Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

• 2 weeks later...

A haverom 6,2l eljár hosszútávon ugyan ilyen astrával,azért az nagy különbség.

Így van ez nagy különbség, de nagyon nem mindegy város vagy hosszútáv

Te városra mondtad a 10l-t ami igy +15-20 fokokban valóban egy kicsit több mint kéne,de ha 4-5km.eket mész csak akkor ennyi

Nálam télen rövid távokkal max.4-5km 11l körűl van :smartass: ,hosszútávon max.6,5l :icon1:

Megosztás:

• 3 weeks later...

Tegnap haza az Isztriáról 560 km autópályán GPS szerint 135 - 140-el (büntetés határ alatt éppen) ami 111-es átlag sebességet eredményezett ezen a szakaszon, a fogyasztásom 7,5 l/100 km-re jött ki.

Nem volt álom a 37 fokban 8 órát vezetni klíma nélkül!

Megosztás:

Tegnap haza az Isztriáról 560 km autópályán GPS szerint 135 - 140-el (büntetés határ alatt éppen) ami 111-es átlag sebességet eredményezett ezen a szakaszon, a fogyasztásom 7,5 l/100 km-re jött ki.

Iyen fogyinak még én is örülnék.... :D

Megosztás:

Korrigálom a fogyasztást. A fenti érték BC szerinti, de a tankolás és a megtett km szerint papíron számolva 7,47 :D !

Szóval jó a BC-m. :icon13:

Megosztás:

Csak városban 5 km es távokon, nyáron, fogyasztási adat 7,93 L/100 km.

A dolgot csúfítja hogy Shell V-Powerrel jött ki a mért eredmény. Ennél kevesebbre emlékeztem, de lehet hogy régebben sem volt ez másképp.

Nem tudjuk milyen ótód van, de C14NZ-nek sem rossz adat.

Megosztás:

Nem tudjuk milyen ótód van, de C14NZ-nek sem rossz adat.

Bocs, lemaradt. X14NZ az autó.

Hosszútávon 6 alatt ki lehet hozni. A rekord 5,2L pályán 120 körül. De ezt egyszer sikerült csak elérni. Lehet valami szuper üzemanyagot kaptam véletlen akkor.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.