Városban sok rövid távval milyen praktikákkal lehet lentebb vinni a fogyit? Most 7.6 volt a legutóbbi telitankos méréssel. Nem erről van szó, csak tévedtem. Ám nem hiszem hogy beszóltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Úúú én örülnék ha ennyi lenne a városi fogyim... Még hosszú úton sem nagyon tudom levinni eddig... :D Én meg még felvinni nem tudtam eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 Én kérek elnézést, tudom pofátlan voltam és még tagdíjra sem telik... Városban sok rövid távval milyen praktikákkal lehet lentebb vinni a fogyit? Most 7.6 volt a legutóbbi telitankos méréssel. Gyalog menni, esetleg busszal :) szóval városban, főleg rövid távon ennyit tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 Én meg még felvinni nem tudtam eddig :D Az a szomorú hogy szerintem amikor együtt mentünk akkor is 2 literrel kevesebbet evett a tiéd, pedig te voltál elől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 Az a szomorú hogy szerintem amikor együtt mentünk akkor is 2 literrel kevesebbet evett a tiéd, pedig te voltál elől... :D no para, lassan ingyé lesz a benya! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 és hogyan dönti el, hogy üresben voltál? Megy mögötted lefelé az angol Alpesekben és látja, hogy a féken állsz végig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Nekem hidegen 1,4l/h, üzem melegen 0,9l/h-t ír a BC. Én örülök ha melegen 980-as alapjáraton lemegy 1,4-re !!! :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Megy mögötted lefelé az angol Alpesekben és látja, hogy a féken állsz végig! :D A sógoroknál mentem olyan lejtőn hogy 3-ban gurulva gyorsult, mielőtt letiltott volna magától fékeztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Az a szomorú hogy szerintem amikor együtt mentünk akkor is 2 literrel kevesebbet evett a tiéd, pedig te voltál elől... :D Azért azt nem hiszem. Telitankos módszerrel mértél akkor fogyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Azért azt nem hiszem. Telitankos módszerrel mértél akkor fogyit? Évek óta nem merem teletankolni a kocsit, egyre hangosabb a pumpa és csak fél tank alatt tudom kicserélni. Amikor legutoljára mértem akkor 8-9 litert evett pályán 4 személlyel fullig pakolva, és 5ezernél váltottam 5-be 140-nél. :P De amúgy városban 8 vegyesben 7 alá nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Ja igen. Csak hosszú távú útjaim voltak az előző telitankos etapban, etanolos kúra után, de nem merem leírni, hogy mennyi lett a fogyasztás, mert pofonüttök. :D (6 liter alatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 :D Ja igen. Csak hosszú távú útjaim voltak az előző telitankos etapban, etanolos kúra után, de nem merem leírni, hogy mennyi lett a fogyasztás, mert pofonüttök. :D (6 liter alatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Ja igen. Csak hosszú távú útjaim voltak az előző telitankos etapban, etanolos kúra után, de nem merem leírni, hogy mennyi lett a fogyasztás, mert pofonüttök. :D (6 liter alatt)gondolom nem télen kell, de hogy ezt a kurát rendesen csinálni? tényleg kell előtte üa.szűrö csere? meg felesbe vagy teljes etanol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 gondolom nem télen kell, de hogy ezt a kurát rendesen csinálni? tényleg kell előtte üa.szűrö csere? meg felesbe vagy teljes etanol? Inkább utána kell cserélni a szűrőt. Amúgy nem kötelező felesben. Nekem pl 1/3-ad részt volt etanol és így is hatásos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Inkább utána kell cserélni a szűrőt. Amúgy nem kötelező felesben. Nekem pl 1/3-ad részt volt etanol és így is hatásos volt. ja az tudom utánna kell, csak vhol azt olvastam elötte is, mert ami beleragadt szömtyi, azt az etanol feloldhatja és belemoshatja a motor felé az üa rendszerbe hát majd jövőre én is megejtem asszzem Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Én örülök ha melegen 980-as alapjáraton lemegy 1,4-re !!! :confused: Ezekszerint ez a 0.9L/h (ami nekem is van) átlagos Ehhez képes a Te +64% kicsit soknak tűnik, igaz neked azé nagyobb motorod vala (A normál fogyasztást én leszenvedtem 7.5re, ezt sztem nem érdemes hasonlítgatni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Lassan jönnek a hidegek az Opelesek meg köszörülnek reggelente :smartass: Inkább utána kell cserélni a szűrőt. Amúgy nem kötelező felesben. Nekem pl 1/3-ad részt volt etanol és így is hatásos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Inkább a hidegekkel gyakrabban előjönnek majd a csattogó tőkék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Lassan jönnek a hidegek az Opelesek meg köszörülnek reggelente :smartass: Nem igazán..ugyanúgy szarul indul nyáron is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Lassan jönnek a hidegek az Opelesek meg köszörülnek reggelente :smartass: Miről beszélsz? Hidegben jobban indul. Ilyenkor már van izzítás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Ezekszerint ez a 0.9L/h (ami nekem is van) átlagos Ehhez képes a Te +64% kicsit soknak tűnik, igaz neked azé nagyobb motorod vala (A normál fogyasztást én leszenvedtem 7.5re, ezt sztem nem érdemes hasonlítgatni) Nagyobb a motorom az igaz, de mások, ugyanilyen motorral 1,1-et vallanak be. :blush: Nálam a legkevesebb 1,2 volt párszor, nyári 40 fokos melegben orral lefelé lejtőn megállva. Ha már vízszintesbe kerül a kocsi máris felmegy 1,3-ra! Erre még nem tudtam gombot varrni... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Nagyobb a motorom az igaz, de mások, ugyanilyen motorral 1,1-et vallanak be. :blush: Nálam a legkevesebb 1,2 volt párszor, nyári 40 fokos melegben orral lefelé lejtőn megállva. Ha már vízszintesbe kerül a kocsi máris felmegy 1,3-ra! Erre még nem tudtam gombot varrni... :icon11: lehet akkor már túltölt a karburátor :D tényleg csak attól függ merre áll az orra? hát én mán direkte fel/le állogatnék egy rámpára csak ezért lehet hülyeség, de a üa szivattyúnak nem számíthat, hogy a gravitáció mellette vagy ellene dolgozik? jó mondjuk nem szabadna számítania Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Az mindegy, mert az injektor befecskendezési idejéből számol. A nyomás csak becsülve van. Épp ezért a mutatott értéket sem tekinteném mérvadónak :) ...lehet hülyeség, de a üa szivattyúnak nem számíthat, hogy a gravitáció mellette vagy ellene dolgozik? jó mondjuk nem szabadna számítania Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Az mindegy, mert az injektor befecskendezési idejéből számol. A nyomás csak becsülve van. Épp ezért a mutatott értéket sem tekinteném mérvadónak :) igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Az mindegy, mert az injektor befecskendezési idejéből számol. A nyomás csak becsülve van. Épp ezért a mutatott értéket sem tekinteném mérvadónak :) A nyomásszabályzó az injektor házban nem szól bele? Nem is tudom ez melyik ágban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts