Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

nem lehet hogy "az" gyárilag volt olyan?

Lehet, de akkor sem látom sok értelmét, pár perces alapjáraton spórolni, főleg hogy előtte kidobta üresbe a váltót és úgy gurult a lámap felé, motorfék nélkül. :D Sok 60 év körüli karbis motorokon felnnőtt munkatársam van, 10-ből 10 nem tudja hogy nem sprórol azzal ha üresben gurul. :icon1:

Megosztás:

Lehet, de akkor sem látom sok értelmét, pár perces alapjáraton spórolni, főleg hogy előtte kidobta üresbe a váltót és úgy gurult a lámap felé, motorfék nélkül. :D Sok 60 év körüli karbis motorokon felnnőtt munkatársam van, 10-ből 10 nem tudja hogy nem sprórol azzal ha üresben gurul. :icon1:

új motoroknál biztos van értelme, ahhoz sztem túl bonyolult hogy csak "úgy" belepakolják (gondolom), hát vagyis inkább a káros anyag kibocs. miatt rakják bele....igaz ami igaz

Megosztás:

Mindig jókat derülök, mikor egy lejtőn lefele valaki folyamatosan tapossa a féket, az üzemanyag is fogy, én meg motorfékkel legurulok és egy csepp benzin nem fogy addig. :D

Megosztás:

Angliában tilos üresben gurulni. A rendőr a helyszínen főbelő érte! :D

Megosztás:

és ha vellany motoros hyrid???

Az nem tudom milyen, az igazi autó benzinnnel megy esetleg diesellel... :D

Én úgy tudom, hogy legalább 45 másodperces leállás kell ahhoz, hogy legyen megtakarítás...

Kevés lámpánál kell ennyit várni, esetleg ha pont pirosra váltáskor érkezel oda. Ha meg nem tudsz az elsőre átmenni akkor úgyis araszolni kell, és lehet inditgatni 10 méterenként 3 másodpercre. :P

Megosztás:

ezt most nem tudom kinek írtad, pont azt számoltam ki mikor a szelektívet dobtam ki, hogy "felesleges" leállítani

a benya 435/l (drága helyen és 98as)

1perc állás 7.2 forint

mondjuk az új autók start-stopja, azért egy kicsit másképp működik, nem sima indítás van ottan

Elnéztél egy tizedes vesszőt. Egy perc állás, ennél az üzemanyag árnál nincs 1 forint. Pontosabban 0.72 forint. Ezért nem állítanám le.

Megosztás:

Én kérek elnézést, tudom pofátlan voltam és még tagdíjra sem telik... Városban sok rövid távval milyen praktikákkal lehet lentebb vinni a fogyit? Most 7.6 volt a legutóbbi telitankos méréssel.

Úúú én örülnék ha ennyi lenne a városi fogyim...

Még hosszú úton sem nagyon tudom levinni eddig... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.