webshark Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 http://index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fvallalatok%2Fenergia%2Fitt_a_kanaan_tovabb_eshet_a_benzinar.166792.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzoley Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Én nem nagyon tudom pontosan mérni a fogyasztás, mert egyrészt nem tudok teletankolni(két másodperc után kattan a pisztoly), másrészt pedig hónapokig tartana kiautózni a tankot( napi 2x 5.5km x 20/hó). Jellemzően éppen az alsó fehér vonal alá engedem a mutatót, és rátankolok. Télen ez úgy nézett ki, hogy a hónap elején tizesért tankolva(24-25l) alig tudtam elvergődni 180-200km-t, az utolsó héten még egy ötösért pótolni kellett. Ezek alapján nagyságrendileg valahol 12-14l között volt a fogyasztás. A többség szerint ilyen felhasználási mód mellett ez "normális". Plusz ehhez még hozzá jön a reggeli melegítés, jégkapargatás(állásban 3-5perc). Kíváncsian vártam a tavaszt, és a melegebb időt. Az előző havi tankolás előtt kicseréltem a hőfok jeladót, mert mintha irreális értékeket mértem volna, meg azért csak nem hagyott nyugodni ez a fogyasztás. Már nagyon kéne tankolni, mert alig éri el a mutató a fehér vonalat, ráadásul a meleg miatt többet is mutathat, de sajnos későn jött meg a Spuri. Viszont az egyre drágább benzin miatt már nem kaptam 23l-t sem a tizesért, ennek ellenére 270km-nél tartok, ez már 8-9l között van, szigorúan kb. alapon, de látványos a különbség a korábbi hónapokhoz képest. Hogy a jeladó, a melegebb idő, vagy mindkettő miatt, azt nem tudom, de egyelőre boldog vagyok, várom a következő hónapot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Én nem nagyon tudom pontosan mérni a fogyasztás, mert egyrészt nem tudok teletankolni(két másodperc után kattan a pisztoly), másrészt pedig hónapokig tartana kiautózni a tankot( napi 2x 5.5km x 20/hó). Jellemzően éppen az alsó fehér vonal alá engedem a mutatót, és rátankolok. Télen ez úgy nézett ki, hogy a hónap elején tizesért tankolva(24-25l) alig tudtam elvergődni 180-200km-t, az utolsó héten még egy ötösért pótolni kellett. Ezek alapján nagyságrendileg valahol 12-14l között volt a fogyasztás. A többség szerint ilyen felhasználási mód mellett ez "normális". Plusz ehhez még hozzá jön a reggeli melegítés, jégkapargatás(állásban 3-5perc). Kíváncsian vártam a tavaszt, és a melegebb időt. Az előző havi tankolás előtt kicseréltem a hőfok jeladót, mert mintha irreális értékeket mértem volna, meg azért csak nem hagyott nyugodni ez a fogyasztás. Már nagyon kéne tankolni, mert alig éri el a mutató a fehér vonalat, ráadásul a meleg miatt többet is mutathat, de sajnos későn jött meg a Spuri. Viszont az egyre drágább benzin miatt már nem kaptam 23l-t sem a tizesért, ennek ellenére 270km-nél tartok, ez már 8-9l között van, szigorúan kb. alapon, de látványos a különbség a korábbi hónapokhoz képest. Hogy a jeladó, a melegebb idő, vagy mindkettő miatt, azt nem tudom, de egyelőre boldog vagyok, várom a következő hónapot :) Én is tankoltam tegnap 3ezerért ha már "ennyire" levitték az árát, szenvedett is a kutas hogy nekem is lekattan a dolog pár másodpercenként aztán oldalra tartva a pisztolyt sikeresen megtöltötte az összegért. Azt mondta lehet azért kattan le mert hogy már megbuherálták a tankcsövet ill hogy ki akarták belőle csórni és esetleg megsérült. Bár szerintem ha az eredeti kulccsal nyitható a tanksapka akkor csak nincs megbuherálva. Fogyasztást meg úgy is tudsz mérni hogy nem kell csutkára kijárni, hanem full teletankolod a napi számlálót lenullázod aztán amennyi belemegy azzal kiszámolod km-er alapján. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzoley Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Azt hiszem, én soha nem fogok rájönni, miért kattan egyből. Minden esetre, ha óvatosan tankolok, lassan belecsurog kattanás nélkül. Az nekem már túl macerás lenne, hogy lessem, mikor buggyan ki a benzin a nyíláson. Maradok a saccolásnál, és nézem, hogy egségnyi benzinből mennyit tudok kiautózni. Elég, ha sejtem, nagyságrendileg kb. mennyit ehet. Ahogy olvasom, nem a kisfogyasztásáról híres ez a motor. Ha egy tizesből kijövök egy hónapban, már jó. Majdnem fedezi a bérlet ára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Azt hiszem, én soha nem fogok rájönni, miért kattan egyből. Minden esetre, ha óvatosan tankolok, lassan belecsurog kattanás nélkül. Az nekem már túl macerás lenne, hogy lessem, mikor buggyan ki a benzin a nyíláson. Maradok a saccolásnál, és nézem, hogy egségnyi benzinből mennyit tudok kiautózni. Elég, ha sejtem, nagyságrendileg kb. mennyit ehet. Ahogy olvasom, nem a kisfogyasztásáról híres ez a motor. Ha egy tizesből kijövök egy hónapban, már jó. Majdnem fedezi a bérlet ára :) Mostanában nálam is ezt csinálja ha rányomom lekattan viszont volt hogy kicsapott a benya mert nem állt le a pisztoly, nem tudom mitől lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Mostanában nálam is ezt csinálja ha rányomom lekattan viszont volt hogy kicsapott a benya mert nem állt le a pisztoly, nem tudom mitől lehet. Lehetséges, hogy eldugult az a cső, ami a betöltő cső legtetején van. Túlfolyó elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Lehetséges, hogy eldugult az a cső, ami a betöltő cső legtetején van. Túlfolyó elvileg. Hát nem tudom mostanában vettem le a tankot akkor minden cső átjárható volt. Inkább arra tippelek hogy a második visszafolyás gátló a tank elején a csőben ami úgy néz ki mint egy szívbillentyű , és gumiból van meg van már keményedve és lassan enedi átt a benyát, feltorlódik és ezért kattan le a pisztoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Azt hiszem, én soha nem fogok rájönni, miért kattan egyből. Minden esetre, ha óvatosan tankolok, lassan belecsurog kattanás nélkül. Az nekem már túl macerás lenne, hogy lessem, mikor buggyan ki a benzin a nyíláson. Maradok a saccolásnál, és nézem, hogy egségnyi benzinből mennyit tudok kiautózni. Elég, ha sejtem, nagyságrendileg kb. mennyit ehet. Ahogy olvasom, nem a kisfogyasztásáról híres ez a motor. Ha egy tizesből kijövök egy hónapban, már jó. Majdnem fedezi a bérlet ára :) Én már hosszútávon csináltam az enyémmel benzinből 5.9-es átlagot is, tisztán etanolból 7,5 volt a legkevesebb. De inkább 8-9 között járok vele etanolból. Olyan 20% város és 80% országút aránnyal... :-) Szó mi szó, szereti a hasát... :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Kicsit sok a 2/3 szesz nem? :icon1: Szerintem is sok, de majd rájön ha nehezen indul az első hűvösebb reggelen :) Arról nem is beszélve, hogy mellé még tisztító löttyöt is öntött. Ki tudja a sok kotyvalék milyen kölcsönhatásba lép... Nekem az 50-50% működött de csak nyáron. Azt hiszem, én soha nem fogok rájönni, miért kattan egyből. Minden esetre, ha óvatosan tankolok, lassan belecsurog kattanás nélkül. Az nekem már túl macerás lenne, hogy lessem, mikor buggyan ki a benzin a nyíláson. Maradok a saccolásnál, és nézem, hogy egségnyi benzinből mennyit tudok kiautózni. Elég, ha sejtem, nagyságrendileg kb. mennyit ehet. Ahogy olvasom, nem a kisfogyasztásáról híres ez a motor. Ha egy tizesből kijövök egy hónapban, már jó. Majdnem fedezi a bérlet ára :) Nekem is feltűnt mostanában igaz csak robogónál mert ott jól látszik, hogy feltűnően habzik a benya mostanában. Nem tudom ez mennyire normális. Nem lehet ettől kattan előbb? Igaz az asztránál nekm nincs idő előtti lekattanás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 2 tankolás utáni mérés: 68,31 liter benya 900kilométerre 7,59l/100km Több mint "elfogadom" fogyasztás :D 70%főút 30%város. Volt benne klíma a nagy melegekben, általában 2személy de néha 4. 120as autókázások főúton, előzések, városban rugalmas vezetés. Szerk: shell euro 95 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 2 tankolás utáni mérés: 68,31 liter benya 900kilométerre 7,59l/100km Több mint "elfogadom" fogyasztás :D 70%főút 30%város. Volt benne klíma a nagy melegekben, általában 2személy de néha 4. 120as autókázások főúton, előzések, városban rugalmas vezetés. Szerk: shell euro 95 nem elszomorítani akarlak, de tud ez az X16XEL ennél sokkal jobbat is különösen hosszú távon. Nekem négy személy+full csomag+tetőbox+vonohorgon bringák és így is 6.2 körül volt 1-2 éve (igaz klíma nincs csak tetőablak :) ) ugyanígy megpakolva osztrák benzinnel osztrák autópályán (rengeteg 100-as korlátozással) 5.6 körül volt. Szóval igazi hosszútávfutó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 nem elszomorítani akarlak, de tud ez az X16XEL ennél sokkal jobbat is különösen hosszú távon. Nekem négy személy+full csomag+tetőbox+vonohorgon bringák és így is 6.2 körül volt 1-2 éve (igaz klíma nincs csak tetőablak :) ) ugyanígy megpakolva osztrák benzinnel osztrák autópályán (rengeteg 100-as korlátozással) 5.6 körül volt. Szóval igazi hosszútávfutó :) Nem szomorítasz el :) Az autó "munkaautó", ezzel járom a településeket nap mint nap. Kanyargok váltogatok 50 és 120 között, néha megállok míg a gps-t beállítom majd elindulok. Néha földúton is megyek ameddig tudok, és mivel megfordulni nincs hely ezért vissza is tolatok pár 100 métert. Az apeh norma 9,5 liter szóval amíg másfél-két literrel alatta vagyok részben fedezi a saját célú autókázást is. A gumikat, olajcserét egyszóval az amortizációt nem, de akkor is jobb mint a semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Nem szomorítasz el :) Az autó "munkaautó", ezzel járom a településeket nap mint nap. Kanyargok váltogatok 50 és 120 között, néha megállok míg a gps-t beállítom majd elindulok. Néha földúton is megyek ameddig tudok, és mivel megfordulni nincs hely ezért vissza is tolatok pár 100 métert. Az apeh norma 9,5 liter szóval amíg másfél-két literrel alatta vagyok részben fedezi a saját célú autókázást is. A gumikat, olajcserét egyszóval az amortizációt nem, de akkor is jobb mint a semmi! Hát ez az! Én is nagyon boldog voltam az APEH normával, ami nálam 10 l volt, és a kocsim bő 2 literrel alatta járt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Most tankoltam: 769km - 43.28L -> 5.63L/100km B) Érződik a jó idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Most tankoltam: 769km - 43.28L -> 5.63L/100km B) Érződik a jó idő. 43L?? Már nem is emlékszem mikor volt utoljára ennyi a tankban :( Am gg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Nem szomorítasz el :) Az autó "munkaautó", ezzel járom a településeket nap mint nap. Kanyargok váltogatok 50 és 120 között, néha megállok míg a gps-t beállítom majd elindulok. Néha földúton is megyek ameddig tudok, és mivel megfordulni nincs hely ezért vissza is tolatok pár 100 métert. Az apeh norma 9,5 liter szóval amíg másfél-két literrel alatta vagyok részben fedezi a saját célú autókázást is. A gumikat, olajcserét egyszóval az amortizációt nem, de akkor is jobb mint a semmi! Némá, kolléga! :D Igaz én a földutakat kihagyom, de nekem is az utazó tempóm 110 körüli. Hogy benzinből mennyit eszik, halvány lila gőzöm sincs, de ha gázból 8,2-8,5-t eszik, akkor helyben vagyunk Tordán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Debrecen->Berettyóújfalu->Budapest->Érd->Tárnok->Budapest->Berettyóújfalu->Debrecen 570 km ->43 liter => 7,54 liter/100km. Szerintem nem is olyan rossz... :-) Főleg, hogy bioetanolból... :-D :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 Debrecen->Berettyóújfalu->Budapest->Érd->Tárnok->Budapest->Berettyóújfalu->Debrecen 570 km ->43 liter => 7,54 liter/100km. Szerintem nem is olyan rossz... :-) Főleg, hogy bioetanolból... :-D :-P No, akkor csak 3 kilométerre jártál tőlünk! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 No, akkor csak 3 kilométerre jártál tőlünk! :hiya: :-) A kőfejtőben voltam, bulizni... :D Off vége... :D Városban inkább közelítek a 10hez, de hosszútávon le tud menni gyári értékekre is a zabagép...mert átszámítva benzinre ez a fogyasztásom kb 5.9-6.1... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Jár valaki X16SZR-es motorban bioetanollal?Tavaly vettem a gépet de még nem próbáltam,mik a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Jár valaki X16SZR-es motorban bioetanollal?Tavaly vettem a gépet de még nem próbáltam,mik a tapasztalatok? Átalakító nélkül 50-50%-os keverési arányig használhatod majd pár tank után cseréljél benzin szűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sim76 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Meg többet fog enni belőle,de legalább nem kell külön injektor tisztítót használni Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Meg többet fog enni belőle,.. Meg eltúnik a felsőbb fordulatszám tartományból az erő. Én hónapokig jártam hol 50, hol 30%-os etanollal (amikor még megérte). Városban tökéletes volt, de amikor így indultunk nyaralni telepakolt kocsival és az M0ról ráhajtva az M1-re az elején azon a hosszabb emelkedőn nem bírtam 80 fölé imádkozni az autót akkor álltam le végleg az etanolozással. Persze benzinnel és ugyanígy megpakolva simán feltornázza magát a mai napig 130-ig (lehet tovább is de az nem próbálam még sosem ;) ) Sajnos manapság drága E85-el átalakító nélkül semmi hazsna nincs a dolognak az üzemanyag rendszer tisztítást kivéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Meg eltúnik a felsőbb fordulatszám tartományból az erő. Én hónapokig jártam hol 50, hol 30%-os etanollal (amikor még megérte). Városban tökéletes volt, de amikor így indultunk nyaralni telepakolt kocsival és az M0ról ráhajtva az M1-re az elején azon a hosszabb emelkedőn nem bírtam 80 fölé imádkozni az autót akkor álltam le végleg az etanolozással. Persze benzinnel és ugyanígy megpakolva simán feltornázza magát a mai napig 130-ig (lehet tovább is de az nem próbálam még sosem ;) ) Sajnos manapság drága E85-el átalakító nélkül semmi hazsna nincs a dolognak az üzemanyag rendszer tisztítást kivéve. El kell szomorítsalak, mint ahogy én is elszomorodtam, de az E85 átalakítóval sem jön ki olcsóbban, mintha benzinnel járnék. Legalábbis én így számoltam ki. :( Viszont én nem vettem észre, hogy felső tartományban erőtlenebb lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gagavectra Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 43 liter (10l osztrák benya,24l magánkút,9l mol kút) ből elment 650km-t a c14se-m átlag 2-3személy,2500-3000körüli váltásokkal egyszer egyszer odalépve város-vidék 30-70% 15-28c' hőmérséklet mellett ez jónak számít ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts