zotya975 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Az lehet hogy én voltam, hogy visszaálljon az alapjárat :D Én is szoktam olyat csinálna ha nagyon pörög, de általában meg szokott javulna magától pár kilóméter alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Senkinek, csak most jutott eszembe tegnap pont a pirosnál mellettem állította le a motort egy autós vagy 6X minden lámpánál pár másodpercre. nem lehet hogy "az" gyárilag volt olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 nem lehet hogy "az" gyárilag volt olyan? Lehet, de akkor sem látom sok értelmét, pár perces alapjáraton spórolni, főleg hogy előtte kidobta üresbe a váltót és úgy gurult a lámap felé, motorfék nélkül. :D Sok 60 év körüli karbis motorokon felnnőtt munkatársam van, 10-ből 10 nem tudja hogy nem sprórol azzal ha üresben gurul. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Lehet, de akkor sem látom sok értelmét, pár perces alapjáraton spórolni, főleg hogy előtte kidobta üresbe a váltót és úgy gurult a lámap felé, motorfék nélkül. :D Sok 60 év körüli karbis motorokon felnnőtt munkatársam van, 10-ből 10 nem tudja hogy nem sprórol azzal ha üresben gurul. :icon1: új motoroknál biztos van értelme, ahhoz sztem túl bonyolult hogy csak "úgy" belepakolják (gondolom), hát vagyis inkább a káros anyag kibocs. miatt rakják bele....igaz ami igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Lehet, de akkor sem látom sok értelmét, pár perces alapjáraton spórolni, főleg hogy előtte kidobta üresbe a váltót és úgy gurult a lámap felé, motorfék nélkül. :D Sok 60 év körüli karbis motorokon felnnőtt munkatársam van, 10-ből 10 nem tudja hogy nem sprórol azzal ha üresben gurul. :icon1: Mindig jókat derülök, mikor egy lejtőn lefele valaki folyamatosan tapossa a féket, az üzemanyag is fogy, én meg motorfékkel legurulok és egy csepp benzin nem fogy addig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Lehet, de akkor sem látom sok értelmét, pár perces alapjáraton spórolni, főleg hogy előtte kidobta üresbe a váltót és úgy gurult a lámap felé, motorfék nélkül. :D Sok 60 év körüli karbis motorokon felnnőtt munkatársam van, 10-ből 10 nem tudja hogy nem sprórol azzal ha üresben gurul. :icon1: Angliában tilos üresben gurulni. A rendőr a helyszínen főbelő érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Angliában tilos üresben gurulni. A rendőr a helyszínen főbelő érte! :D Itt Győrben hetek óta nem láttam rendőrt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Angliában tilos üresben gurulni. A rendőr a helyszínen főbelő érte! :D és hogyan dönti el, hogy üresben voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 és hogyan dönti el, hogy üresben voltál? Nem hallja azt lassuláskor hogy HŐŐŐŐŐŐŐŐ..... :D motorhangon észre lehet venni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Nem hallja azt lassuláskor hogy HŐŐŐŐŐŐŐŐ..... :D motorhangon észre lehet venni. és ha vellany motoros hyrid??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Én úgy tudom, hogy legalább 45 másodperces leállás kell ahhoz, hogy legyen megtakarítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 és ha vellany motoros hyrid??? Az nem tudom milyen, az igazi autó benzinnnel megy esetleg diesellel... :D Én úgy tudom, hogy legalább 45 másodperces leállás kell ahhoz, hogy legyen megtakarítás... Kevés lámpánál kell ennyit várni, esetleg ha pont pirosra váltáskor érkezel oda. Ha meg nem tudsz az elsőre átmenni akkor úgyis araszolni kell, és lehet inditgatni 10 méterenként 3 másodpercre. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 ezt most nem tudom kinek írtad, pont azt számoltam ki mikor a szelektívet dobtam ki, hogy "felesleges" leállítani a benya 435/l (drága helyen és 98as) 1perc állás 7.2 forint mondjuk az új autók start-stopja, azért egy kicsit másképp működik, nem sima indítás van ottan Elnéztél egy tizedes vesszőt. Egy perc állás, ennél az üzemanyag árnál nincs 1 forint. Pontosabban 0.72 forint. Ezért nem állítanám le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Miért szólsz be neki te matekzseni? (Tiv.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Elnéztél egy tizedes vesszőt. Egy perc állás, ennél az üzemanyag árnál nincs 1 forint. Pontosabban 0.72 forint. Ezért nem állítanám le. mé néztem el? 0.9l/h az kb 1l/60perc az meg 435/60=7.25huf nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Én ma 395-ért tankoltam szóval nekem most csak 6,58 Ft :D Amúgy a gyári adat nem 0,7l/h volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Nekem hidegen 1,4l/h, üzem melegen 0,9l/h-t ír a BC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Én meg valami 440 körül tankoltam, igaz, 100-ast :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Nekem a BC meleg motornál 0.8-0.9-et ír alapjáraton, nyári melegben néha 0.7-re is lemegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 mé néztem el? 0.9l/h az kb 1l/60perc az meg 435/60=7.25huf nem? Na igen. Én néztem el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Miért szólsz be neki te matekzseni? (Tiv.) Beszóltam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Beszóltam? Neked szólt be egy nem klubtag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Neked szólt be egy nem klubtag. :D Nekem is ez jött le. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Én kérek elnézést, tudom pofátlan voltam és még tagdíjra sem telik... Városban sok rövid távval milyen praktikákkal lehet lentebb vinni a fogyit? Most 7.6 volt a legutóbbi telitankos méréssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Én kérek elnézést, tudom pofátlan voltam és még tagdíjra sem telik... Városban sok rövid távval milyen praktikákkal lehet lentebb vinni a fogyit? Most 7.6 volt a legutóbbi telitankos méréssel. Úúú én örülnék ha ennyi lenne a városi fogyim... Még hosszú úton sem nagyon tudom levinni eddig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts